Inspiratie
 • Trouwen op Kos

  Kos is een klein, Grieks eilandje dat niet alleen rijk is aan cultuur, maar ook aan prachtige stranden. Naast het huwelijk in het stadhuis hebben wij natuurlijk ook de mogelijkheid voor het huwelijk met de voetjes in het zand. Heerlijk in combinatie met jullie vakantiereis.

  Lees verder
  Trouwen op Kos
 • Trouwen op Santorini

  Het adembenemende uitzicht op de kliffen van de Caldera, de romantische zonsondergangen, de diepblauwe Egeïsche zee en de mystieke legenden van verloren beschavingen.

  Lees verder
 • Trouwen op Rhodos

  De Griekse bruiloft op een van de opmerkelijke trouwlocaties die Rhodos te bieden heeft. Een van hen ligt aan de Golf van Lindos met een adembenemend uitzicht op de baai van Lindos of heerlijk met de voetjes in het zand.

  Lees verder
  Trouwen Rhodos Lindos St Paul
 • Trouwen op Zakynthos

  Trouwen op Zakynthos met uitzicht over de kristalblauwe zee in Griekse sferen of kiezen jullie liever voor de trouwceremonie in een authentiek kerkje of in een van de mooie tuinen? Dan is Zakynthos jullie trouwbestemming. Of jullie nu kiezen het 'ja-woord' te geven met of zonder gasten, dit is het ultiem romantische plaatje.

  Lees verder
  Trouwen op Zakynthos Griekenland
 • Trouwen op Kefalonia

  Hoewel Corfu, Lefkas en Zakynthos alom bekend zijn blijft Kefalonia één van de verborgen schatten in de Ionische Zee. De grootste van de zeven eilanden, is het nog relatief rustig. Hier kiest men elke zomer nog voor kwaliteit dan voor kwantiteit.

  Lees verder
  Trouwen op Kefalonia
 • Trouwen op Kythnos

  Kythnos heeft een typisch Cycladen landschap. De 350 witte kapelletjes sieren romantisch het eiland en in de dorpjes kunnen jullie heerlijk slenteren over de smalle geplaveide straatjes en steegjes. De witte huizen, gezellige pleintjes en mooie kerken en windmolens geeft het geheel een heerlijke Griekse sfeer.

  Lees verder
  Trouwen op Kythnos

Griekenland

Trouwen in Griekenland? Griekenland is een land dat is opgebouwd uit vast land met onder andere Athene en tal van verschillende kleine eilandjes. Griekenland biedt allerlei gelegenheden om te trouwen. Graag nemen we jullie dan ook mee naar dit prachtige land en de mogelijkheden voor een bruiloft. Waarschijnlijk ken je Griekenland of ben je er al eens geweest. In dat geval weet je dat Griekenland een charmant land is met veel mooie plekken, maar ook een land dat opvalt door het heerlijke eten en de lieve mensen. De Griekse bevolking heet jullie van harte welkom en laat jullie ook graag van haar bekende Griekse tradities ervaren. Zo mag iedereen in de kerk om het bruidspaar staan en zijn er allerlei heilige tradities die de plechtigheid nog net iets meer speciaal dan een Nederlandse bruiloft maken.

De natuur van Griekeland

Het land is vrij droog, maar door het fantastische klimaat en de heilblauwe zee vind je in Griekenland prachtige landschappen. Voor een relatief klein landoppervlak zijn er in Griekenland ook veel soorten planten en dieren te vinden. Wat vooral opvalt is het aantal hoge planten dat nog in Griekenland te vinden is. In bijvoorbeeld Nederland en andere delen van Europa zijn deze planten vrijwel allemaal door de ijstijd verdwenen.

Cultuur en historie van Griekenland

Qua cultuur en historie is er ook best wat in Griekenland te beleven. Zo was Griekenland ooit het eerste beschaafde land ter wereld en vind je daar in het land nog tal van sporen van. Bezoek ook de museums die dit onderwerp verder belichten en ontdek op deze manier samen de geschiedenis van dit prachtige land.

Wil je een romantische bruiloft op één van de prachtige eilanden van Griekenland? Dan vind je daar veel sprookjesachtige en adembenemende locaties voor. Zo zijn er op andere Santorini en Rhodos een aantal prachtige plekken om te trouwen. Kies voor een trouwerij met z’n tweeën of laat ook je belangrijkste vrienden en familie van Griekenland en jullie bruiloft genieten.

De volgende trouwbestemmingen bieden wij aan in Griekenland

 • Trouwen in Kos

  Eind september zijn we op het strand in Kos getrouwd..wat n fantastische ervaring❤️ Alles geregeld door interweddings.Het regelen van de benodigde internationale documenten in Nederland ging af en toe stroef,maar dat lag aan de ambtenaren die dit niet echt gewend waren..Eenmaal aangekomen op... Lees meer ›

  Maria en Pieter
 • Fantastisch!

  Een recentie betekend meestal een verhaaltje schrijven, maar in dit geval hebben wij maar 1 woord die eigenlijk alles samenvat. Namelijk: FANTASTISCH! Wat een geweldige ervaring! Uiteraard hoort je bruiloft de mooiste dag van je leven te zijn maar hoe regel je dat? Wij waren op onderzoek uit gegaan... Lees meer ›

  Stephanie
 • Trouwen op Kos wat een fantastische ervaring.

  Ons ideaal plaatje was trouwen op het strand waar het heerlijk warm was. En dat samen met onze geliefden in een intieme omgeving. Interweddings heeft dit voor ons mogelijk gemaakt. Alles tot in de puntjes geregeld. Van het eerste contact met het bespreken van onze wensen tot het laatste contact met... Lees meer ›

  Thomas en Lisan
 • ONBETAALBAAR FANTASTISCH – TROUWEN RHODOS 2021

  Wat een geweldige dag! Fantastisch georganiseerd door Marco en het team op Rhodos. Matina, de weddingplanner, en de fotografe waren ge-wel-dig! Echt ongelooflijk, zo gaaf! Prachtige locatie op Lindos Beach. Iedereen, maar dan ook iedereen gun ik zo'n mooie dag op zo'n mooie locatie. Niets dan lof... Lees meer ›

  Irma en Cees
Spring naar toolbar