Inspiratie
 • Trouwen op Kos

  Kos is een klein, Grieks eilandje dat niet alleen rijk is aan cultuur, maar ook aan prachtige stranden. Naast het huwelijk in het stadhuis hebben wij natuurlijk ook de mogelijkheid voor het huwelijk met de voetjes in het zand. Heerlijk in combinatie met jullie vakantiereis.

  Lees verder
  Trouwen op Kos
 • Trouwen op Rhodos

  De Griekse bruiloft op een van de opmerkelijke trouwlocaties die Rhodos te bieden heeft. Een van hen ligt aan de Golf van Lindos met een adembenemend uitzicht op de baai van Lindos of heerlijk met de voetjes in het zand.

  Lees verder
  Trouwen Rhodos Lindos St Paul
 • Trouwen op Santorini

  Het adembenemende uitzicht op de kliffen van de Caldera, de romantische zonsondergangen, de diepblauwe Egeïsche zee en de mystieke legenden van verloren beschavingen.

  Lees verder
 • Trouwen op Kefalonia

  Hoewel Corfu, Lefkas en Zakynthos alom bekend zijn blijft Kefalonia één van de verborgen schatten in de Ionische Zee. De grootste van de zeven eilanden, is het nog relatief rustig. Hier kiest men elke zomer nog voor kwaliteit dan voor kwantiteit.

  Lees verder
  Trouwen op Kefalonia

Griekenland

Trouwen in Griekenland? Griekenland is een land dat is opgebouwd uit vast land met onder andere Athene en tal van verschillende kleine eilandjes. Griekenland biedt allerlei gelegenheden om te trouwen. Graag nemen we jullie dan ook mee naar dit prachtige land en de mogelijkheden voor een bruiloft. Waarschijnlijk ken je Griekenland of ben je er al eens geweest. In dat geval weet je dat Griekenland een charmant land is met veel mooie plekken, maar ook een land dat opvalt door het heerlijke eten en de lieve mensen. De Griekse bevolking heet jullie van harte welkom en laat jullie ook graag van haar bekende Griekse tradities ervaren. Zo mag iedereen in de kerk om het bruidspaar staan en zijn er allerlei heilige tradities die de plechtigheid nog net iets meer speciaal dan een Nederlandse bruiloft maken.

De natuur van Griekeland

Het land is vrij droog, maar door het fantastische klimaat en de heilblauwe zee vind je in Griekenland prachtige landschappen. Voor een relatief klein landoppervlak zijn er in Griekenland ook veel soorten planten en dieren te vinden. Wat vooral opvalt is het aantal hoge planten dat nog in Griekenland te vinden is. In bijvoorbeeld Nederland en andere delen van Europa zijn deze planten vrijwel allemaal door de ijstijd verdwenen.

Cultuur en historie van Griekenland

Qua cultuur en historie is er ook best wat in Griekenland te beleven. Zo was Griekenland ooit het eerste beschaafde land ter wereld en vind je daar in het land nog tal van sporen van. Bezoek ook de museums die dit onderwerp verder belichten en ontdek op deze manier samen de geschiedenis van dit prachtige land.

Wil je een romantische bruiloft op één van de prachtige eilanden van Griekenland? Dan vind je daar veel sprookjesachtige en adembenemende locaties voor. Zo zijn er op andere Santorini en Rhodos een aantal prachtige plekken om te trouwen. Kies voor een trouwerij met z’n tweeën of laat ook je belangrijkste vrienden en familie van Griekenland en jullie bruiloft genieten.

 • Prachtige trouwreis naar Santorini

  We hebben genoten van onze prachtige trouwpartij in Santorini. De plaatselijke weddingplanners Kirsty en Stellios hebben ons hartelijk ontvangen en fantastisch bijgestaan tijdens de plechtigheden. Fijn te vernemen dat Interweddings op zulke correcte mensen kan rekenen, ze hebben werkelijk al het... Lees meer ›

  Lieven & Marianne