Inspiratie
Terug naar nieuws

Wat kost trouwen op Rhodos?

16 mei, 2017 om 08:11

Net als bij iedere andere trouwerij kun je het op Rhodos zo gek maken als je zelf wilt. Gelukkig kun je zelf bepalen hoeveel je aan jouw huwelijk uitgeeft en op welke trouwlocatie je dit doet! Om je een indruk te geven hebben we hier de verschillende kosten voor je opgesomd. Zo weet je wat je te wachten staat.

Vlucht en hotel op Rhodos

€200,- tot €300,- ben je al snel kwijt wanneer je een retourvlucht naar Rhodos boekt. Daarnaast mag je de bijbehorende transfer en de kosten voor een huurauto niet vergeten. Wanneer je gaat trouwen is het immers fijn als je eigen vervoer hebt. Uiteraard kunnen jullie je ook per taxi vervoeren.

Als het om de hotels op Rhodos gaat is er van alles te kiezen. Wanneer je gaat trouwen ligt de voorkeur waarschijnlijk bij een iets kleiner hotel en ben je ook bereid iets extra’s te betalen. Doordat er allerlei 5-sterren hotels op Rhodos zijn is er veel keuze. Je kunt voor €100,- tot €300,- per nacht een luxe kamer boeken.

Samen op Rhodos trouwen of met familie en vrienden

Je kunt je voorstellen dat jullie huwelijk een stuk duurder is wanneer er ook gasten aanwezig zijn. Voor een bruiloft in het buitenland worden vaak niet meer dan 20 gasten uitgenodigd. Je kiest er zelf voor of je gasten voor de vliegreis en accommodatie laat betalen. Daarnaast kun je rekenen op extra kosten voor een diner en feestje. Eventueel kun je een groot huis op Rhodos huren om jouw familie en vrienden in kwijt te kunnen. Is dit geen optie? Dan zijn er tal van appartementen en hotels waar je uit kunt kiezen.

Wil je liever samen trouwen? Ook dat is mogelijk. Wanneer je samen op Rhodos trouwt is dat een stuk voordeliger en kun je elkaar in een uiterst romantische setting het ja-woord geven.

Trouwarrangement op Rhodos met Interweddings

Interweddings biedt voor trouwen op Rhodos verschillende pakketten aan. Denk aan tussen de €1.755,- en €3.055,- voor een huwelijk met jullie samen of ongeveer twintig gasten. Alles wat je nodig hebt voor een ceremonie en de volledige legalisatie wordt door ons overgenomen. Ook zorgen wij voor een heerlijke bruidstaart, een mooie fotoreportage en andere zaken. Zo kun je het best van elkaar en jullie eventuele gasten genieten!

Het prettige aan deze arrangementen is dat het meeste er in zit dat je nodig hebt. Daarnaast kunnen wij je helpen bij het boeken van hotelovernachtingen, vluchten en aanbevelingen doen voor restaurants. Zo weet je zeker dat jouw trouwerij op Rhodos goed geregeld is!

Via deze pagina kun je zien hoe onze arrangementen precies zijn opgebouwd.

(c) Interweddings.nl
Trouwen in Rhodos, Griekenland
Spring naar toolbar