Inspiratie

Trouwen op Kreta

Kreta, het grootste Griekse eiland in de Middellandse Zee, is doordrenkt met geschiedenis, cultuur en adembenemende landschappen. Met een rijke erfenis die teruggaat tot het Minoïsche tijdperk, herbergt Kreta een schat aan archeologische vindplaatsen, waaronder het legendarische paleis van Knossos. Deze plek wordt beschouwd als het centrum van de Minoïsche beschaving, een van de oudste in Europa.

De natuurlijke schoonheid van Kreta is verbluffend, met majestueuze bergen, uitgestrekte valleien en idyllische stranden die de kustlijn sieren. De Samariakloof, een van de langste kloven van Europa, is een trekpleister voor wandelaars en natuurliefhebbers.

De Kretenzische keuken staat bekend om zijn heerlijke gerechten, met lokale ingrediënten zoals olijfolie, verse groenten, kruiden en kaas. De gastvrijheid van de Kretenzers is legendarisch, en bezoekers worden vaak begroet met warmte en vriendelijkheid.

Naast het verkennen van de natuurlijke en historische schatten, biedt Kreta ook bruisende steden zoals Heraklion, Chania en Rethymnon, waar traditionele architectuur, levendige markten en gezellige tavernes te vinden zijn.

Kreta is een bestemming die de zintuigen prikkelt, een eiland dat zowel avonturiers als cultuurliefhebbers betovert met zijn veelzijdigheid en charme.

Romantisch
  • € 12.645,- per bruidspaar
  • € 8.525,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar