Inspiratie

Trouwen op Zakynthos

Zakynthos (ook bekend als Fioro di Levante) is het beroemdste eiland van de 7 Ionische eilanden, gelegen in de prachtige Ionische Zee. Het is het op één na grootste eiland qua bevolking en bevindt zich in het zuidwesten van Griekenland. Je kunt Zakynthos bereiken per vliegtuig of per veerboot vanuit de haven van Kyllini.

Er wordt gezegd dat Zakynthos is vernoemd naar de eerste kolonist van het eiland, ‘Zakynthos’. Bekend om zijn turquoise glinsterende wateren en schone zandstranden, is Zakynthos een eiland met een rijke historische, culturele en Griekse traditionele gastvrijheid. Zakynthos is de beste bestemming voor je speciale dag, omdat het een onvergetelijke ervaring biedt met omgevingen van kristalhelder blauw water en levendige natuurlijke schoonheid op het platteland. Olijfgaarden, wijngaarden, prachtige restaurants en villa’s in de bergen en aan zee kunnen aan de meest veeleisende wensen voldoen, voor je huwelijksceremonie of voor het verblijf van jou en je gasten op het eiland.

Het wereldberoemde handelsmerk van Zakynthos is het beroemde Scheepswrakstrand. De iconische aanblik van een verroest scheepswrak dat op de witte zandstranden van het turquoise Navagio-strand is aangespoeld, met de kalkstenen klif direct achter dit tafereel, verklaart de populariteit van dit strand. De betoverende Blauwe Grotten, met hun witgekleurde rotslandschap samen met het kristalheldere blauwe water, creëren een prachtig contrast dat je sprakeloos maakt. Het Nationaal Marinepark van Zakynthos, gelegen in de baai van Laganas, heeft als doel de beroemde Caretta Caretta-zeeschildpad te beschermen, die je kunt tegenkomen tussen de lente en de zomer. Miljoenen opties en suggesties worden aangeboden op het eiland Zante, waardoor je op het eerste gezicht verliefd kunt worden. ‘Fiore di Levante’ kan je huwelijksreis of je paradijselijke Zakynthos (Zante) trouwbestemming zijn. Verken Zakynthos met de auto of huur je eigen boot en ervaar de ultieme afgelegen kustlijn.

Romantisch
Strand
  • € 4.925,- per bruidspaar
  • € 10.875,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

 
Zakynthos
Sanne Leconte-Gijsbers
05-05-2023

Wij zullen interweddings iedereen aanraden! Alles top geregeld en goede communicatie. Wij hebben een onvergetelijk huwelijk gehad op een prachtige plek op...
Lees verder...

 
Getrouwd in Zakynthos
Naomi & Daney Jans
21-09-2023

TOP! Interweddings heeft onze droom huwelijk in Zakynthos waargemaakt! Alles was perfect geregeld en het team begreep direct onze wensen. Vanuit Nederland hebben wij contact gehad met Marco en dit hebben wij als zeer prettig ervaren! Het contact...
Lees verder...

Spring naar toolbar