Inspiratie

Trouwen op Kefalonia

Kefalonia – ‘de parel van de Ionische Eilanden’. Hoewel Corfu, Lefkas en Zakynthos alom bekend zijn blijft Kefalonia één van de verborgen schatten in de Ionische Zee. De grootste van de zeven eilanden, is het nog relatief rustig. Hier kiest men elke zomer nog voor kwaliteit dan voor kwantiteit.

De hoofdstad Argostoli is het belangrijkste winkelgebied voor vakantiegangers en de lokale bevolking. De haven wordt gebruikt door kleine cruiseschepen, veerboten – met verbindingen naar andere eilanden, het Griekse vasteland en Italië – maar ook door particuliere jachten. Het centrale plein ( “Valianos Square”) is de place to be op een warme zomeravond. Een geweldige plek om lekker mensen te kijken, waar u buiten kunt zitten bij één van de vele bars en terrasjes.

Sami en Lixouri zijn ook grote steden en goede plaatsen om te bezoeken. Het eiland is door het Ainos-geberte en National Park verdeeld in tweeën. Ainos is de op twee na hoogste berg in Griekenland met een hoogte van meer dan 1600 meter en is met sneeuw bedekte van december tot april. Dit gebied is de thuisbasis van de unieke Kefalonian denneboom, Griekse zilverspar en ook om de wilde Ainos paarden.

Het spectaculaire Myrtos strand is te vinden langs de westkust met fantastische krijtrotsen en turquoise blauw zeewater.

Trouwen op Kefalonia

Romantisch
Strand
  • € 4.475,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar