Inspiratie
 • Trouwen op Malta

  De locaties zijn niet beperkt tot het stadhuis in Valletta en de hotels - er is een grote variatie aan grote barokpaleizen met tuinen, verbouwde boerderijen of wat minder conventionele buitenlocaties beschikbaar.

  Lees verder
  Trouwen op Malta

Malta

Trouwen op Malta, een eiland gelegen in de Middellandse zee en binnen een archipel met onder andere Gozo en Comino. De eilanden hebben een enorm verleden en dat maakt het mogelijk om op dit eiland een bijzondere tocht door de historie te maken. Malta heeft al duizenden jaren een enorme aantrekkingskracht en is daardoor ook zeer geliefd onder koppels. Voor jullie samen en jullie gasten is er op het eiland genoeg te zien en te beleven.

Watersport

Zo kun je op het gebied van watersport van alles doen en onderwater veel zien. Een mooie snorkeltocht langs de kust wordt dan ook zeker aanbevolen en laat op de meeste mensen een geweldige indruk achter.

Wat betreft het klimaat is het in Malta ook niet verkeerd. Gedurende de zomer en lente is het constant warm en in de winter en herfst is het klimaat mild. Wanneer het warm is waait er altijd nog een briesje van zee en is het een waar genot om buiten te zijn.

De sfeer op Malta en de nabijgelegen eilanden wordt omschreven als vriendelijk en zeer gastvrij. Zoals je begrijpt is dit precies de sfeer die je nodig hebt voor een geslaagde bruiloft.

De bruiloft op Malta

Wanneer je aan de trouwerij ook een huwelijksreis plakt is Malta de ideale locatie om vakantie te vieren. Het eiland heeft prachtige resorts met zwembaden, restaurants, casino’s en alles dat jullie nodig hebben om er echt even uit te zien. Wil jullie trouwen op Malta met gasten? Dan biedt Malta tal van mogelijkheden ter accommodatie en zal het jullie en jullie gasten aan niets ontbreken.

Ondanks dat Malta vrij kaal is zijn de bijzondere rotsformaties en inhammen aan de kust enorm de moeite waard. Voor een trouwreportage zijn er dan ook allerlei mogelijkheden en zal het jullie aan niets ontbreken.

 • Huwelijk op Malta

  Wij zijn op 21 juni 2018 op Malta in het huwelijk getreden. Door Marco en zijn team is goed geluisterd naar onze wensen en zijn deze uitstekend vertaald. De voorbereiding verliep door de prettige communicatie naar wens en wij werden tijdig van informatie voorzien. Op Malta zelf zijn wij uitstekende... Lees meer ›

  Marcel en Inge
Spring naar toolbar