Inspiratie

Oceanië

Oceanië is de verzamelnaam voor Nieuw-Zeeland, Nieuw Guinea en Australië. Het wonderschone collectief is ver vliegen van Nederland, maar bij aankomst staat je een geweldige beloning te wachten. In zowel Australië als Nieuw-Zeeland kun je op allerlei locaties terecht om op bijzondere wijze in het huwelijk te treden.

Australië

Doordat Australië op grote afstand ligt van Europa is er daar sprake van een compleet andere wereld. Zo tref je kangoeroes aan, vind je er prachtige rotsformaties en is de kustlijn adembenemend. De Aboriginals zijn de meest oorspronkelijke bewoners van Australië en in het land vind je dan ook allerlei overblijfselen van hen. De meeste inwoners en bedrijvigheid vind je in de aan de kust gelegen steden als onder andere Sydney, Melbourne, Brisbane en Perth. Zoek je rust? Dan kun je het best uit de voeten in het binnenland of genieten van de zee en het strand in kleinere kustplaatjes.

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland ligt los van Australië en bestaat uit twee grote delen. Nieuw-Zeeland is vooral bekend om haar prachtige natuur en herbergt ook mooie steden als Wellington en Christchurch. Geniet in Nieuw-Zeeland van de prachtige flora en fauna die het land herbergt en maak een zeer bijzondere trouwreportage. In Nieuw-Zeeland vind je ook tal van bezienswaardigheden die het bekijken waard zijn. Denk aan onbewoonde eilanden om Nieuw-Zeeland heen of één van de nationale parken. Nieuw-Zeeland kent een zeeklimaat en het grootste verschil qua weer zit hem in het oosten en westen. In het oosten is het vaker droog en in het westen regent het meer.

Trouwen in Oceanië biedt zoals je ziet dus volop mogelijkheden. Zowel trouwen op het strand, in een park of midden in de natuur behoort tot de opties. Trouw samen of nodig ook gasten uit om jullie dag onvergetelijk te maken. De meeste stellen combineren het huwelijk met een uitgebreide reis over het continent.

  • We hadden ons niet meer kunnen wensen!

    Marco heeft ons goed geholpen bij het regelen van onze bruiloft in Nieuw Zeeland. Wij hebben een prachtige en perfect geregelde trouwdag gehad bij Lake Tekapo. We hadden ons niet meer kunnen wensen! Voor de bruiloft kwam veel papierwerk kijken, zowel ervoor als erna. Het was fijn om ons hier geen... Lees meer ›

    Ruben en Leonie