Inspiratie

Seychellen – La Digue

Het eiland La Digue heeft de meest gefotografeerde stranden ter wereld.

Trouwen op Mauritius

Trouwen op één van de mooiste bestemmingen op de wereld. Weg van de drukte en genieten van jullie huwelijk op de tropische stranden van Mauritius.

Costa Rica

Een (rond)reis door Costa Rica is pas compleet met een paar dagen verblijf in Tango Mar. Dit is een paradijs op aarde. Werkelijk alles is hier subliem, de kamers, het ontbijt, de zwembaden, het strand... alles topkwaliteit.

Aruba-One Happy Island

Australië – Thala Beach Nature Reserve

Thala Beach Nature Reserve is het enige luxe Port Douglas resort gelegen op een prive-landtong tussen Cairns en Port Douglas. Dit hotel wordt ook wel “Australia’s Window to the Great Barrier Reef” genoemd. Jullie mogen zelf kiezen waar jullie willen trouwen; in de schitterende tuinen van het hotel, op de top van een heuvel met uitzicht over de oceaan of aan het strand, wij regelen het voor jullie.

Trouwen op Kefalonia

Kefalonia – ‘de parel van de Ionische Eilanden’. Hoewel Corfu, Lefkas en Zakynthos alom bekend zijn blijft Kefalonia één van de verborgen schatten in de Ionische Zee. De grootste van de zeven eilanden, is het nog relatief rustig. Hier kiest men elke zomer nog voor kwaliteit dan voor kwantiteit.

Romantisch Santorini

Las Vegas – a Little White Wedding Chapel

De magie van een winter huwelijk

One happy Island!

De slogan ‘One Happy Island’ zegt het al. Vanaf het moment van aankomst krijg je meteen een thuisgevoel. De Arubaan staat altijd met een grote glimlach voor je, klaar om je welkom te heten.

Le Duc de Praslin – Seychellen

Seychellen

Stranden die behoren tot de mooiste op aarde, een planten- en dierenwereld zo uniek dat ze de status kreeg van werelderfgoed en de beste keuken van alle eilanden in de Indische Oceaan… welkom op de Seychellen!