Inspiratie

Aruba-One Happy Island

Las Vegas – a Little White Wedding Chapel

Romantisch Santorini

Costa Rica

Een (rond)reis door Costa Rica is pas compleet met een paar dagen verblijf in Tango Mar. Dit is een paradijs op aarde. Werkelijk alles is hier subliem, de kamers, het ontbijt, de zwembaden, het strand... alles topkwaliteit.

Trouwen op Kefalonia

Kefalonia – ‘de parel van de Ionische Eilanden’. Hoewel Corfu, Lefkas en Zakynthos alom bekend zijn blijft Kefalonia één van de verborgen schatten in de Ionische Zee. De grootste van de zeven eilanden, is het nog relatief rustig. Hier kiest men elke zomer nog voor kwaliteit dan voor kwantiteit.

Seychellen

Stranden die behoren tot de mooiste op aarde, een planten- en dierenwereld zo uniek dat ze de status kreeg van werelderfgoed en de beste keuken van alle eilanden in de Indische Oceaan… welkom op de Seychellen!

Seychellen – La Digue

Het eiland La Digue heeft de meest gefotografeerde stranden ter wereld.

De magie van een winter huwelijk

Hotel Constance Ephelia op de Seychellen

Gelegen te midden van weelderige tropische tuinen en met een spectaculair uitzicht op de azuurblauwe wateren van de Indische Oceaan, biedt Hotel Constance Ephelia de perfecte omgeving voor een droombruiloft. Met witte zandstranden, weelderige palmbomen en een overvloed aan exotische flora en fauna, is dit werkelijk een paradijselijke plek voor elke bruid en bruidegom.

Le Duc de Praslin – Seychellen

Trouwen op Mauritius

Trouwen op één van de mooiste bestemmingen op de wereld. Weg van de drukte en genieten van jullie huwelijk op de tropische stranden van Mauritius.

Australië – Thala Beach Nature Reserve

Thala Beach Nature Reserve is het enige luxe Port Douglas resort gelegen op een prive-landtong tussen Cairns en Port Douglas. Dit hotel wordt ook wel “Australia’s Window to the Great Barrier Reef” genoemd. Jullie mogen zelf kiezen waar jullie willen trouwen; in de schitterende tuinen van het hotel, op de top van een heuvel met uitzicht over de oceaan of aan het strand, wij regelen het voor jullie.

Griekenland – Rhodos – Lindos – St Pauls

De keuze voor dé trouwlocatie op Rhodos is het belangrijkste onderdeel van jullie bruiloft. Gelukkig heeft Rhodos een rijke verscheidenheid aan opmerkelijke trouwlocaties. Wat dachten jullie van Lindos met uitzicht over het water en op de St. Paul's?

Spring naar toolbar