Inspiratie

Trouwarrangementen

 • Cyprus – Larnaca

  Het burgerlijk huwelijk vindt plaats in de prachtige, onlangs gerestaureerde en gerenoveerde, 19e-eeuws herenhuis, 'The Nikolaidion'. Op 100 meter van de beroemde boulevard Phinikoudes en het strand.

  Lees verder
 • Cyprus – Limassol

  Germasoyia ligt in het schilderachtige Cypriotische dorpje met dezelfde naam, op een steenworp van het centrum van Limassol. Deze unieke trouwlocatie heeft een mediterraanse charme en is omgebouwd tot oud traditioneel dorpshuis.

  Lees verder
 • Cyprus – Paphos

  Geroskipou ligt op minder dan 2 km afstand van een van de meest populaire receptie locaties bij het strand en zeer gunstig gelegen ten opzichte van de hotelaccommodatie in Kato Paphos.

  Lees verder

Cyprus

Trouwen op Cyprus is een trouwerij in het meest oost gelegen deel van de Middellandse zee. Het eiland biedt alles voor een complete bruiloft. Het eiland biedt interessante berglandschappen, mooie bossen, verfrissende velden in het binnenland en zandstrand.

De Archeologie

Het archeologische deel van Cyprus maakt het mogelijk om mooie bezienswaardigheden te onderzoeken. Je kunt daardoor prachtige foto’s maken en variëren op allerlei manieren. De verschillende volkeren die op Cyprus hebben geleefd lieten ieder een eigen indruk op het eiland achter. Zo is een geheel eigen stijl ontstaan die volgens liefhebbers van Cyprus met niets te vergelijken is.

De cultuur en het klimaat van Cyprus

De cultuur in combinatie met het heerlijke klimaat maken dit eiland in de zomer nog aantrekkelijker voor een huwelijk. Jullie en jullie gasten kunnen op deze manier met grote garantie van de zon genieten en een dag beleven om nooit te vergeten.

De omgeving va Cyprus

Cyprus is verdeeld in een Grieks en Turks deel. Op het ene deel wordt dan ook Grieks en het andere deel Turks gesproken. Tegelijk spreekt een minderheid ook Roemeens en Bulgaars, maar in het straatbeeld zie je dit nauwelijks terug.

Om Cyprus heen is er meer. Zo horen bij Cyprus ook eilanden als Koppos, Kila en Gersonisos. Veel omliggende eilanden kun je eenvoudig met de boot bereiken. Op deze manier kunnen jullie je samen terugtrekken om het huwelijk nog intiemer te maken.

Eetgelegenheden op Cyprus

Qua restaurants is er door populariteit bij toeristen van alles op Cyprus mogelijk. Dominant zijn uiteraard de Griekse en Turkse keuken, maar door de grote variatie aan restaurants is er nog veel meer te kiezen.

Wil je trouwen op Cyprus? Dan is het mogelijk om dit geheel naar eigen wens in te delen. Door de vele mogelijkheden die het eiland kent is er zowel een intieme als extravagante bruiloft te realiseren.

 • Magnifiek

  Alles was in de puntjes geregeld, precies zoals we het wilde hebben. Bruidsboeket hellemaal naar wens. En de wedding planner op Cyprus ook geweldig alles was Top. Macro en team bedankt voor deze mooie onvergetelijk dag. Ger & Inge Hoppenbrouwer... Lees meer ›

  Inge en Ger Hoppenbrouwer
Spring naar toolbar