Inspiratie

Gefeliciteerd! Jullie hebben besloten om te trouwen in het buitenland. Een avontuurlijke en onvergetelijke ervaring!

Over ons

Wij hebben in de aflopen jaren samen de wereld over gereisd en zijn op de meest fantastische plekken geweest. De ene locatie ademde pure romantiek, de andere locatie bruiste van avontuur. Maar wat ze gemeen hadden was dat het bijzondere plekken waren; waar je herinneringen creëert die je nooit meer vergeet. Reizen en organiseren zit in ons DNA! Marco heeft altijd twee franchise reisbureaus gehad van TUI en Yfette is afkomstig van Arke Reizen, nu TUI.

Wij maken die prachtige plaatsen graag beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een unieke trouwlocatie in het buitenland. Om te trouwen of om de trouwgelofte nog eens naar elkaar uit te spreken. Om in alle rust en ontspanning en in een heerlijke vakantiesfeer volkomen op te gaan in elkaar. We weten ook dat trouwen in het buitenland niet eenvoudig is. Eén verkeerd geplaatste stempel en jullie huwelijk is niet rechtsgeldig.

Met onze hang naar avontuur, kennis van de wettelijke regels in het buitenland en ons organisatietalent nemen wij graag alle zorgen uit jullie handen. Niets geeft ons immers meer voldoening dan te mogen bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven.

Trouwen in
het buitenland

Onze omzwervingen over de wereld gaven ons voldoende inspiratie voor het organiseren van de meest uiteenlopende arrangementen. Hierna hebben we gedurende enkele jaren in Oostenrijk ons huis ingezet als trouwlocatie voor talloze bruidsparen.

Eenmaal terug op Nederlandse bodem vroegen vrienden ons hun buitenlandse bruiloft te organiseren en zo kwam het balletje weer aan het rollen. In de loop der tijd hebben we een krachtig, mondiaal netwerk opgebouwd en kunnen wij jullie trouwplannen op vele locaties in de wereld verwezenlijken. Daarbij combineren wij onze avontuurlijke insteek en ons organisatietalent met jarenlange ervaring. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jullie speciale wensen. Daarmee maken we elke ceremonie persoonlijk en bijzonder. Onze lokale weddingplanners zorgen er vervolgens voor dat alles op het moment suprême op rolletjes verloopt. Niets is onmogelijk, dus reik naar de sterren met Interweddings!

Spring naar toolbar