Inspiratie

Is Interweddings betrouwbaar?

Jazeker! Naast onze jarenlange kennis en ervaring met trouwen in het buitenland zijn wij aangesloten bij onderstaande instanties en hebben wij alle wettelijke verzekeringen om jullie trouwreis tot in de puntjes te verzorgen en te garanderen.

Zekerheid van uw reissom?

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) met lidmaatschapsnummer 17079. VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.
Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Lees meer >>

VvKR

Garantiefonds Reisgelden (GGTO)

We realiseren ons dat een trouwreis een hoop geld kost en je wilt er zeker van zijn dat je je geld spendeert bij een betrouwbare reisorganisatie.

Interweddings is aangemeld bij het Garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators (GGTO) onder lidmaatschapsnummer 1490. De GGTO is vergelijkbaar met de SGR maar is speciaal in het leven geroepen voor de kleine reisspecialisten en biedt dezelfde garanties. De Stichting GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van je reissom terugkrijgt indien de touroperator Interweddings in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór je vertrek maar ook tijdens je verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens je verblijf je terugreis indien Interweddings, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Interweddings betaalt per persoon een vast bedrag van € 9,- aan de Stichting GGTO. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Lees meer >>

Garantiefonds Reisgelden GGTO

Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)

Interweddings (KvK nr. 69066183) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Calamiteitenfonds
Spring naar toolbar