Inspiratie
 • Finland – Kakslauttanen

  Stel je voor: jullie zitten in een slee en worden voortgetrokken door een rendier naar een kapel van ijs en sneeuw. Kan het nog romantischer?

  Lees verder
 • Finland – Arctic SnowHotel

  Trouwen in een van de meest romatische locaties in Finland; gehuld in schitterende witte sneeuw, is de IJskapel de perfecte locatie voor het organiseren van jullie onvergetelijke trouwdag in Fins Lapland.

  Lees verder
  Trouwen in Finland Arctic SnowHotel Rovaniemi
 • Finland – Ukonkivi

  Je zit in een traditionele vissersboot op het meer van Inari. De helderheid van het water en de schoonheid van de omgeving is ongelooflijk.

  Lees verder

Finland

Trouwen in Finland is ideaal voor een sprookjesachtige bruiloft in de sneeuw. Voor iedereen die ooit heeft gedroomd van de ultieme witte bruiloft in Fins Lapland? Deze droom kunnen wij omzetten naar realiteit. Een bruiloft in magisch Lapland, samen of omringd door vrienden en familie. En wat is er romantischer dan een besneeuwd landschap, met sterren bezaaide hemel en misschien het betoverende noorderlicht?

In Finland zijn er legio mogelijkheden voor een trouwerij. Zo is het mogelijk om in bijvoorbeeld een sneeuwkapel te trouwen. De kapel is gemaakt van ijs en geeft een heel bijzondere sfeer aan jullie huwelijk. Uiteraard kan het koud zijn, maar door de isolerende werking van het ijs is de temperatuur nog steeds aangenaam.

Stedenreis naar Helsinki

De hoofdstad van Finland is Helsinki en biedt prachtige mogelijkheden voor een stedenreis na het huwelijk. De bruisende stad valt vooral op door het centrum met haar bijzondere gebouwen en het Senaatplein.

Het mooie Lapland

Lapland bevindt zich voor een deel in Finland en is voor veel mensen het Finland zoals ze dat kennen. In de zomer kun je er bijvoorbeeld op het mysterieuze Ukonkivi eiland terecht waar je met een vissersboot heen wordt gebracht.

Wil je binnen de poolcirkel trouwen? Ook dan biedt Finland een uitkomst. Onder andere in Kakslauttanen kun je bijvoorbeeld een intieme of grootschalige bruiloft ervaren. Binnen de poolcirkel bevindt zich een prachtig sneeuwlandschap dat door sommige mensen als een droom ervaren wordt.

Het weer in Finland

Finland staat wat betreft het klimaat bekend om de korte zomers en lange winters. Wanneer je in de zomer wilt trouwen moet dit dan ook strak worden ingepland. Op de juiste dagen in de zomer zijn er zelfs temperaturen van boven de 30°C. Echter geldt dit alleen voor de gebieden in het zuiden en kun je in de rest van Finland een koele en droge zomer verwachten.

Trouwen in Finland? Wanneer je eenmaal aan de gedachte gewend bent kom je er misschien nooit meer van af. Trouwen In Finland is zowel in de zomer als winter een zeer unieke ervaring om nooit te vergeten.

 • Mooiste dag van ons leven in Finland!

  Graag willen wij jullie bedanken voor het perfect regelen van de trouwdag van onze dochter en haar partner in Kakslauttanen, Fins Lapland. We hebben genoten, niet alleen van die dag, maar ook van alle andere dagen. De trouwdag zelf was perfect geregeld, alle medewerkers van Arctic Resort... Lees meer ›

  Ernst en Marion
Spring naar toolbar