Inspiratie

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom bij Interweddings reserveren?

Bij Interweddings zijn we al sinds 2003 dé specialist in Nederland en België op het gebied van trouwen in het buitenland en de renewal of the vows. We zijn niet zomaar een reisorganisatie die trouwarrangementen aanbiedt, maar een gespecialiseerde touroperator die zich volledig richt op trouwen in het buitenland. Met onze uitgebreide kennis hebben we de beste trouwlocaties zorgvuldig geselecteerd en werken we samen met een betrouwbaar netwerk van professionals in het buitenland.

Onze trouwarrangementen zijn duidelijk en transparant. We zorgen ervoor dat al onze arrangementen inclusief legalisatiekosten zijn, indien van toepassing. Met onze jarenlange ervaring zijn we volledig op de hoogte van de regels en voorschriften voor de legalisatie van alle documenten die nodig zijn voor een bruiloft in het buitenland.

Dus, waarom bij Interweddings reserveren? Omdat we de specialisten zijn op het gebied van trouwen in het buitenland en de renewal of the vows. We hebben de beste trouwlocaties voor je geselecteerd en werken samen met ervaren professionals. Onze trouwarrangementen zijn transparant en altijd inclusief legalisatiekosten. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en kennis om jouw droomhuwelijk in het buitenland werkelijkheid te maken.

 

Is Interweddings aangesloten bij het Garantiefonds Reisgelden?

Ja. Interweddings is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO, een vergelijkbaar fonds als de SGR maar dan voor kleine reisorganisaties. Verder zijn al onze partner organisaties aangesloten bij de in hun land betreffende internationale verzekeringsmaatschappijen en voldoen ze aan de huidig gestelde eisen van reisorganisaties.
Wij zijn eveneens aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Lees meer >

Zijn alle kosten voor de legalisatie inbegrepen?

Ja, alle kosten voor legalisatie zijn inbegrepen in de reissom van onze trouwarrangementen. Wij streven ernaar om transparante en allesomvattende pakketten aan te bieden, zodat jullie volledig op de hoogte zijn van de kosten voordat jullie besluiten met ons te trouwen in het buitenland.

Het is echter belangrijk op te merken dat voor sommige trouwlocaties mogelijk extra documenten of vertalingen vereist zijn. In dergelijke gevallen zullen wij jullie hier van tevoren over informeren, zodat jullie goed voorbereid zijn en eventuele bijkomende kosten kunnen anticiperen.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis stellen ons in staat om de vereisten en procedures voor legalisatie van documenten in verschillende landen nauwkeurig te begrijpen. Hierdoor kunnen wij jullie voorzien van de benodigde informatie en begeleiding om aan alle vereisten te voldoen, zodat jullie trouwdag in het buitenland soepel verloopt.

Bij het boeken van een trouwarrangement met ons kunnen jullie erop vertrouwen dat de kosten voor legalisatie zijn opgenomen in de totale reissom. Wij streven ernaar om jullie een zorgeloze en onvergetelijke trouwervaring te bieden, waarbij jullie je volledig kunnen concentreren op het vieren van jullie liefde op een prachtige bestemming.

Wat doen wij?

Trouwen in het buitenland:
Verspreid over de hele wereld vind je de meest fantastische locaties om elkaar het ja-woord te geven. Gun jezelf een unieke huwelijksceremonie in een ontspannen vakantiesfeer. Met de voeten in het zand op het tropische Tobago, in San Francisco met uitzicht op de Golden Gate Bridge of in een romantische baai in het groene Nieuw-Zeeland. Wat jouw wensen ook zijn, Interweddings laat ze voor je uitkomen. En wij zorgen er tevens voor dat jullie huwelijk ook rechtsgeldig is voor de wet.

Renewal of the Vows:
Jullie willen op bijzondere wijze de liefde voor elkaar opnieuw bezegelen. Hoe mooi is dan een ceremonie op een wonderschone locatie in het buitenland? Een plek die betekenis voor jullie heeft, of waar het simpelweg prachtig is. Bij een renewal of the vows is werkelijk alles en overal mogelijk. Vertel ons je wensen en laat de organisatie verder over aan Interweddings. Jullie hoeven dan alleen nog te ontspannen en te genieten om opnieuw met elkaar te trouwen.

Legalisatie:
Er komt veel kijken bij een trouwerij in het buitenland. Maar het belangrijkste is de legalisatie van het huwelijk voor de wet. Je dient dan wel tijdig de juiste stappen te nemen. Geen zin in stress of onzekerheid? Laat de legalisatie dan over aan Interweddings. Wij zijn goed bekend met de actuele Nederlandse én buitenlandse wetgeving, de benodigde documenten en de vereiste stempels.

Reserveren wij ook de reis en het verblijf?

Ja. Onze arrangementen zijn altijd te combineren met ieder gewenst hotel, appartement of villa op jullie trouwbestemming. Dit is niet verplicht, maar wel zo makkelijk. Onder de naam Brouwer Reiscreaties zijn wij hiervoor aangesloten bij ANVR (5519) en SGR (3745) om jullie reis of die van jullie gasten te verzorgen. Hiermee hebben wij de keuze uit een select aantal touroperators met vertrek vanaf Nederland, Duitsland en België en kunnen wij jullie de beste prijs garanderen. Of jullie nu kiezen voor een paar nachten hotel in Las Vegas of een complete rondreis door Australië; alles uit één hand! Indien alleen het trouwarrangement geboekt wordt zonder reis en verblijf bedragen de reserveringskosten € 50,- per reservering. Een selectie van de touroperators:

Is het nodig om het huwelijk in Nederland vooraf te melden (ondertrouw) als we in het buitenland willen trouwen?

Nee, dat is niet nodig. Wanneer jullie ervoor kiezen om in het buitenland te trouwen, is het niet vereist om in Nederland in ondertrouw te gaan. Wij nemen deze verantwoordelijkheid op ons en regelen alle benodigde formaliteiten ter plaatse. Mocht het echter zo zijn dat jullie al in ondertrouw zijn gegaan in Nederland, dan dienen jullie deze ondertrouw te annuleren bij de desbetreffende gemeente waar de melding is gedaan.

Als jullie al de intentie hebben uitgesproken om in Nederland te trouwen, maar nu hebben besloten om dit in het buitenland te doen, dan is het belangrijk om de ondertrouw in Nederland te annuleren. Dit kan worden gedaan door contact op te nemen met de gemeente waar de melding oorspronkelijk heeft plaatsgevonden. Zij kunnen jullie voorzien van de nodige instructies en begeleiding bij het annuleringsproces.

Trouw ik in gemeenschap van goederen of op huwelijkse voorwaarden?

Bij een huwelijk in Nederland geldt automatisch de wettelijke gemeenschap van goederen. Dit betekent dat alle bezittingen en schulden die zowel voor als tijdens het huwelijk zijn verworven, gezamenlijk eigendom worden van beide partners. Bezittingen en schulden die voor het huwelijk al uitsluitend van jou of je partner waren, vallen niet in de gemeenschap.

Als jullie echter bepaalde bezittingen of schulden gescheiden willen houden, is het mogelijk om huwelijkse voorwaarden op te stellen. Dit gebeurt bij de notaris en de afspraken die jullie maken in de huwelijkse voorwaarden zijn dan bindend. Het is belangrijk dat de huwelijkse voorwaarden vóór het huwelijk bij de notaris zijn vastgelegd.

Voor meer gedetailleerde informatie over trouwen in gemeenschap van goederen of op huwelijkse voorwaarden, kunnen jullie terecht op de website van Rijksoverheid. Daar vinden jullie uitgebreide informatie en antwoorden op eventuele verdere vragen.

Meer informatie op de website van Rijksoverheid >

Wat houdt legalisatie in?

Legalisatie is het proces waarbij de geldigheid en authenticiteit van een document worden bevestigd. Het omvat het verifiëren van de echtheid van de handtekening op het document en de bevoegdheid van de persoon of instantie die het heeft afgegeven. In veel gevallen vereist legalisatie een opeenvolging van handtekeningen van verschillende instanties die elkaars bevoegdheid erkennen. Dit wordt vaak aangeduid als een legalisatieketen.

Legalisatie is belangrijk bij het trouwen in het buitenland of bij het vernieuwen van huwelijksgeloften, omdat het zorgt voor de erkenning en geldigheid van de benodigde documenten in het betreffende land. Door middel van legalisatie wordt de echtheid van de handtekening en het document geverifieerd, waardoor het document juridisch bindend wordt. Hierdoor wordt voorkomen dat er twijfel ontstaat over de geldigheid ervan en wordt het proces van trouwen in het buitenland soepel en probleemloos verlopen.

Door het volgen van de juiste legalisatie procedure kunnen onze klanten er zeker van zijn dat hun documenten correct zijn gelegaliseerd en erkend worden in het buitenland, waardoor jullie vol vertrouwen kunnen trouwen op jullie droomlocatie.

Wat is een apostille?

Een apostille is een speciaal stempel dat de legalisatie van je document versnelt. Wanneer je een apostille krijgt, is het niet langer nodig om het document te laten legaliseren door de ambassade of het consulaat van het land waarin je het wilt gebruiken.

De verkorte legalisatieprocedure is echter alleen van toepassing op landen waarmee Nederland een verdrag heeft gesloten, bekend als het Apostilleverdrag. Met een apostillestempel kun je documenten die afkomstig zijn uit één verdragsland gebruiken in een ander verdragsland.

In feite fungeert de apostille als een internationaal erkend zegel dat de geldigheid van het document bevestigt. Het vereenvoudigt de juridische erkenning van documenten tussen verdragslanden, waardoor de noodzaak van uitgebreide legalisatieprocedures wordt geëlimineerd.

Let op dat de apostille alleen geldig is binnen de context van het Apostilleverdrag en niet van toepassing is op landen die geen partij zijn bij het verdrag. Voor die landen blijft de gebruikelijke legalisatieprocedure via de ambassade of het consulaat vereist.

Wat is een beëdigde vertaling precies?

Beëdigde vertalingen, ook wel gecertificeerde vertalingen genoemd, worden steeds verzorgd door vertalers die bij de rechtbank geregistreerd zijn. Beëdiging betekent dat de vertaler verklaart dat hij het document waarheidsgetrouw heeft vertaald. Vroeger was een beëdigd vertaler er steeds toe verplicht zijn officiële stempel op de vertaling te drukken, maar dankzij de recente aanpassing in de wetgeving, kan een vertaler voortaan ook een vertaling enkel aan de hand van zijn handtekening beëdigen. Huwelijksaktes, geboorteaktes e.d. zijn document die meestal beëdiging vereisen.

Wanneer heb ik een gelegaliseerde vertaling nodig?

Legalisatie is een bijkomende procedure en gaat een stapje verder dan de vertalersbeëdiging. Het betekent dat de vertaling ook door de Nederlandse rechtbank of Belgische rechtbank van Eerste Aanleg officieel wordt. Beëdiging en legalisatie zijn meestal noodzakelijk als u de vertaling aan officiële instanties moet kunnen voorleggen.

Kan ik via Interweddings mijn trouwakte uit Las Vegas laten legaliseren met apostille stempel?

Ja. Zijn jullie reeds getrouwd in Las Vegas, dan kunnen wij voor jullie de trouwakte laten voorzien van een legalisatie stempel of ook wel apostille genoemd. Wij verzorgen dit voor jullie inclusief inschrijvingen in Den Haag. Lees meer >

Krijg ik ook een Nederlands trouwboekje?

Ja. Nadat jullie de gelegaliseerde trouwakte hebben laten zien bij het gemeentehuis in jullie woonplaats, gaan wij de trouwakte laten inschrijven in Den Haag. Heb je ooit een kopie van de trouwakte nodig, dan kan je deze eenvoudig in Den Haag opvragen en niet in het land waar jullie getrouwd zijn. Hierna vragen wij ook voor jullie het Nederlands trouwboekje aan. Deze service en kosten zijn inbegrepen in onze trouwarrangementen.

Hoelang moet ik wachten op het Nederlands trouwboekje?

De wettelijke verplichting voor jullie is om je huwelijk in te schrijven bij jullie woongemeente. Bij onze dienstverlening verzorgen wij de inschrijving in Den Haag en ontvang je tevens het trouwboekje als onderdeel van onze service. Het proces om het trouwboekje te verkrijgen duurt doorgaans ongeveer 6 maanden, waarna het automatisch naar jullie thuis wordt gestuurd.

Het is belangrijk op te merken dat de inschrijving bij jullie woongemeente een wettelijke verplichting is, terwijl het trouwboekje een aanvullende service is die wij aanbieden. De inschrijving bij Den Haag en het ontvangen van het trouwboekje zijn beide inbegrepen in ons dienstenpakket.

Gedurende de 6 maanden na jullie huwelijk zullen wij de nodige stappen ondernemen om het trouwboekje voor jullie te verkrijgen. Zodra het klaar is, wordt het naar het opgegeven adres verzonden. We streven ernaar om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat jullie snel kunnen genieten van jullie officiële trouwboekje.

Mocht je nog verdere vragen hebben over de tijdlijn of andere aspecten van het verkrijgen van het trouwboekje, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jullie te helpen en jullie vragen te beantwoorden.

Is het overschrijven van de huwelijksakte in België verplicht?

Nee. Om een buitenlands huwelijk te laten erkennen, moet u – na uw terugkeer in België – het huwelijk laten registreren. Het registeren van het huwelijk is verplicht! Het overschrijven niet. De buitenlandse huwelijksakte wordt het best overgeschreven in de Belgische registers van de burgerlijke stand. Dat is niet verplicht, maar het is gemakkelijker om nadien uittreksels of afschriften op te vragen van die akte. Lees meer >

Heb met mijn Belgische nationaliteit een 'attest geen huwelijksbeletsel' nodig. Verzorgen jullie dit ook?

Ja. Wij verzorgen voor onze Belgische huwelijkskoppels de complete legalisatie en dus ook het attest geen huwelijksbeletsel. Dit is bij ons in het trouwarrangement inbegrepen. Het document bevestigt dat de betrokken persoon wel degelijk vrijgezel is, en zowel de leeftijd als de mogelijkheid heeft om te trouwen.

Welke kosten komen er nog bij?

Indien jullie – naast het trouwarrangement – geen reis en verblijf via ons reserveren, bedragen de eenmalige reserveringskosten € 50,-. Daarnaast zijn de volgende kosten van toepassing:

  • Reis- en/of annuleringsverzekering via A.S.R. verzekeringen (optioneel). Lees meer >
  • Bruiloftverzekering (optioneel). Lees meer >
  • Kosten (leges) voor het opvragen van de benodigde documenten bij jullie gemeentehuis.
  • Aanvragen groepstarief eenmalig € 50,-. Deze kosten komen in mindering bij een definitieve reservering. Leer meer >

Het legalisatiepakket met het Nederlands trouwboekje is inbegrepen in onze arrangementen. In sommige gevallen dienen wij extra documenten te laten legaliseren en/of vertalen. Vooraf informeren wij jullie over deze extra kosten.

Wat moet ik doen bij vlucht vertragingen?

Jullie kunnen een compensatie ontvangen als je meer dan drie uur vertraagd bent, je vlucht geannuleerd is of wanneer je geweigerd bent op de vlucht door bijvoorbeeld een overboeking. De compensatie die je mogelijk kunt ontvangen is afhankelijk van de gevlogen afstand en staat los van de originele ticketprijs. Lees meer >

Is een groepstarief voor het vliegen goedkoper?

Verzorgen wij ook de reis en het verblijf? Bij groepen van 10 personen of meer valt de boeking binnen het groepsvoorwaarden reglement van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Dit kan wel verschillen per luchtvaartmaatschappij. Het kan gebeuren dat een individueel online tarief lager uitvalt dan het groepstarief. Alhoewel een individueel tarief hierdoor aantrekkelijker lijkt, is het toch af te raden om een groep te boeken in verschillende reserveringen. Luchtvaartmaatschappijen hebben dan namelijk het recht om de boeking te annuleren of de groep te weigeren bij de check-in. Het boeken van een groep in losse boekingen is op eigen risico. Lees meer >

Toestemming voor het reizen met minderjarige naar het buitenland?

Reizen jullie met een kind naar het buitenland? Voor reizen naar het buitenland met een minderjarig kind is toestemming van de gezaghebbende ouder(s) verplicht. De Koninklijke Marechaussee controleert bij een grensovergang wat de gezagssituatie is en of er toestemming is van de gezaghebbende ouder(s). Toestemming van de gezaghebbende ouder(s) kan worden aangetoond met behulp van het toestemmingsformulier. Het toestemmingsformulier is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. Aangezien ook buitenlandse instanties dit kunnen controleren vragen wij het Engelstalige formulier te gebruiken. Lees meer >

Bevat mijn paspoortnummer het cijfer ‘0’ of de letter ’O’?

In uw paspoortnummer komen cijfers en letters voor. Het kan soms onduidelijk zijn of er een letter ‘O’ in staat of het cijfer ‘0’. De letter ‘O’ komt in het Nederlandse paspoortnummer niet voor. Het gaat dus altijd om het cijfer ‘0’. Dit geldt ook voor het nummer op uw identiteitskaart.

Paspoortnummer invullen

Let er goed op dat het dus altijd gaat om het cijfer ‘0’ wanneer u uw paspoortnummer invult.
Bijvoorbeeld bij:

  • een visumaanvraag
  • de aanvraag van een ESTA-reistoestemming (elektronische reistoestemming voor de Verenigde Staten van Amerika)
  • het boeken van een reis
  • het online inchecken met een vliegticket

Hoe kan ik veilig documenten verzenden

Voor het versturen en ontvangen van gemeentelijke documenten en kopieën van paspoorten maken wij nooit gebruik van e-mail. Wij versturen onze documenten uitsluitend via een beveiligde server in Nederland, die wordt beheerd door SecuDoc. Bovendien verzoeken wij onze klanten vriendelijk om geen documenten via e-mail te versturen, maar om deze te uploaden via een speciale link die wij verstrekken.

Getrouwd in het buitenland en scheiden in Nederland?

Mijn partner en ik zijn in het buitenland getrouwd, maar gaan in Nederland scheiden? Als je in het buitenland bent getrouwd en het huwelijk is in Nederland ingeschreven bij de burgerlijke stand van je woonplaats, dan geldt het huwelijk als een Nederlands huwelijk. Je ontbindt het huwelijk dan met een Nederlandse echtscheiding. Wil je weten wat de gevolgen van deze Nederlandse scheiding zijn voor het land waar het huwelijk gesloten is, dan kun je terecht bij de ambassade van het desbetreffende land.

Heb een internationaal uittreksel van de echtscheidingsakte nodig, maar ben getrouwd geweest in het buitenland.

Omdat het huwelijk buiten Nederland is voltrokken ben je aangewezen op een afschrift van de echtscheidingsakte. Dit afschrift is uitsluitend in het Nederlands te verkrijgen en dien je te laten vertalen door een beëdigd vertaler. Voor de trouwbestemmingen Bonaire en Curaçao is een vertaling niet nodig.

Kan ik tijdens mijn verblijf excursies bijboeken?

Ja, dit kan. We werken voor excursies samen met GetYourGuide. Zij bieden op veel van onze bestemmingen excursies aan. Meer informatie >

Waar kan ik autohuur boeken op de bestemming?

Dankzij onze (inter)nationale samenwerking met alleen de allerbeste partners, kies je bij Sunny Cars uit een enorm aanbod huurauto’s en verhuurlocaties. Door het grote aantal boekingen dat zij tot stand brengen kunnen ze voordelig inkopen. Natuurlijk profiteer jij hier als klant van mee. Je vindt bij ons dus altijd de beste kwaliteit tegen een scherpe all-in prijs.

Autohuur mét volledige dekking en zónder zorgen
Bij Sunny Cars is iedere klant standaard all-in verzekerd, ongeacht het contract dat wij met de lokale aanbieder hebben gesloten. De terugbetaling van het eigen risico, de dekking van glas-banden-bodem-dakschades en een aanvullende WA-verzekering tot € 10 miljoen betalen ze dus gewoon uit onze eigen zak. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd een duidelijke all-inclusive huursom betaalt en volledig zorgeloos kunt rondrijden op je vakantiebestemming.

Meer informatie, prijzen en reserveren >

Ik heb een optie op mijn trouwdatum. Is dit direct een prijsgarantie?

Nee, een optie op je trouwdatum is niet direct een prijsgarantie. Een optie betekent dat de locatie, wedding planner of dienstverlener je trouwdatum voor een bepaalde periode blokkeert, zodat niemand anders die datum kan boeken. Het geeft je tijd om de details van je bruiloft verder te plannen voordat je een definitieve beslissing neemt.

Een prijsgarantie is echter iets anders. Het betekent dat de prijzen voor de diensten of locatie zijn vastgelegd en niet zullen veranderen, zelfs als er tariefwijzigingen zijn voor nieuwe boekingen of als de kosten van leveranciers stijgen. Een optie beschermt in principe alleen je trouwdatum, maar het kan zijn dat de uiteindelijke prijzen later nog worden bepaald, aangezien wij vaak de nieuwe prijzen pas 1 seizoen voor jullie trouwdatum ontvangen.

Verzekeringen

Kan ik mijn reis en verblijf via Interweddings verzekeren?

In samenwerking met A.S.R. Verzekeringen bieden wij jullie de mogelijkheid om de reis, verblijf en jullie trouwdag te verzekeren om financiële schade te voorkomen. Hebben jullie al een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering?

Kortlopende Reisverzekering >
Kortlopende Annuleringsverzekering >

Online snel en eenvoudig afsluiten. Meer Informatie doorlopende reis- en annuleringsverzekering >

Waarom een bruiloftverzekering?

Omdat je niet wilt dat je bruiloft in duigen valt door onvoorziene omstandigheden. Interweddings biedt je als bruidspaar de meest uitgebreide bruiloftsverzekering aan tegen een zéér scherpe premie. Alle gemaakte kosten die betrekking hebben op de bruiloft en/of huwelijksfeest zijn middels de Interweddings bruiloftverzekering goed verzekerd! Ivm het COVID-19 is het tot nader bericht niet meer mogelijk om deze verzekering af te sluiten.  Lees meer >

Coronavirus (COVID-19)

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie vragen hebben over de invloed hiervan op jullie reis en jullie trouwdag. Uiteraard staat jullie veiligheid bij ons voorop en volgen wij de situatie op de voet. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het RIVM en de ANVR/VvKR (de brancheorganisaties). Daarnaast staan wij in nauw contact met onze lokale partners, wedding planners, luchtvaartmaatschappijen en leveranciers.

Mocht de situatie voor jullie bestemming onverhoopt veranderen, bijvoorbeeld vanwege een negatief reisadvies of omdat de toelatingseisen van jullie bestemming worden aangescherpt, dan nemen wij uiteraard z.s.m. contact met jullie op. Wij zullen jullie dan informeren over de mogelijkheden die er zijn en samen zullen wij aan een oplossing werken. Zo kan het bijvoorbeeld een optie zijn dat wij jullie reis (in overleg) niet annuleren, maar met jullie de mogelijkheden onderzoeken voor het verschuiven hiervan naar een later moment.

Wat is het huidige reisadvies?
Dit is afhankelijk per land, zelfs per regio en wijzigt regelmatig op dit moment. Kijk voor de laatste update op de site van Buitenlandse Zaken.

Wat als ik niet meer op vakantie wil?
Jullie kunnen de reis of het trouwarrangement niet zonder kosten annuleren. Wij houden wel rekening met de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse zaken. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op, afhankelijk van de betreffende situatie zullen wij een besluit nemen en maatregelen treffen.

Dekt mijn annuleringsverzekering de kosten als ik mijn geboekte reis wil annuleren of omboeken?
Of kosten van annuleren of omboeken gedekt zijn hangt af van het type verzekering.

Reisorganisaties
De verschillende reisorganisaties in Nederland vermelden ook alle informatie op hun website. Bijvoorbeeld de informatie van de reisorganisatie TUI kan je hier vinden.
Daarnaast heeft TUI ook een overzicht van bestemming opgegeven die vanaf een bepaalde datum beschikbaar zijn voor vertrek. Deze kan je hier vinden.

Meer informatie
Willen jullie meer te weten komen over het Coronavirus? Op de site van het RIVM vinden jullie de meest actuele informatie over dit coronavirus of neem contact met ons op. Vanwege de vele vragen zijn we momenteel telefonisch minder goed bereikbaar, maar geef jullie telefoonnummer door en wij bellen jullie terug.

DISCLAIMER: Wij hebben geen medische kennis, maar hebben onze informatie vergaard van betrouwbare partijen als het RIVM en partijen als de reisorganisatie TUI om jullie zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Spring naar toolbar