Inspiratie
Terug naar nieuws

Trouwen in Lapland; wat moet er geregeld worden?

17 mei, 2022 om 07:44

Alvast gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk in Fins Lapland! Voordat jullie kunnen trouwen in Finland zijn er een aantal zaken te regelen. Belangrijk is natuurlijk te weten wanneer jullie willen trouwen. Hier kunnen wij jullie goed adviseren wat de beste tijd is, want de dagen met licht zijn kort in de winter. Daarnaast verzorgen wij de reis en het verblijf en natuurlijk verzorgen wij alles met betrekking tot de documenten. Eerst hebben wij altijd een afspraak bij ons op kantoor of via Teams om jullie van alle informatie te voorzien en ook jullie te laten genieten van de romantische en sprookjes achtige foto’s van eerdere huwelijken in Finland.

Waar trouwen in Lapland?
Het is mogelijk om op vrijwel iedere plaats te trouwen in Lapland. Voorwaarde hiervoor is dat er ter plaatse een trouwambtenaar aanwezig moet zijn. En dat de ambtenaar veilig op de gekozen plaats kan komen. In Fins Lapland zijn veel bijzondere locaties die populair zijn voor een kleinschalige bruiloft. Zo beschikt het sneeuwkasteel zelfs over een kapel van sneeuw en ijs.

Interweddings werkt samen met het Kakslauttanen Arctic Resort aan de rand van Saariselkä. Hier hebben wij alle faciliteiten voor een geslaagde trouwreis met rust, genieten, sneeuwkapel of glazen teepee. Saariselkä is een vakantieplaats in het noorden van Finland. Het is een toegangspoort tot de skigebieden van het bergachtige Urho Kekkonen National Park.

De trouwceremonie in Fins Lapland zijn romantisch met voorkeur voor een winters landschap met kaarsjes en openhaard. Onze professionele fotograaf legt op jullie trouwdag de mooiste herinneringen vast. In de dagen voor of na jullie huwelijk is er voldoende tijd om het land ook actief te ontdekken met bijvoorbeeld een Husky safari, op jacht naar het noorderlicht, ijsvissen of opwarmen in de hottub om zo maar een paar dingen te noemen.

Wat moet er vooraf geregeld worden?
Voor het trouwen in Finland heb je een aantal documenten nodig. Maar een voordeel als jullie de trouwreis door Interweddings laten verzorgen is dat wij alles met betrekking tot de documenten, ondertrouw en inschrijvingen voor jullie verzorgen. Tot en met het Nederlands trouwboekje. Zo kunnen jullie genieten en alleen bezig zijn met de leukste dingen voor jullie reis naar Finland en de trouwdag. Na reservering sturen wij jullie een overzicht van de documenten die wij nodig hebben als bijvoorbeeld een uittreksel van de geboorteakte en de huwelijksbevoegdheid. Wij geven jullie precies door welke documenten jullie waar moeten opvragen. Wij verzorgen de legalisaties en inschrijvingen in Finland bij de centrale autoriteiten.

Wij zijn de specialist in Nederland voor het huwelijk in Lapland en hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften in het buitenland. Wij helpen je graag met het organiseren van jullie romantische bruiloft in Fins Lapland. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een romantische trouwdag en jullie reis te bespreken, via 074-3492358 of stuur je e-mail naar info@interweddings.nl.

En wat is er dan romantischer dan trouwen in Lapland?

 

trouwen in Finland Lapland
Spring naar toolbar