Inspiratie

Finland – Kakslauttanen

Trouwen in Finland en kies Lapland voor jullie droombestemming

Welkom bij het realiseren van jullie winterhuwelijk in Finland, een betoverende ervaring die jullie zintuigen zal prikkelen en herinneringen zal creëren die een leven lang meegaan. Lapland, met zijn adembenemende landschappen en magische sfeer, is de perfecte bestemming voor jullie speciale dag.

De ideale tijd voor jullie trouwceremonie in Finland is van december tot en met half april, met januari en februari als absolute hoogtepunten om het betoverende landschap te verkennen tijdens verschillende excursies.

Wij begrijpen dat jullie huwelijksdag perfect moet zijn, en daarom nemen wij graag al jullie zorgen uit handen. Naast het regelen van de trouwlocatie op deze prachtige romantische bestemming, verzorgen wij ook jullie reis en verblijf. Bij aankomst staat onze wedding planner van het Kakslauttanen Arctic Resort voor jullie klaar om de laatste details door te nemen en samen de trouwlocatie te bezoeken. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie met alleen elkaar of voor een grootschalige bruiloft met gasten, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, inclusief het huwelijksdiner in het betoverende Aurora Restaurant. Laat je verrassen en geniet van jullie speciale dag op een van de prachtige locaties binnen de poolcirkel.

Wat betreft jullie verblijf hebben jullie de keuze uit verschillende accommodaties die perfect passen bij jullie droomhuwelijk. Kies voor een overnachting in een glazen iglo en bewonder het noorderlicht vanuit jullie comfortabele nest. Of ga voor de Kelo glazen iglo, een combinatie van een chalet en iglo, voor een unieke en romantische ervaring. Liever een houten chalet of een sneeuwiglo? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Voor veel van onze bruidsparen in Fins Lapland is een Husky sledetocht de nummer één activiteit na de huwelijksplechtigheid. Laat je voorttrekken door een zestal enthousiaste Huskyhonden terwijl je door het prachtige besneeuwde landschap glijdt. Naast de Husky sledetocht bieden wij nog vele andere opwindende excursies aan. Informeer gerust naar alle mogelijkheden.

Jullie winterhuwelijk in Lapland zal een ervaring zijn die jullie voor altijd koesteren. Laat ons jullie helpen bij het creëren van jullie droombruiloft, waarbij elk moment doordrenkt is van magie en romantiek. Neem vandaag nog contact met ons op en laat jullie betoverende avontuur beginnen.

Trouwen in Kakslauttanen - Finland

Avontuurlijk
Romantisch
Sneeuw
  • € 4.098,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

 
Droomhuwelijk in Fins lapland!! Geweldig.
Jopie en Peter
09-12-2021

Nogmaals super super bedankt voor deze onvergetelijke dag zo met elkaar echt een droomhuwelijk. Wij hebben samen met onze vrienden en familie genoten van een aantal geweldige dagen in de sneeuw! Dit is al geweldig, maar de trouwdag was een Droom....
Lees verder...

 
Een DROOM
René en Cynthia
10-01-2020

Hartelijk dank voor alle zorgen tijdens onze reis, het verblijf en natuurlijk onze trouwdag in Kakslauttanen in Finland. We hebben genoten met onze vrienden en familie. Nogmaals...
Lees verder...

Trouwen in Finland 2020 
Mooiste dag van ons leven in Finland!
Ernst en Marion
04-01-2020

Graag willen wij jullie bedanken voor het perfect regelen van de trouwdag van onze dochter en haar partner in Kakslauttanen, Fins Lapland. We hebben genoten, niet alleen van die dag, maar ook van alle andere dagen. De trouwdag zelf was perfect...
Lees verder...

Spring naar toolbar