Inspiratie

Finland – Kakslauttanen

Trouwen in Finland en kies Lapland voor jullie droom bestemming. Geniet van een winter huwelijk in elke zin!

De beste tijd voor jullie trouwceremonie in Finland is van december tot en met half april. Waarbij januari en februari de beste maanden zijn om het landschap te verkennen dmv de verschillende excursie.

Wij verzorgen naast de trouwlocatie op deze mooie romantische bestemming ook de reis en het verblijf. Op het moment dat jullie aankomen staat onze wedding planner van het Kakslauttanen Arctic Resort klaar om de laatste details met elkaar te bespreken en om de trouwlocatie te bezoeken. Of jullie trouwen tijdens een kleine intieme bruiloft met elkaar en zonder gasten of kiezen voor een grote bruiloft inclusief gasten, wij verzorgen alles voor jullie tot en met het huwelijksdiner in het Aurora Restaurant. Laat jullie verrassen en geniet van jullie speciale dag in één van de prachtige locaties binnen de poolcirkel.

Voor het verblijf kunnen jullie kiezen uit de glazen igloo, de Kelo glazen igloo (combinatie chalet met igloo), de houten chalet of de sneeuw igloo.

Voor veel van onze bruidsparen in Fins Lapland is het de nummer één activiteit – na jullie trouwdag natuurlijk, om een Husky sledetocht te maken waarbij je met met een zestal Huskyhonden voor je uit in een slede door het prachtige sneeuwlandschap gaat touren. Naast de Husky sledetocht kunnen wij jullie nog veer meer excursies aanbieden. Informeer naar alle mogelijkheden.

Trouwen in Kakslauttanen - Finland

Avontuurlijk
Romantisch
Sneeuw
 • € 3.410,- per bruidspaar
 • € 3.995,- per bruidspaar
 • € 3.790,- per bruidspaar
 • € 2.083,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Ervaringen

  Trouwen in Finland 2020 
  Mooiste dag van ons leven in Finland!
  Ernst en Marion
  04-01-2020

  Graag willen wij jullie bedanken voor het perfect regelen van de trouwdag van onze dochter en haar partner in Kakslauttanen, Fins Lapland. We hebben genoten, niet alleen van die dag, maar ook van alle andere dagen. De trouwdag zelf was perfect...
  Lees verder...

  Spring naar toolbar