Inspiratie

Trouwarrangementen

 • Same Sex huwelijk Finland – Kakslauttanen

  Maak je droombruiloft werkelijkheid in betoverend Lapland, Finland. Wij verzorgen alles, van locatie tot reis en verblijf. Beleef een onvergetelijke winterhuwelijkservaring die je zintuigen prikkelt. Neem nu contact met ons op voor een magische homohuwelijksceremonie.

  Lees verder
  Trouwen in Finland 2020

Nieuws

 • Magische Arctische Bruiloften in Fins Lapland

  Bij Kakslauttanen in Fins Lapland kun je je huwelijk aangaan op de rand van de wereld. Of je nu kiest voor een winterbruiloft in de sneeuw en onder het noorderlicht, een huwelijk tijdens de betoverende middernachtzon, of een bruiloft in het kleurrijke herfstseizoen, wij bieden een authentieke Lapse ervaring op maat. Onze romantische kapellen, omringd door de prachtige natuur, vormen het perfecte decor voor een onvergetelijke huwelijksviering. Daarnaast bieden we een breed scala aan optionele excursies, zoals huskytochten, rendiersafari's en noorderlichtexcursies, om je verblijf in Lapland nog specialer te maken. Geniet van een magische bruiloft en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

  Lees verder
  Glazen tipi kapel Kakslauttanen
 • Trouwen in Lapland; wat moet er geregeld worden?

  Wat moet er vooraf geregeld worden? Voor het trouwen in Finland heb je een aantal documenten nodig. Maar een voordeel als jullie de trouwreis door Interweddings laten verzorgen is dat wij alles met betrekking tot de documenten, ondertrouw en inschrijvingen voor jullie verzorgen. Tot en met het Nederlands trouwboekje. Zo kunnen jullie genieten en alleen bezig zijn met de leukste dingen voor jullie reis naar Finland en de trouwdag.

  Lees verder
  trouwen in Finland Lapland

Finland

Trouwen in Fins Lapland in Finland is een droom die werkelijkheid kan worden voor degenen die verlangen naar een sprookjesachtige bruiloft in de sneeuw. Finland biedt een ideale setting voor een witte bruiloft, omringd door de betoverende schoonheid van Lapland. Stel je voor: een besneeuwd landschap, een met sterren bezaaide hemel en misschien zelfs het magische noorderlicht als achtergrond voor jullie huwelijksgeloften.

In Finland zijn er talloze mogelijkheden om te trouwen. Een populaire optie is trouwen in een sneeuwkapel. Deze unieke kapel is volledig gemaakt van ijs en creëert een bijzondere sfeer voor jullie huwelijksceremonie. Ondanks de koude temperaturen blijft het binnen aangenaam dankzij de isolerende eigenschappen van het ijs. Naast de sneeuwkapel kunnen jullie ook kiezen voor de glaze teepee.

Lapland, het prachtige gebied dat deels in Finland ligt, wordt vaak geassocieerd met het land zelf. In de zomer kunnen jullie genieten van de mysterieuze schoonheid van het Ukonkivi-eiland, waar jullie per vissersboot naartoe gebracht kunnen worden.

Als jullie ervoor kiezen om binnen de poolcirkel te trouwen, biedt Finland ook hiervoor mogelijkheden. In bijvoorbeeld Kakslauttanen kunnen jullie een intieme of grootschalige bruiloft ervaren. Binnen de poolcirkel vinden jullie een adembenemend sneeuwlandschap dat voor velen als een droom aanvoelt.

En dan hebben we het nog niet gehad over het poollicht, dat van december tot en met maart te bewonderen is. Het noorderlicht, met zijn dansende groene, paarse en roze tinten, voegt een extra vleugje magie toe aan jullie trouwdag. Het spektakel van het poollicht zal jullie en jullie gasten betoveren en zorgen voor onvergetelijke herinneringen.

Of jullie nu kiezen voor een zomer- of winterbruiloft, een traditionele ceremonie of een vernieuwing van de geloften, trouwen in Finland is een unieke ervaring die jullie nooit zullen vergeten. Het land biedt een betoverende setting, waar jullie liefde gevierd kan worden te midden van de adembenemende natuurlijke schoonheid van Fins Lapland.

Informatie over trouwen in Finland
Informatie over renewal of the vows / symbolisch huwelijk in Finland
Informatie over same-sex huwelijk in Finland

 • Droomhuwelijk in Fins lapland!! Geweldig.

  Nogmaals super super bedankt voor deze onvergetelijke dag zo met elkaar echt een droomhuwelijk. Wij hebben samen met onze vrienden en familie genoten van een aantal geweldige dagen in de sneeuw! Dit is al geweldig, maar de trouwdag was een Droom. Veel mooie foto's!!! Marco van harte bedankt voor... Lees meer ›

  Jopie en Peter
 • Een DROOM

  Hartelijk dank voor alle zorgen tijdens onze reis, het verblijf en natuurlijk onze trouwdag in Kakslauttanen in Finland. We hebben genoten met onze vrienden en familie. Nogmaals... Lees meer ›

  René en Cynthia
 • Mooiste dag van ons leven in Finland!

  Graag willen wij jullie bedanken voor het perfect regelen van de trouwdag van onze dochter en haar partner in Kakslauttanen, Fins Lapland. We hebben genoten, niet alleen van die dag, maar ook van alle andere dagen. De trouwdag zelf was perfect geregeld, alle medewerkers van Arctic Resort... Lees meer ›

  Ernst en Marion
Spring naar toolbar