Inspiratie

Trouwen op Malta en Gozo

Trouwen op Malta en Gozo is een betoverende ervaring. De prachtige omgeving, doordrenkt van geschiedenis en cultuur, creëert een unieke sfeer voor een onvergetelijke bruiloft. Het eiland biedt een breed scala aan trouwlocaties, variërend van historische kerken en kastelen tot adembenemende stranden en pittoreske tuinen.

Mdina, de oude hoofdstad van Malta, is een populaire keuze voor bruiloften. De middeleeuwse architectuur en smalle straatjes vormen een romantische setting voor het uitwisselen van geloften. Valletta, de huidige hoofdstad, is ook een populaire trouwbestemming, met zijn prachtige vestingwerken en panoramisch uitzicht op de haven.

Daarnaast biedt Malta tal van luxe hotels en resorts die gespecialiseerd zijn in het organiseren van bruiloften. Deze locaties bieden vaak uitgebreide diensten, waaronder professionele planners, cateringopties en accommodaties voor gasten.

Trouwen op Malta betekent ook genieten van de prachtige natuurlijke schoonheid van de eilanden. De kristalheldere wateren en afgelegen baaien bieden een idyllische achtergrond voor trouwfoto’s en romantische wandelingen langs het strand.

Bovendien is Malta gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende Europese landen, waardoor het een handige bestemming is voor bruiloftsgasten.

Of je nu kiest voor een intieme ceremonie met een handvol geliefden of een grootschalige viering, trouwen op Malta biedt een unieke en betoverende ervaring. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige locaties en warme gastvrijheid is Malta de perfecte plek om de start van een nieuw leven samen te vieren.

Romantisch
Stad
  • € 1.285- per bruidspaar
  • € 2.285,- per bruidspaar
  • € 4.648,- per bruidspaar
  • € 5.960,- per bruidspaar
  • € op aanvraag per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

Trouwen Haven Malta 
Huwelijk op Malta
Marcel en Inge
21-06-2018

Wij zijn op 21 juni 2018 op Malta in het huwelijk getreden. Door Marco en zijn team is goed geluisterd naar onze wensen en zijn deze uitstekend vertaald. De voorbereiding verliep door de prettige communicatie naar wens en wij werden tijdig van...
Lees verder...

Spring naar toolbar