Inspiratie

Trouwarrangementen

 • Barbados – Sugar Bay Barbados

  Trouwen op het strand bij Sugar Bay Barbados is een buitengewoon decor voor jullie trouwdag! Het team van Sugar Bay Barbados staat gedurende het hele verblijf voor jullie klaar en zorgt ervoor dat elk aspect van jullie bruiloft absoluut vlekkeloos verloopt.

  Lees verder
  renewal of the vows sugar bay barbados
 • Barbados – Bougainvillea Beach Resort

  Het Maxwell Beach bij het Bougainvillea Beach Resort in Barbados is de trouwlocatie van uw dromen. Hier vinden jullie de tropische beach trouwlocaties aangevuld met persoonlijke service en een gevoel van authentieke intimiteit.

  Lees verder
  Barbados Bougainvillea Strand ceremonie

Nieuws

 • KLM-vluchten van Amsterdam naar Barbados

  Vanaf 16 oktober 2021 zal de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM vluchten uitvoeren van Amsterdam Airport Schiphol naar Barbados Grantley Adams tot in ieder geval 24 maart 2022. Deze 9 uur durende vlucht zal 3 keer per week plaatsvinden met een vertrek om 12:25 uit Amsterdam en aankomst om 16:45 uur in Bridgetown. Een mooie kans om Barbados te ontdekken. Om optimaal van Barbados te kunnen genieten, hebben wij voor jullie een top 6 samengesteld van dingen die u kunt doen op Barbados.

  Lees verder
  welkom op barbados

Barbados

Trouwen op Barbados klinkt al velen als een onbekende locatie. Barbados is tropisch en weerspiegelt het idee dat de meeste van ons van het Caribisch gebied hebben. Barbados is een eiland dat zeer oostelijk ligt ten opzichte van de rest van het Caribisch gebied. Barbados biedt prachtige stranden en wordt in zijn geheel omringt door koraalriffen.

Barbados wordt ook wel de parel van de West Indies genoemd. Dit meest oostelijk gelegen eiland van het Caraïbisch gebied is zeer gevarieerd. Naast paradijselijk witte stranden heeft het eiland schilderachtige vissersdorpjes, exotische botanische tuinen, oude forten en de levendige hoofdstad Bridge­town. De Spanjaarden ontdekten het prachtige eiland in de 16e eeuw en noemden het ‘Los Barbados’, omdat de wortels van de ficusbomen gelijkenis vertoonden met de baarden van de zeelui.

Er is op het eiland echter nog meer te zien en te doen. Zo zijn er naast de stranden ook botanische tuinen, forten en karakteristieke dorpjes te bekijken. Barbados is door de Spanjaarden in de 16e eeuw ontdekt en heeft haar naam te danken aan de behaarde vijgenboom die veel op het eiland voorkomt.

Het weer op Barbados
Op het eiland heerst een zeer tropisch klimaat en onder andere wordt dat beïnvloed door de heerlijke temperatuur die er gedurende het jaar heerst. Denk aan constante temperaturen van rond de 26 °C en af en toe een stortbui zoals ook op andere locaties te zien is.

De natuur van Barbados
Wat betreft flora en fauna kent Barbados veel minder diversiteit dan op andere eilanden gebruikelijk is. Dit komt doordat Barbados vrij afgelegen gelokaliseerd is en het eiland in het verleden voor een groot deel zelfvoorzienend was.

De britten in Barbados
Barbados wordt soms ‘Little England’ genoemd door de Britse invloeden waarmee eiland te maken heeft. De Britten hebben het eiland voor lange tijd overheerst en uiteraard heeft dat zijn sporen nagelaten.

De Britse invloeden vind je onder andere terug in koloniale plantagehuizen en de tradities die er op het eiland worden gevolgd. De bewoners van Barbados zijn uiterst vriendelijk en zoals je waarschijnlijk al verwacht is Engels de meest gesproken taal.

Het is haast niet mogelijk, maar mocht je uitgekeken zijn op het prachtige strand dan zijn er ook nog tal van andere zaken te bekijken op Barbados. Zo kunnen jullie samen of eventueel in combinatie met gasten allerlei activiteiten ondernemen. Denk aan het maken van een duik om het koraalrif te bekijken, een partijtje tennis op één van de tennisbanen die het eiland rijk is of door een balletje te slaan op de golfbaan.

 • Trouwen op Barbados

  Wij hebben een prachtige dag gehad op Barbados. Wij zijn getrouwd met onze voeten in het witte zand. Dit was voor ons echt het beeld hoe wij het voor ogen hadden. Interweddings heeft ervoor gezorgd dat wij ons geen zorgen hoefde te maken over de formele zaken. Zowel voor als na het trouwen was... Lees meer ›

  Stefan en Ylain
Spring naar toolbar