Inspiratie
 • Trouwen op Aruba

  De officiële huwelijksvoltrekking in het historische stadhuis Eloy Arends House. Dit is een van de fraaiste Caribische huizen in Oranjestad. Dit in combinatie met de ceremonie op één van de mooiste stranden van Aruba; Eagle Beach. Wat dachten jullie van een photoshoot bij zonsondergang?

  Lees verder
  Trouwen op Aruba
 • RIU Hotels & Resorts – Aruba

  Trouwen bij Riu Palace Aruba en het Hotel Riu Palace Antillas? Beide Riu Hotels liggen aan een hemels mooi strand en slechts op een paar kilometer afstand van Oranjestad. In de omgeving van deze all-inclusive hotels in Palm Beach kunt u sporten, wandeling maken of lekker luieren in de zon of afkoelen in het kristalheldere water van de Caribische Zee.

  Lees verder
  Trouwen RIU Aruba

Aruba

Trouwen op de parelwitte stranden van Aruba? De stralende zon geeft een speciaal tintje aan jouw bruiloft. Zie je het al gebeuren? Op de achtergrond wuivende palmbomen en een heilblauwe zee.

Aruba is onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden en bevindt zich boven Zuid-Amerika. Aruba is onderdeel van de Kleine Antillen en heeft meer dan 100.000 inwoners. Aruba staat bekend als ‘the happy island’ en wordt geroemd om haar mooie hotels en restaurants. De bevolking van het eiland staat bekend als zeer gastvrij en verwelkomt iedere bezoeker van het eiland op liefdevolle wijze.

De omgeving van Aruba

Aruba is ongeveer even groot als het Nederlandse Texel en is een eiland waar je jezelf uitstekend kunt vermaken. Jullie zullen je dan ook zeker niet ververvelen en ook eventuele gasten kunnen op ieder moment van de dag iets leuks doen.

Zo vind je op Aruba een 18-holes golfbaan en tal van andere mogelijkheden om je te vermaken. Denk aan het nachtleven van Oranjestad of feestelijke activiteiten in één van aanwezige hotels. Vind je het leuk om af en toe een gokje te wagen? Dan kun je terecht in tal van verschillende casino’s.

De hoofdstad: Oranjestad

Oranjestad is volgens toeristen het meest kenmerkende deel van Aruba. Zo vind je er kleurrijke gevels in Oudhollandse stijl en geeft dit tijdens een wandeling of rondrit door deze plaats direct het Arubaanse gevoel.

Nederland en Aruba

Aruba geeft een tropisch en zeer ontspannen gevoel. De ideale sfeer dus om in te trouwen en ook een mooie locatie voor jouw gasten, trouwboek of om er gewoon even lekker uit te zijn.

Door de verbinding met Nederland is Aruba een mooie locatie om er even helemaal uit te zijn en tegelijk ook om in tropische sferen te komen. Zie je het al zitten? Aruba heet jou en je eventuele gasten in ieder geval van harte welkom.

 • Onvergetelijke dag.

  We hadden besloten om op Aruba te trouwen. Interweddings benaderd, afgesproken in Delden voelde meteen goed en vertrouwd. Marco heeft veel ervaring, gaf ons veel tips en zo hebben wij uiteindelijk een pakket gekozen. Er is veel keuze. Op Aruba was daar een weddingplanner/fotograaf die onze trouwdag... Lees meer ›

  Chelsey en Martijn
 • Een absoluut onbezorgde dag

  En wat voor een dag was het voor ons, 20-02-'20 op het zonovergoten Aruba. Een jaar lang hebben we naar deze dag toegeleefd. De eerste paar weken best wel met wat stress, want ja: trouwen in het buitenland, hoe gaat dat en hoe gaan we ervoor zorgen dat het ook allemaal echt gaat lukken? Gelukkig... Lees meer ›

  Familie de Vos
 • Trouwen op Aruba

  Vanaf het eerste contact met Marco was er meteen een klik en een vertrouwd gevoel. Wij hebben alles via de mail geregeld en af en toe telefonisch contact gehad met Marco. We konden zelf heel duidelijk aangeven wat we wilden en wat vooral niet. Alles kon precies na onze wensen worden aangepast! Er... Lees meer ›

  Angelo & Vienna
 • Trouwen op Aruba: vrolijk, relaxed, mooi, tot in de puntjes verzorgd, helemaal geweldig! Wij willen nog een keer….:)

  Op 27 mei 2019 zijn wij, in het bijzijn van onze 15 jarige dochter, getrouwd op Aruba, in het Stadhuis van Oranjestad. GEWELDIGE DAG GEHAD! Wij hadden de recensies gelezen over Interweddings, en die spraken ons wel aan. Maar ja, Hollanders hè? Die willen toch héél veel waar voor – het liefst... Lees meer ›

  Wim en Annie
Spring naar toolbar