Inspiratie

Trouwarrangementen

 • RIU Hotels & Resorts – Aruba

  Trouwen bij Riu Palace Aruba en het Hotel Riu Palace Antillas? Beide Riu Hotels liggen aan een hemels mooi strand en slechts op een paar kilometer afstand van Oranjestad. In de omgeving van deze all-inclusive hotels in Palm Beach kunt u sporten, wandeling maken of lekker luieren in de zon of afkoelen in het kristalheldere water van de Caribische Zee.

  Lees verder
  touwen op aruba riu palace hotel
 • Trouwen op Aruba

  De officiële huwelijksvoltrekking in het historische stadhuis Eloy Arends House. Dit is een van de fraaiste Caribische huizen in Oranjestad. Dit in combinatie met de ceremonie op één van de mooiste stranden van Aruba; Eagle Beach. Wat dachten jullie van een photoshoot bij zonsondergang?

  Lees verder
  Renewal of the Vows Aruba

Nieuws

 • Historische overwinning voor gelijkheid: Huwelijk voor personen van gelijk geslacht nu toegestaan op Aruba en Curaçao

  Fantastisch nieuws! De Hoge Raad heeft geoordeeld dat het huwelijk nu openstaat voor personen van gelijk geslacht op Aruba en Curaçao, een historische stap richting gelijkheid en inclusiviteit. Voorheen was dit enkel mogelijk op Bonaire. Deze beslissing markeert een belangrijke overwinning voor LHBTQ+ rechten.

  Lees verder
  same sex huwelijk op bonaire
 • De Top 5 Bestemmingen voor Ceremoniële Bruiloften in het Buitenland

  Top 5 bestemmingen voor ceremoniële bruiloften in het buitenland: Kos (Griekenland), Mauritius, St. Lucia, Las Vegas (Amerika) en Aruba. Deze bieden exotische locaties, variërend van romantische stranden tot bruisende steden, voor onvergetelijke trouwervaringen die de liefde vieren op adembenemende bestemmingen wereldwijd.

  Lees verder
  Renewal of the Vows op Aruba
 • Trouwen op Aruba; een veilige droomlocatie?

  Of je nu je trouwbelofte wilt afleggen met je voeten in het zand op een van de mooiste stranden van de wereld, het ja-woord wilt geven in Aruba's historische gemeentehuis of je eerste dans wilt openen onder de ruisende palmen van een schitterende locatie aan zee, dan is Aruba jullie trouwbestemming.

  Lees verder
  Trouwen strand Aruba

Aruba

Trouwen op Aruba op een van de parelwitte stranden van Aruba is een droom die werkelijkheid kan worden. Met de stralende zon die een speciaal tintje aan jouw bruiloft geeft, zal het een onvergetelijke ervaring zijn. De achtergrond van wuivende palmbomen en de heilblauwe zee zorgen voor een adembenemend decor dat perfect past bij deze bijzondere gelegenheid.

Aruba, als onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden, bevindt zich boven Zuid-Amerika en is een van de eilanden van de Kleine Antillen. Met meer dan 100.000 inwoners staat het bekend als 'the happy island', en dit geluk straalt af op de bevolking, die bekend staat om hun gastvrijheid en warme ontvangst voor elke bezoeker.

Het eiland biedt een gevarieerde omgeving waar je jezelf uitstekend kunt vermaken. Hoewel Aruba ongeveer even groot is als het Nederlandse Texel, is het eiland vol van mogelijkheden voor vermaak. Zowel op het land als op het water. Een 18-holes golfbaan biedt de mogelijkheid voor sportieve activiteiten, terwijl het bruisende nachtleven van Oranjestad en feestelijke activiteiten in de hotels voor een geweldige tijd zorgen. En voor degenen die van een gokje houden, zijn er diverse casino's om een avond vol plezier door te brengen.

De hoofdstad van Aruba, Oranjestad, is een plek vol charme en kenmerkend voor het eiland. Kleurrijke gevels in Oudhollandse stijl sieren de straten, en tijdens een wandeling of rondrit door deze plaats zul je meteen het echte Arubaanse gevoel ervaren.

De band tussen Nederland en Aruba maakt het eiland een aantrekkelijke locatie om te trouwen. Het geeft je de mogelijkheid om even helemaal uit de dagelijkse sleur te zijn en te genieten van de tropische sfeer die Aruba te bieden heeft. De ontspannen ambiance en warme gastvrijheid maken het eiland ideaal voor jullie bruiloft.

Aruba verwelkomt jou en je geliefden met open armen. Met haar prachtige hotels, uitstekende restaurants en talloze activiteiten, zal het eiland een onvergetelijke bestemming zijn voor jouw speciale dag. Het exotische karakter van Aruba in combinatie met de Nederlandse invloeden creëert een unieke en magische omgeving voor je trouwerij.

Stel je voor hoe je elkaar het jawoord geeft met de zachte zeebries op de achtergrond en het warme zand onder je voeten. Een romantischer setting is haast niet denkbaar. Jullie kunnen genieten van de prachtige zonsondergangen en intieme momenten beleven tijdens jullie verblijf op dit paradijselijke eiland.

Aruba biedt niet alleen mogelijkheden voor een officieel burgerlijk huwelijk, maar ook voor een renewal of the vows of symbolisch huwelijk op haar prachtige stranden. Stel romantische geloften opnieuw vast met een vernieuwingsceremonie of vier jullie liefde met een betekenisvolle symbolische ceremonie. Het idyllische decor van parelwitte stranden, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee maakt het perfecte decor voor deze speciale vieringen. Aruba's warme gastvrijheid en betoverende omgeving zorgen ervoor dat elk moment van jullie hernieuwde liefde of symbolische verbintenis een blijvende herinnering wordt.

Kortom, trouwen op Aruba is een droom die werkelijkheid kan worden. De combinatie van het tropische paradijs, de vriendelijke bevolking, de adembenemende omgeving en de Nederlandse invloeden maken van Aruba een unieke en romantische bestemming voor jullie bruiloft. Het wordt een ervaring om voor altijd te koesteren.

Informatie over trouwen op Aruba
Informatie over renewal of the vows / symbolsich huwelijk op Aruba
Informatie over Same Sex huwelijk op Aruba

 • Gefeliciteerd!

  Op het strand van... Lees meer ›

  Jerrel en Bianca
 • Aruba

  Wij hebben de communicatie met Interweddings als positief ervaren. Met als resultaat een prachtige ceremonie op het strand van... Lees meer ›

  Edwin en Kathy
 • Fantastisch!

  Op 5 mei zijn wij getrouwd op het prachtige Aruba! Wij zijn vorig jaar terecht gekomen bij jullie en zouden het zo opnieuw doen. Niets was te gek en ze reageren ongelooflijk snel en netjes. Wij genieten nu na op onze roze wolk. Liefs de familie... Lees meer ›

  Nicole en JG
 • Trouwen op Aruba

  Na 2 mislukte pogingen om te gaan trouwen in Las Vegas, helaas niet doorgegaan vanwege Corona en uitstekend geregeld door Marco, annuleringen etc. Zijn wij donderdag 24 februari 2022 toch getrouwd maar dan op het zonnige eiland Aruba. Alles tot in de puntjes geregeld door... Lees meer ›

  J.Jacobs
Spring naar toolbar