Inspiratie
 • Trouwen op Aruba

  De officiële huwelijksvoltrekking in het historische stadhuis Eloy Arends House. Dit is een van de fraaiste Caribische huizen in Oranjestad. Dit in combinatie met de ceremonie op één van de mooiste stranden van Aruba; Eagle Beach. Wat dachten jullie van een photoshoot bij zonsondergang?

  Lees verder
  Trouwen op Aruba
 • RIU Hotels & Resorts – Aruba

  Trouwen bij Riu Palace Aruba en het Hotel Riu Palace Antillas? Beide Riu Hotels liggen aan een hemels mooi strand en slechts op een paar kilometer afstand van Oranjestad. In de omgeving van deze all-inclusive hotels in Palm Beach kunt u sporten, wandeling maken of lekker luieren in de zon of afkoelen in het kristalheldere water van de Caribische Zee.

  Lees verder
  Trouwen RIU Aruba

Aruba

Trouwen op de parelwitte stranden van Aruba? De stralende zon geeft een speciaal tintje aan jouw bruiloft. Zie je het al gebeuren? Op de achtergrond wuivende palmbomen en een heilblauwe zee.

Aruba is onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden en bevindt zich boven Zuid-Amerika. Aruba is onderdeel van de Kleine Antillen en heeft meer dan 100.000 inwoners. Aruba staat bekend als ‘the happy island’ en wordt geroemd om haar mooie hotels en restaurants. De bevolking van het eiland staat bekend als zeer gastvrij en verwelkomt iedere bezoeker van het eiland op liefdevolle wijze.

De omgeving van Aruba

Aruba is ongeveer even groot als het Nederlandse Texel en is een eiland waar je jezelf uitstekend kunt vermaken. Jullie zullen je dan ook zeker niet ververvelen en ook eventuele gasten kunnen op ieder moment van de dag iets leuks doen.

Zo vind je op Aruba een 18-holes golfbaan en tal van andere mogelijkheden om je te vermaken. Denk aan het nachtleven van Oranjestad of feestelijke activiteiten in één van aanwezige hotels. Vind je het leuk om af en toe een gokje te wagen? Dan kun je terecht in tal van verschillende casino’s.

De hoofdstad: Oranjestad

Oranjestad is volgens toeristen het meest kenmerkende deel van Aruba. Zo vind je er kleurrijke gevels in Oudhollandse stijl en geeft dit tijdens een wandeling of rondrit door deze plaats direct het Arubaanse gevoel.

Nederland en Aruba

Aruba geeft een tropisch en zeer ontspannen gevoel. De ideale sfeer dus om in te trouwen en ook een mooie locatie voor jouw gasten, trouwboek of om er gewoon even lekker uit te zijn.

Door de verbinding met Nederland is Aruba een mooie locatie om er even helemaal uit te zijn en tegelijk ook om in tropische sferen te komen. Zie je het al zitten? Aruba heet jou en je eventuele gasten in ieder geval van harte welkom.

 • Aruba

  Wij hebben de communicatie met Interweddings als positief ervaren. Met als resultaat een prachtige ceremonie op het strand van... Lees meer ›

  Edwin en Kathy
 • Fantastisch!

  Op 5 mei zijn wij getrouwd op het prachtige Aruba! Wij zijn vorig jaar terecht gekomen bij jullie en zouden het zo opnieuw doen. Niets was te gek en ze reageren ongelooflijk snel en netjes. Wij genieten nu na op onze roze wolk. Liefs de familie... Lees meer ›

  Nicole en JG
 • Trouwen op Aruba

  Na 2 mislukte pogingen om te gaan trouwen in Las Vegas, helaas niet doorgegaan vanwege Corona en uitstekend geregeld door Marco, annuleringen etc. Zijn wij donderdag 24 februari 2022 toch getrouwd maar dan op het zonnige eiland Aruba. Alles tot in de puntjes geregeld door... Lees meer ›

  J.Jacobs
 • Onvergetelijke dag.

  We hadden besloten om op Aruba te trouwen. Interweddings benaderd, afgesproken in Delden voelde meteen goed en vertrouwd. Marco heeft veel ervaring, gaf ons veel tips en zo hebben wij uiteindelijk een pakket gekozen. Er is veel keuze. Op Aruba was daar een weddingplanner/fotograaf die onze trouwdag... Lees meer ›

  Chelsey en Martijn
Spring naar toolbar