Inspiratie
 • Aruba

  De officiële huwelijksvoltrekking in het historische stadhuis Eloy Arends House. Dit is een van de fraaiste Caribische huizen in Oranjestad. Eventueel met een photoshoot bij zonsondergang?

  Lees verder
  Trouwlocatie Oranjestad Stadhuis Aruba

Aruba

Trouwen op de parelwitte stranden van Aruba? De stralende zon geeft een speciaal tintje aan jouw bruiloft. Zie je het al gebeuren? Op de achtergrond wuivende palmbomen en een heilblauwe zee.

Aruba is onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden en bevindt zich boven Zuid-Amerika. Aruba is onderdeel van de Kleine Antillen en heeft meer dan 100.000 inwoners. Aruba staat bekend als ‘the happy island’ en wordt geroemd om haar mooie hotels en restaurants. De bevolking van het eiland staat bekend als zeer gastvrij en verwelkomt iedere bezoeker van het eiland op liefdevolle wijze.

De omgeving van Aruba

Aruba is ongeveer even groot als het Nederlandse Texel en is een eiland waar je jezelf uitstekend kunt vermaken. Jullie zullen je dan ook zeker niet ververvelen en ook eventuele gasten kunnen op ieder moment van de dag iets leuks doen.

Zo vind je op Aruba een 18-holes golfbaan en tal van andere mogelijkheden om je te vermaken. Denk aan het nachtleven van Oranjestad of feestelijke activiteiten in één van aanwezige hotels. Vind je het leuk om af en toe een gokje te wagen? Dan kun je terecht in tal van verschillende casino’s.

De hoofdstad: Oranjestad

Oranjestad is volgens toeristen het meest kenmerkende deel van Aruba. Zo vind je er kleurrijke gevels in Oudhollandse stijl en geeft dit tijdens een wandeling of rondrit door deze plaats direct het Arubaanse gevoel.

Nederland en Aruba

Aruba geeft een tropisch en zeer ontspannen gevoel. De ideale sfeer dus om in te trouwen en ook een mooie locatie voor jouw gasten, trouwboek of om er gewoon even lekker uit te zijn.

Door de verbinding met Nederland is Aruba een mooie locatie om er even helemaal uit te zijn en tegelijk ook om in tropische sferen te komen. Zie je het al zitten? Aruba heet jou en je eventuele gasten in ieder geval van harte welkom.

 • Ervaring trouwen op Aruba

  Wij hebben zeker geen spijt gehad van onze keus om ons huwelijk in Aruba te laten organiseren door Marco Brouwer van Interweddings. Door zijn persoonlijke aanpak weet Marco zich op een juiste wijze in te leven in zijn klanten en dit vertaalt zich dan ook in het geven van hele mooie en nuttige... Lees meer ›

  Dennis en Manon
 • Aruba is echt “one happy island”

  "Op 29 april 2016 zijn wij getrouwd op Aruba, in het bijzijn van onze kinderen. Aruba is echt “one happy island”: verzekerd van mooi weer en fijne herinneringen. Wij zijn heel blij dat we jullie hebben gekozen om de huwelijksdag voor ons te regelen. Het was top! Alles was perfect op tijd... Lees meer ›

  Stephan en Agnes van Veen
 • Het was een super mooie en zeker onvergetelijke reis..

  Beste Marco, Het was een super mooie en zeker onvergetelijke reis.. Het land was geweldig, het weer en zeker de ceremonie.. Het was vanaf het begin door jullie al helemaal top geregeld. Alles netjes afgehandeld. En al onze vragen snel en fijn beantwoord. Ook ons gesprek met de contactpersoon in... Lees meer ›

  Esly en Van