Inspiratie
 • Curaçao – Blaauw Baai ‘Blue Bay’

  Droom je van een bruiloft op een parelwit strand omgeven door wuivende palmbomen met het rustgevende geluid van de azuurblauwe zee op de achtergrond?

  Lees verder
 • Curaçao – Karakter

  Een huwelijks voltrekking intiem onder een gazebo op het strand, of op de pier omringd door de Caribische zee. Heerlijk wegdromen op een parelwit strand omgeven door wuivende palmbomen.

  Lees verder
 • Curaçao – Lions Dive & Beach Resort

  Het Lions Dive & Beach Resort is een compleet familie resort met een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. Het Beach Resort is gelegen aan het langste witte zandstrand van Curacao tussen het Dolphin Academy en Mambo Beach.

  Lees verder
 • Curaçao – Avila Beach Hotel

  Het Avila Beach Hotel is de perfecte trouwlocatie voor een speciale trouwdag in style. In het sfeervolle Avila Beach Hotel is het allemaal mogelijk.

  Lees verder
 • Curaçao – Willemstad

  Het stadhuis, in de volksmond 'kranshi' genoemd, is gehuisvest in het gerestaureerde neoclassicistische gebouw 'Casa Blanca' in Willemstad. Geef elkaar het jawoord in een monumentaal landhuis uit de achttiende eeuw, omgeven door Caribische invloeden?

  Lees verder

Curaçao

Trouwen op Curaçao; het prachtige eiland met Nederlandse geschiedenis. Het tropische eiland doet feestelijk aan en de natuur is fenomenaal. Wil je zeker weten dat het weer goed is en de zee lekker warm? Dan zit je hier goed. Curaçao zit vol met mooie trouwlocaties langs het strand, in het centrum van Willemstad of midden in de bebossing.

Trouwen op Curaçao is populair bij Amerikanen en Europeanen. Het eiland is dan ook voorbereid op een huwelijk en alle hiervoor benodigde faciliteiten zijn aanwezig. Door te trouwen op Curaçao maak je er iets unieks van en kun je eventueel ook vrienden en familie laten meedelen in jullie tropische ervaring.

Het weer op Curaçao

Het eiland bevindt zich in de tropen en heeft daardoor het hele jaar door een warm en zonnig klimaat. Met een gemiddelde temperatuur van rond de 27°C kan het vrij warm zijn en dus kan een verfrissende duik in de zee zo af en toe geen kwaad. In de lentemaanden waaien er koele passaatwinden over het eiland waardoor het minder warm aanvoelt.

De natuur van Curaçao

De begroeiing bestaat voornamelijk uit verschillende cactussen, maar ook bomen en struikgewas. Op sommige plekken groeien er ook orchideeën en andere bloemen. De natuur is volop aanwezig en ondanks dat Curaçao een klein eiland is vind je er veel diversiteit.

Rond de Christoffelberg ligt het Christoffelpark met aangrenzend het Nationaal park Shete Boka waar zeeschildpadden voorkomen. Ook komen er flamingo’s voor op Curaçao bij de zoutpannen van Jan Kok. Adembenemend en stuk voor stuk prachtige locaties voor een huwelijksreportage.

Op Curaçao kun je naast de natuur ook allerlei bezienswaardigheden bekijken als het historische centrum van Willemstad, plantagehuizen, de grotten van Hato en de kathedraal van Pietermaai.

Curaçaose keuken

De Curaçaose keuken is zeer internationaal en zeker de toprestaurants zijn vergelijkbaar met die uit het Westen. Op restaurantgebied genoeg keuze voor een huwelijksdiner of andere momenten om culinair te genieten.

Warm welkom voor bruidsparen op Curaçao

Daar staat u dan… U heeft er jaren lang naar uitgekeken. Kosten noch moeite gespaard om echt iets van uw trouwdag te maken. Dit is uw dag, uw trouwdag! Toen u wakker werd stond het ontbijt al klaar aan het strand. U geniet van het uitzicht op de Caribische zee. De zon kleurt de dag, het weer is perfect. Het decor van uw huwelijksdag is net even anders dan een kille trouwzaal in Nederland. Straks zweert u elkaar eeuwige trouw in het romantische decor van een historisch kleurrijk bouwwerk uit een voorgaande eeuw of op een parelwit zandstrand met zacht wuivende palmen met op de achtergrond een kristalheldere zee.

Het feest viert u in een historisch fort met uitzicht op de vele lichtjes van Willemstad of op het strand verlicht met fakkels. De steelband speelt salsa en merengue waarbij niemand stil kan blijven stil zitten. Op Curaçao kunt u trouwen in de tropen zonder u ergens druk over te maken, want uw huwelijk is rechtsgeldig in Nederland.

 • Een onvergetelijke gebeurtenis

  Wij hebben het perfect gehad op Curacao. Ook de inspanning en toevoegingen van jullie heeft dit alles tot een onvergetelijke gebeurtenis gemaakt. Met vriendelijke... Lees meer ›

  Willem & Galina