Inspiratie
Terug naar nieuws

KLM-vluchten van Amsterdam naar Barbados

22 juli, 2021 om 12:29

Vanaf 16 oktober 2021 zal de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM vluchten uitvoeren van Amsterdam Airport Schiphol naar Barbados Grantley Adams tot in ieder geval 24 maart 2022. Deze 9 uur durende vlucht zal 3 keer per week plaatsvinden met een vertrek om 12:25 uit Amsterdam en aankomst om 16:45 uur in Bridgetown. Een mooie kans om Barbados te ontdekken.

Covid-19 updates

Voor alle informatie over de Covid-19 situatie en regelgeving voor reizigers op Barbados, bezoek visitbarbados.org, de officiële website van Barbados, door op de deze link te klikken.

Top 6 activiteiten op Barbados

Barbados is een unieke ontsnapping in het Caribisch gebied op een eiland vol leven en vreugde, dat veel te bieden heeft aan haar lieve bezoekers. Kunst, cultuur, sport, eco-verantwoordelijkheid en beschermde flora en fauna. Ontdek de diverse landschappen, van Caribische stranden tot het prachtige heuvels. Barbados is een magische plek waar elke bezoeker zijn eigen weg kan vinden. Om optimaal van Barbados te kunnen genieten, hebben wij voor jullie een top 6 samengesteld van dingen die u kunt doen op Barbados. Een geweldige manier om het eiland ten volle te ontdekken, en diep verbonden te raken met deze charmante bestemming.

zwem met een schildpad barbados

Zwem met een schildpad

Als ze ouder worden, worden schildpadden wat nonchalanter. Als u gaat snorkelen, zult u er zeker een paar voorbij zien drijven. Bewonder ze en zij zullen hetzelfde doen als u een respectvolle afstand bewaart.

Adem de zilte lucht in aan de Oostkust BarbadosAdem de zilte lucht in aan de Oostkust

Barbadianen beschouwen de zwoele, zilte lucht van de wilde oostkust als de remedie tegen elke kwaal. Het landschap, gekenmerkt door indrukwekkende rots sculpturen en kliffen van kleisteen, wordt nog imposanter door de onstuimige golven van de Atlantische Oceaan.

Coco hill forest BarbadosErvaar een groene boost

Knuffel een boom in Coco Hill Forest, of plant er een in onze nieuwe National Botanical Garden, of geef u gewoon over aan de weelderige schoonheid in combinatie met klassieke muziek in Hunte’s Gardens. Ga het binnenland in om groene landschappen en sereniteit te vinden.

zaterdag souse barbadosProbeer Zaterdag Souse

Elke zaterdag eten de Barbadianen – thuis of op het werk – pudding en souse: ingemaakt varkensvlees met geroosterde broodvruchten, vergezeld van zoete aardappelen gemengd met groene kruiden. Zo lekker, dat we het elke zaterdag eten!

zeilen bij barbadosZeilen

Catamarans gehuurd met kapitein en bemanning bieden vaak twee opties: om te chillen of om te feesten. In beide gevallen kunt u dineren, snorkelen en zes uur lang plezier maken op jouw manier.

Trouwen op Barbados

Trouwen op Barbados klinkt al velen als een onbekende locatie. Barbados is tropisch en weerspiegelt het idee dat de meeste van ons van het Caribisch gebied hebben. Barbados is een eiland dat zeer oostelijk ligt ten opzichte van de rest van het Caribisch gebied. Barbados biedt prachtige stranden en wordt in zijn geheel omringt door koraalriffen.

Er is op het eiland echter nog meer te zien en te doen. Zo zijn er naast de stranden ook botanische tuinen, forten en karakteristieke dorpjes te bekijken. Barbados is door de Spanjaarden in de 16e eeuw ontdekt en heeft haar naam te danken aan de behaarde vijgenboom die veel op het eiland voorkomt. Bekijk onze trouwarrangement op Barbados.

(c) visit Barbados
welkom op barbados
Spring naar toolbar