Inspiratie

Barbados – Bougainvillea Beach Resort

Direct aan Maxwell Beach, aan de zuidkust van Barbados, op ca. 20 minuten rijden van Bridgetown en 5 minuten van het St. Lawrence Gap. In het vissersplaatsje Oistins vindt wekelijks de populaire ‘Friday Night Fish Fry’ plaats, wat op ca. 5 minuten rij-afstand ligt. Het elegante Bougainvillea Beach Resort beschikt over drie zwembaden waarvan één met een swim-up bar. Er is een bar, een tourdesk, beautysalon en een winkeltje. Op het strand en bij de zwembaden kunt u gratis gebruikmaken van de ligbedden en badhanddoeken. Er is een tennisbaan en een watersportcentrum waar je o.a. kunt kajakken, snorkelen, zeilen en snorkel tours kunt boeken. Er is een fitness-centre en in de nabije omgeving ligt een 18-hole golfbaan. Verder zijn er twee restaurants: het Lanterns by John Hazzard, een buffetrestaurant waar regelmatig thema-diners verzorgd worden en het Water’s Edge restaurant met gerechten uit de Italiaanse keuken.

Barbados is door de jaren heen een aantrekkelijke trouwbestemming geworden. Het eiland biedt prachtige natuur, culturele charme en vele accommodatiemogelijkheden, variërend van luxueus tot zorgeloos en van extravagant tot low-budget.

Romantisch
Strand
  • € 2.050,- per bruidspaar
  • € 2.725,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

 
Trouwen op Barbados
Stefan en Ylain
03-08-2018

Wij hebben een prachtige dag gehad op Barbados. Wij zijn getrouwd met onze voeten in het witte zand. Dit was voor ons echt het beeld hoe wij het voor ogen hadden. Interweddings heeft ervoor gezorgd dat wij ons geen zorgen hoefde te maken over de...
Lees verder...

Spring naar toolbar