Inspiratie
 • Oahu – Hawaii

  Oahu is het Hart van Hawaï. Het eiland Oahu heeft veel meer te bieden dan het welbekende Pearl Harbour en Honolulu met Waikiki Beach. Langs de krater de 'Diamond Head' is het prachtig wandelen of genieten van de zonsondergang.

  Lees verder
  Trouwen op Hawaii Waikiki Beach Oahu
 • Maui – Hawaii

  Op het eiland Maui staat de grootste vulkaan ter wereld: de Haleakala Crater. Door de vele groene valleien kunnen jullie schitterende fiets- en wandeltochten maken, maar jullie kunnen hier ook geweldig kanoën.

  Lees verder
  Trouwen Maui Hawaii
 • Kauai – Hawaii

  Trouwen op Kauai. Het eiland staat bekend als 'Garden Isle'. Dit is niet verwonderlijk gezien de weelderige tropische natuur. Kauai heeft prachtige flora en fauna en indrukwekkende watervallen. Uniek is Waimea Canyon, een kleine broer van de Grand Canyon, maar dan tropisch groen!

  Lees verder
  Trouwen Kauai Napali
 • Big Island – Hawaii

  Hawaii is het grootste en jongste eiland van de archipel en is een eiland van contrasten, van weelderige koffie- en Macadamia noten plantages tot het ruige Hawaii Volcanoes National Park.

  Lees verder
  Trouwen Hawaii Big Island

Hawaii

Trouwen op Hawaii? Direct als iemand het over Hawaii heeft bekruipt je een tropisch gevoel. Hawaii is bij uitstek een exotische trouwbestemming. Je vindt er grotten, palmbomen, mooie tuinen en een prachtig strand.

Het weer op Hawaii

Hawaii is gelegen in de Stille Oceaan en een eilandgroep die bij de Verenigde Staten hoort. De temperatuur op Hawaii verschilt gedurende het jaar en ligt in principe altijd boven de 20 °C. Doordat de eilandengroep in de buurt van de evenaar ligt is het temperatuurverschil gedurende het jaar slechts een aantal graden.

De natuur op Hawaii

Eilandengroep Hawaii bestaat in totaal uit 137 verschillende eilanden. De meeste eilanden zijn klein en niet bewoond, zes grote eilanden vormen het belangrijkste geheel.

Big Island

Het grootste eiland op Hawaii wordt Big Island genoemd. De natuur is er prachtig en je vindt er tal van verschillende landschappen. Denk aan watervallen, rotspartijen, jungle en mooie stranden maar ook het Vulcanoes National Park met de actieve vulkaan.

Kauai

Kauai het tuinen eiland is een ander populair eiland en biedt meer privacy. Het eiland ligt ten zuiden van Hawaii en staat bekend om haar tropische landschap. Hier is het indrukwekkende Waimea Canyon en de Na'Pali coast te vinden.

Maui

Zoek je een eiland dat nog romantischer is? Dan kun je terecht op Maui. Het eiland heeft volgens liefhebbers de mooiste stranden en watervallen. Op het juiste moment ontstaan daardoor prachtige regenbogen en een sprookjesachtige sfeer, maar het landschap van Maui wordt ook gedomineerd door de enorme vulkaan Mount Haleakala en de vele groene valleien.

Oahu

Het belangrijkste eiland van Hawaii is Oahu met de hoofdstad Honolulu. Op dit eiland woont ongeveer driekwart van de bevolking en is er qua stedelijke omgeving het meest te beleven. Neem hier ook een kijkje in de geschiedenis van Hawaii of het nachtleven. De meeste hotels liggen langs het beroemde Waikiki strand.

Op Hawaii vind je zoals je ziet dus heel veel moois! En dat maakt trouwen op deze eilandengroep dan ook meer dan speciaal voor jullie en eventuele gasten. Je kunt namelijk anoniem trouwen op Hawaii of er samen met vrienden en bekenden van genieten. Ook voor hen zal het een speciale aangelegenheid zijn.

Spring naar toolbar