Inspiratie
 • Oahu – Hawaii

  Oahu is het Hart van Hawaï. Het eiland Oahu heeft veel meer te bieden dan het welbekende Pearl Harbour en Honolulu met Waikiki Beach. Langs de krater de 'Diamond Head' is het prachtig wandelen of genieten van de zonsondergang.

  Lees verder
  Trouwen op Hawaii Waikiki Beach Oahu
 • Maui – Hawaii

  Op het eiland Maui staat de grootste vulkaan ter wereld: de Haleakala Crater. Door de vele groene valleien kunnen jullie schitterende fiets- en wandeltochten maken, maar jullie kunnen hier ook geweldig kanoën.

  Lees verder
  Trouwen Maui Hawaii
 • Kauai – Hawaii

  Trouwen op Kauai. Het eiland staat bekend als 'Garden Isle'. Dit is niet verwonderlijk gezien de weelderige tropische natuur. Kauai heeft prachtige flora en fauna en indrukwekkende watervallen. Uniek is Waimea Canyon, een kleine broer van de Grand Canyon, maar dan tropisch groen!

  Lees verder
  Trouwen Kauai Napali
 • Big Island – Hawaii

  Hawaii is het grootste en jongste eiland van de archipel en is een eiland van contrasten, van weelderige koffie- en Macadamia noten plantages tot het ruige Hawaii Volcanoes National Park.

  Lees verder
  Trouwen Hawaii Big Island

Hawaii

Trouwen op Hawaiiis een droom die uitkomt voor veel stellen. Het is een exotische trouwbestemming met adembenemende natuurlijke schoonheid en een ontspannen tropische sfeer. Met grotten, palmbomen, weelderige tuinen en prachtige stranden biedt Hawaii de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke huwelijksceremonie.

Het weer op Hawaii is bijna het hele jaar door aangenaam, met temperaturen die zelden onder de 20 °C dalen. Vanwege de ligging nabij de evenaar zijn de temperatuurverschillen gedurende het jaar minimaal. Dit maakt Hawaii een ideale trouwbestemming, waar je kunt genieten van een zacht klimaat en zonnige dagen, ongeacht het seizoen.

De natuur op Hawaii is werkelijk betoverend. De eilandengroep bestaat uit 137 eilanden, waarvan er zes het belangrijkste geheel vormen. Het grootste eiland, Big Island, biedt een divers landschap met watervallen, rotspartijen, weelderige jungles en prachtige stranden. Een bezoek aan het Vulcanoes National Park, met de actieve vulkaan, is een absolute aanrader.

Kauai, ook wel het "tuineneiland" genoemd, is een ander populair eiland voor trouwerijen. Het eiland biedt meer privacy en staat bekend om zijn weelderige tropische landschappen. Hier vind je de indrukwekkende Waimea Canyon en de adembenemende Na'Pali-kustlijn, die voor een sprookjesachtige achtergrond zorgen tijdens je trouwceremonie.

Voor stellen die op zoek zijn naar een nog romantischer eiland, is Maui de perfecte keuze. Maui wordt geprezen om zijn prachtige stranden, betoverende watervallen en adembenemende groene valleien. Op het juiste moment kunnen er zelfs regenbogen ontstaan, waardoor de sfeer nog magischer wordt. De imposante vulkaan Mount Haleakala voegt een vleugje drama toe aan het landschap van Maui.

Oahu, het belangrijkste eiland van Hawaii, met de levendige hoofdstad Honolulu, biedt een mix van natuurlijke schoonheid en stedelijk plezier. Hier bevindt zich ongeveer driekwart van de bevolking van Hawaii, en er is dan ook veel te beleven op het gebied van cultuur, geschiedenis en nachtleven. Langs het wereldberoemde Waikiki-strand vind je de meeste hotels en resorts.

Of je nu anoniem wilt trouwen op Hawaii of samen met vrienden en familie wilt genieten, trouwen op deze eilanden is echt iets speciaals. Het prachtige landschap en de ontspannen sfeer zullen bijdragen aan een onvergetelijke huwelijkservaring voor jullie en jullie gasten. Het is een kans om te genieten van de paradijselijke omgeving en tegelijkertijd jullie liefde te vieren op een van de mooiste plekken op aarde.

Spring naar toolbar