Inspiratie

Maui – Hawaii

Zoek je een eiland dat nog romantischer is? Dan kun je terecht op Maui. Het eiland heeft volgens liefhebbers de mooiste stranden en watervallen. Op het juiste moment ontstaan daardoor prachtige regenbogen en een sprookjesachtige sfeer, maar het landschap van Maui wordt ook gedomineerd door de enorme vulkaan Mount Haleakala en de vele groene valleien.

Hawaï is als geen andere plek op aarde. Het is de thuisbasis van één van ‘s werelds meest actieve vulkanen en de hoogste zee berg ter wereld. Geboorteplaats van het moderne surfen, de hula en de heerlijke regionale keuken. Hawaï is een van de jongste geologische formaties in de wereld en direct ook de jongste staat van Amerika. Maar misschien wel het meest unieke van Hawaï is de warmte van de lokale bevolking en de perfecte temperaturen.

Trouwen op Maui – Hawaii

Interweddings geeft jullie de keuzemogelijkheid om op 4 eilanden elkaar het Ja-woord te geven: Kauai, Oahu, Maui, en Big Island Hawaii. Ieder eiland heeft zo zijn eigen persoonlijkheid en biedt zijn eigen avonturen, activiteiten en bezienswaardigheden.

Romantisch
Strand
  • € 3.445,- per bruidspaar
  • € 4.615,- per bruidspaar
  • € 3.065,- per bruidspaar
  • € 4.235,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar