Inspiratie

Trouwarrangementen

 • New York – Brooklyn Bridge

  Brooklyn Bridge Park in New York is een droomlocatie voor trouwliefhebbers. Tegen de achtergrond van Manhattan's wolkenkrabbers hoor je de oceaangolven breken. Hoewel anders dan Central Park, biedt het strand hier een unieke trouwervaring. In de buurt kun je genieten van heerlijk ijs en voortreffelijke diners aan het water.

  Lees verder
  trouwen bij Brooklyn Bridge New York
 • New York – Central Park

  Trouwen in New York Central Park is magisch. Omringd door weelderige natuur en iconische skyline, worden geloften uitgesproken met betoverende achtergrond. Een onvergetelijke ervaring die romantiek en de bruisende energie van de stad combineert.

  Lees verder
  Trouwen New York Central Park

Nieuws

 • Trouwen in New York – Een Romantische Ontmoeting in Central Park met legalisatie na terugkomst!

  Voordat je de trouwdag kunt vieren, moet je een cruciale stap zetten: het verkrijgen van een marriage license in New York. Dit is een wettelijk document dat bevestigt dat jullie wettelijk met elkaar mogen trouwen in New York. Het proces om een marriage license te verkrijgen, kan echter overweldigend lijken, vooral als je niet bekend bent met de lokale regels en voorschriften. Daarom nemen wij deze zorg graag uit handen.

  Lees verder
  Trouwen in New York Ladies Pavilion Central Park

New York

New York, de stad die nooit slaapt, heeft voor elk type ceremonie iets bijzonders te bieden, of het nu gaat om een traditioneel huwelijk, een herbevestiging van de huwelijksgeloften, of een same-sex huwelijk. De diversiteit en dynamiek van New York maken het tot een uitstekende locatie om deze belangrijke mijlpalen in het leven te vieren.

Voor degenen die op zoek zijn naar een romantische trouwlocatie, biedt New York talloze mogelijkheden. Van de mooie trouwlocaties in Central Park tot dakterrassen met uniek uitzicht over de skyline van New York, elk bruidspaar kan een plek vinden die bij hun stijl past. Bovendien bieden het majestueuze Central Park en het met uitzicht gezegende Brooklyn Bridge Park idyllische locaties voor trouwfoto's die de geest van de stad weerspiegelen.

Herbevestiging van huwelijksgeloften, oftewel 'renewal of vows', is ook populair in New York. Veel stellen kiezen ervoor om deze intieme ceremonie in een van de talloze kerken of synagogen van de stad te houden, of kiezen voor een meer seculiere locatie zoals een galerij of zelfs een stijlvolle daktuin. Restaurants zoals The River Café bieden pakketten aan speciaal voor deze ceremonies, waarbij je kunt genieten van prachtige uitzichten op de skyline terwijl je jouw liefde voor elkaar opnieuw bevestigt.

Sinds 2011, toen New York de wetgeving voor het same-sex huwelijk goedkeurde, is de stad een populaire bestemming geworden voor LGBT+-paren die willen trouwen. De open en gastvrije sfeer van de stad is een grote aantrekkingskracht, evenals de vele speciale locaties die geschikt zijn voor same-sex huwelijken. Het iconische Stonewall Inn, de locatie van de Stonewall-rellen die een belangrijke rol speelden in de LGBT+-rechtenbeweging, biedt bijvoorbeeld een krachtig en symbolisch decor voor een huwelijksceremonie.

New York is een stad van onbeperkte mogelijkheden en dat geldt zeker ook voor huwelijken. Of je nu droomt van een traditioneel huwelijk, een herbevestiging van je geloften, of een same-sex huwelijk, deze stad heeft het allemaal. Met zoveel opties voor locaties, cateraars, bloemisten en fotografen, kun je er zeker van zijn dat je jouw perfecte dag kunt creëren in de stad die nooit slaapt.

Informatie over trouwen in New York
Informatie over renewal of the vows / symbolsich huwelijk in New York
Informatie over Same Sex huwelijk in New York

 • Prachtig elopement in Central Park NYC

  We hebben er twee jaar op moeten wachten (Covid) maar toen het eindelijk zo ver was, heeft onze bruiloft in Central Park al onze verwachtingen overtroffen. Gedurende het hele traject waren onze contacten met Marco van Interweddings uitstekend. In New York zijn we goed begeleid door de... Lees meer ›

  Michael & Dinja
 • Wedding @ New York

  Wat een fantastische ervaring. Alles was tot in de puntjes geregeld. Marco en zijn wedding planner in New York hebben ons en onze familie een geweldige dag bezorgd. Dankjewel!... Lees meer ›

  Christof & Gitte
 • New York

  Wij zijn getrouwd in Central Park en alles was prima geregeld. Ook door de weddingplanner in New York. Wij hebben een geweldige dag gehad en zijn heel benieuwd naar de foto’s. Heel leuk ook om bij thuiskomst een kaartje te ontvangen.... Lees meer ›

  Mirte
 • New York wedding!

  Onze bruiloft is geweldig geregeld door Marco en zijn Amerikaanse collega Josephine. We hebben een prachtige dag gehad, precies zoals we graag wilden. Marco heeft het proces hiervoor en hierna goed begeleid. Nogmaals bedankt hiervoor Marco!!... Lees meer ›

  Robert & Kim
Spring naar toolbar