Inspiratie

Trouwarrangementen

 • Trouwen in Florida

  Of je nu op zoek bent naar een kapel, een ceremonie op het strand van Florida, een afgelegen tuinhuisje of een locatie op maat. Onze wedding coördinator weet al jullie wensen te vervullen.

  Lees verder

Nieuws

 • Trouwen op het strand van Florida: Een idyllische huwelijksgedachte

  Trouwen op het strand van Florida met Interweddings biedt droomhuwelijken met arrangementen voor elke stijl. Wij zorgen voor de legalisatie van de trouwakte en het trouwboekje, waardoor jullie zich kunnen concentreren op hun speciale dag. Maak van je strandhuwelijk een onvergetelijke ervaring.

  Lees verder
  renewal symbolisch strand florida magie

Florida

Trouwen in Florida is tegenwoordig vrij hip om te doen. Florida bevindt in het zuiden van de Verenigde Staten en staat bekend om de prachtige kusten en het bijzondere moerasland. Trouwen in Florida maakt het mogelijk om witte stranden en uitgebreide vergezichten met eilandjes te zien. De ‘sunshine state’ staat niet voor niets als zodanig bekend en heeft gedurende het jaar dan ook de meeste zonuren van het land.

Florida heeft tal van bezienswaardigheden. Denk aan kleine eilanden, de Florida Keys en het Kennedy Space Center met Cape Canaveral. In Orlando kun je terecht voor grote pretparken als Universal Orlando Resort en Walt Disney World Resort.

Multi cultureel Florida

Qua locatie zit je in Florida goed om een strandbruiloft te houden. Vergeet echter niet dat ook de cultuur en geschiedenis van deze staat heel bijzonder is. Zo valt het direct op dat Florida een uiterst multiculturele staat is en vind je er een zeer zuidelijke cultuur. Dit merk je terug in het de kookstijl, het dialect en de gehele levensstijl. De Floribbeanse kookstijl is een samenvoeging van de kookstijl in Florida en de Caribbean. In de keuken vind je veel vis, kip, kruiden en een variatie aan verschillende groentes. De combinatie van deze zuidelijke cultuur met het Amerikaanse is wereldwijd geliefd.

Leuke plaatsen in Florida

De grootste en bekendste stad van Florida is Miami. Miami is een multiculturele stad waar je prachtige restaurants, nachtclubs en mooie stranden vindt. Miami is sterk beïnvloed door het nabijgelegen Cuba en kent ook andere Zuid-Amerikaanse invloeden. Door deze mix ontstaat een geheel unieke sfeer en volgens kenners is deze met niets te vergelijken. Ook liefhebbers van de natuur kunnen terecht in Florida. Zo bevindt het Everglades National Park zich er. Je kunt hier prachtige routes lopen en dieren in hun natuurlijke habitat tegenkomen.

Zoals je ziet heeft Florida dus van alles te bieden en zeker als je van plan bent om na het huwelijk een reis te maken is deze staat ideaal.

 • Trouwen Cocoa Beach 23-03-2023

  Wat zijn wij blij dat we met Interweddings in contact zijn gekomen. Alles was tot in de puntjes geregeld. De informatie voor de reis was geweldig alles wat we moesten weten stond tot in detail uitgewerkt in de mail. De trouwdag zelf was super geregeld de locatie , de fotograaf de Pastor het had... Lees meer ›

  Anja Wildes
 • A perfect wedding

  Na zoveel jaren is het er eindelijk van gekomen. Het werd een intieme en unieke ceremonie op het strand in Florida op Marco Island precies zoals we wilden en ook de kinderen vonden het geweldig. Alles werd perfect voorbereid en goed uitgelegd op voorhand. Ook de regelingen de dag zelf (bloemen,... Lees meer ›

  Peter en Ellen
 • renewal wedding orlando florida 2018

  Hoi iedereen dit zijn Guido en Ilse uit België. tijdens ons reis naar Florida USA in Jun 2018 hebben we beroep gedaan op de deskundige ervaring van Marco en zijn medewerkers. We hebben onze huwelijksbeloften hernieuwd in de Lue Gardens in Orlando Florida. We moeten zeggen dat het een... Lees meer ›

  Guido en Ilse
 • Trouwen in Florida was fantastisch!

  Onze bruiloft vorige week in Florida met Dale was fantastisch! Beetje fris maar zonnig en Dale en de fotografe waren heel erg aardig. De ceremonie op het strand met eigen muziek en vows was een belevenis!... Lees meer ›

  Judith en Igno
Spring naar toolbar