Inspiratie

Oahu – Hawaii

Het belangrijkste eiland van Hawaii is Oahu met de hoofdstad Honolulu. Op dit eiland woont ongeveer driekwart van de bevolking en is er qua stedelijke omgeving het meest te beleven. Neem hier ook een kijkje in de geschiedenis van Hawaii of het nachtleven. De meeste hotels liggen langs het beroemde Waikiki strand.

Op Hawaii vind je zoals je ziet dus heel veel moois! En dat maakt trouwen op deze eilandengroep dan ook meer dan speciaal voor jullie en eventuele gasten. Je kunt namelijk anoniem trouwen op Hawaii of er samen met vrienden en bekenden van genieten. Ook voor hen zal het een speciale aangelegenheid zijn.

Hawaï is als geen andere plek op aarde. Het is de thuisbasis van één van ‘s werelds meest actieve vulkanen en de hoogste zee berg ter wereld. Geboorteplaats van het moderne surfen, de hula en de heerlijke regionale keuken. Hawaï is een van de jongste geologische formaties in de wereld en direct ook de jongste staat van Amerika. Maar misschien wel het meest unieke van Hawaï is de warmte van de locale bevolking en de perfecte temperaturen.

Trouwen op Oahu – Hawaii

Interweddings geeft jullie de keuzemogelijkheid om op 4 eilanden elkaar het Ja-woord te geven: Kauai, Oahu, Maui, en Big Island Hawaii. Ieder eiland heeft zo zijn eigen persoonlijkheid en biedt zijn eigen avonturen, activiteiten en bezienswaardigheden.

Romantisch
Strand
  • € 3.445,- per bruidspaar
  • € 4.615,- per bruidspaar
  • € 3.065,- per bruidspaar
  • € 4.235,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar