Inspiratie
Terug naar nieuws

Trouwen op Aruba; een veilige droomlocatie?

15 juni, 2020 om 13:19

Of je nu je trouwbelofte wilt afleggen met je voeten in het zand op een van de mooiste stranden van de wereld, het ja-woord wilt geven in Aruba’s historische gemeentehuis of je eerste dans wilt openen onder de ruisende palmen van een schitterende locatie aan zee, dan is Aruba jullie trouwbestemming. Het is geweldig om een huwelijksleven van liefde en geluk te beginnen op een eiland dat bekend staat als “One Happy Island” en door een gemiddelde temperatuur van 29 graden celsius weet je zeker dat jouw bruiloft een droombruiloft wordt. Het huwelijk in het gemeentehuis is natuurlijk geldig in Nederland en België en wij zorgen ervoor dat dit netjes geregistreerd wordt en helpen jullie met de benodigde documenten.

Aruba is bekend om haar kilometers lange parelwitte zandstranden en turquoise blauwe oceaan, maar aan de de noordkust vindt je schitterende koraal en lava natuurgebieden of beklim de treden naar de top van de Hooiberg Aruba’s iconische heuvel gevormd door een oude vulkaan.

In het Nationaal Park Arikok vindt je ruig woestijnland, torenhoge cactussen, kalkstenen kliffen en ook de Fontein grot en Natural Pool – twee van de meest ongerepte en onvergetelijke natuurwonderen van Aruba.

Aruba 30 x 9 Km groot is veilig en comfortabel kortom Aruba is een ideale plek om te trouwen en je huwelijksreis door te brengen. En ook wel heel erg handig bijna iedereen spreekt Nederlands. En natuurlijk hebben wij een aantal trouwarrangementen speciaal voor Aruba met onze eigen Nederlandstalige wedding-planner. Zo zijn wij niet gebonden aan een drukke strandlocatie bij een van de hotels, maar kiezen wij voor de mooiste locaties op het eiland als bijv. Eagle Beach.

(c) Interweddings
Trouwen strand Aruba
Spring naar toolbar