Inspiratie

Same Sex huwelijk Finland – Kakslauttanen

Het homohuwelijk in Finland is een belangrijke mijlpaal voor de LGBT+-gemeenschap in het land en heeft een positieve impact gehad op de erkenning van gelijke rechten en het bevorderen van inclusiviteit. In 2017 trad een wet in werking die het huwelijk openstelde voor koppels van hetzelfde geslacht, waarmee Finland het laatste Scandinavische land werd dat deze stap zette.

Fins Lapland, een betoverende bestemming in het noorden van Finland, biedt een unieke en magische setting voor koppels die hun geloften willen uitwisselen. Met uitgestrekte besneeuwde landschappen, betoverende noorderlichtshows en schilderachtige bevroren meren, biedt deze regio een romantische en onvergetelijke trouwlocatie.

Veel stellen worden aangetrokken tot de rustige en intieme sfeer van Fins Lapland. Ze kunnen kiezen voor een ceremonie in een knusse houten chalet, omringd door besneeuwde bomen, of zelfs in een traditionele Sami-tent, de ‘kota’. De aanwezigheid van een lokale Sami-sjamaan kan de ceremonie nog specialer maken, waarbij elementen uit de Sami-cultuur worden geïntegreerd.

Na de ceremonie kunnen pasgetrouwde stellen genieten van talloze activiteiten, zoals huskytochten, rendiersleeritten en sneeuwscootertochten. De romantiek en opwinding van het verkennen van het winterlandschap creëert een onvergetelijke huwelijksreiservaring.

Het homohuwelijk in Finland en Fins Lapland als trouwbestemming belichaamt de vooruitgang op het gebied van gelijke rechten en inclusiviteit. Het biedt stellen de mogelijkheid om hun liefde te vieren op een betoverende locatie, terwijl ze tegelijkertijd een krachtige boodschap van acceptatie en diversiteit uitdragen.

Avontuurlijk
Romantisch
Sneeuw
  • € 4.098,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

 
Droomhuwelijk in Fins lapland!! Geweldig.
Jopie en Peter
09-12-2021

Nogmaals super super bedankt voor deze onvergetelijke dag zo met elkaar echt een droomhuwelijk. Wij hebben samen met onze vrienden en familie genoten van een aantal geweldige dagen in de sneeuw! Dit is al geweldig, maar de trouwdag was een Droom....
Lees verder...

 
Een DROOM
René en Cynthia
10-01-2020

Hartelijk dank voor alle zorgen tijdens onze reis, het verblijf en natuurlijk onze trouwdag in Kakslauttanen in Finland. We hebben genoten met onze vrienden en familie. Nogmaals...
Lees verder...

Trouwen in Finland 2020 
Mooiste dag van ons leven in Finland!
Ernst en Marion
04-01-2020

Graag willen wij jullie bedanken voor het perfect regelen van de trouwdag van onze dochter en haar partner in Kakslauttanen, Fins Lapland. We hebben genoten, niet alleen van die dag, maar ook van alle andere dagen. De trouwdag zelf was perfect...
Lees verder...

Spring naar toolbar