Inspiratie
 • Nieuw-Zeeland – Wanaka Lake

  Wanaka is een stad gelegen in Otago, aan het zuidelijke einde van Lake Wanaka en het begin van de rivier de Clutha. Goed bekend als de beste plek om te verblijven tijdens de zomer - voor watersport en recreatie, en de beste plek om te verblijven in de winter - om te skiën.

  Lees verder
  Wanaka Lake Nieuw Zeeland
 • Nieuw-Zeeland – Westport

  Geef elkaar het 'ja-woord' in een van de verborgen schatten van Nieuw-Zeeland die de lokale bevolking kent als 'The Arches'. Gelegen op slechts een klein eindje rijden van Westport.

  Lees verder
  Westport Nieuw-Zeeland Trouwen
 • Nieuw-Zeeland – Aoraki Mt Cook

  Een werkelijk spectaculaire locatie voor uw droomhuwelijk, Aoraki Mt Cook is de hoogste berg in Nieuw-Zeeland. Laat je met een helikopter over het prachtige Aoraki Mt Cook National Park vliegen voor een sneeuwlanding op een afgelegen gletsjer met een adembenemend uitzicht op de omliggende bergketen.

  Lees verder
  Liebig Dome Mt Cook trouwen
 • Nieuw-Zeeland – Lake Tekapo

  Nieuw-Zeeland's Lake Tekapo is één van de meest spectaculaire landschappen van de wereld. Dat is de reden waarom het gebied is uitgegroeid tot één van de meest populaire trouwlocaties in de wereld.

  Lees verder
  Church of the Good Shepherd Lake Tekapo
 • Nieuw-Zeeland – Christchurch

  Op zoek naar het paradijs? Wij hebben het gevonden! Mooi aangelegde tuinen met grote oude bomen en uitgestrekte gazons omringen een prachtige vijver.

  Lees verder
  Trouwlocatie Nieuw-Zeeland - Christchurch
 • Nieuw-Zeeland – Hot Air Balloon

  Als je zoekt naar romantiek en avontuur, dan is deze bruiloft perfect voor jullie! Ervaar de pure magie van een ballonvaart over de vlaktes van Nieuw-Zeeland en de adembenemende schoonheid van het uitzicht.

  Lees verder
 • Nieuw-Zeeland – Sky Dive

  Je houdt van je verloofde tot de maan en weer terug? Waarom wagen jullie die sprong niet letterlijk door samen uit een vliegtuig in de Nieuw-Zeelandse hemel te springen. Trouw met elkaar op 12000ft!

  Lees verder

Nieuw-Zeeland

Trouwen in Nieuw-Zeeland? Nieuw-Zeeland is gelegen binnen het continent Oceanië en blijft voor de meeste mensen in hun herinnering als een land met een prachtige natuur. Nieuw-Zeeland is opgebouwd uit een Noordereiland, Zuidereiland en aantal kleine eilandjes. Je kunt er veel plezier beleven aan de natuurschoon van het land, het wisselvallige klimaat, de geschiedenis en het stedelijke deel van het land. Met meer dan 4 miljoen inwoners en de meeste bevolking op het Noordereiland is Nieuw-Zeeland dichter bevolkt dan soms gedacht wordt. Gelukkig is de menselijke hand mooi verweven binnen de natuur van Nieuw-Zeeland en gaat mens en natuur er goed samen. Qua cultuur kun je het land het best vergelijken met Europa of de Verenigde Staten. Dit is niet verwonderlijk doordat 68% van de bevolking van Nieuw-Zeeland van Europese oorsprong is.

Trouwen op het strand van Nieuw-Zeeland

Door veel strand, prachtige hotels en unieke restaurants zijn er in Nieuw-Zeeland allerlei mogelijkheden om te trouwen. Je kunt er veel plezier beleven en de mensen zijn heerlijk relax zoals je dat mogelijk ook van Australië gewend bent.

Diversiteit van Nieuw-Zeeland

Willen jullie samen een intieme trouwerij beleven in Nieuw-Zeeland? Of denk je er aan om ook familie en vrienden uit te nodigen? Onderneem dan vooral veel activiteiten in Nieuw-Zeeland. In de natuur die het land rijk is vind je veel planten en dieren en nationale parken met veel verschillende soorten natuur. De diversiteit is groot en dat is precies wat men na het bezoeken van Nieuw-Zeeland onthoudt. Ook qua klimaat gaat het verschillende kanten op. Zo zijn er best behoorlijke verschillen te vinden tussen de west- en oostkust van het Zuiderland. Dit heeft vooral met de ligging en het gebergte te maken. Over het algemeen vind je in Nieuw-Zeeland een gematigd zeeklimaat en in het noorden van het Noordereiland een subtropisch klimaat.

 • Perfecte dag!

  Wij zijn op 31 oktober in Westport, Nieuw Zeeland getrouwd. De locatie was schitterend. Alles was super geregeld en de ceremonie was exact hoe wij het wilden. Wij hadden alles al geregeld om op reis te gaan naar Nieuw-Zeeland. En hebben uiteindelijk last-minute (ongeveer 5 weken voor... Lees meer ›

  Ron & Iraida
 • Koud maar zonnig!

  Na een half jaar voorbereiden, regelmatig mailen met Marco en alle documenten verzameld te hebben was het op 5 juli eindelijk zo ver: ons huwelijk aan Lake Tekapo in Nieuw Zeeland kon voltrokken worden! De locale weddingplanner, fotograaf en ambtenaar waren fantastisch mensen die ons een... Lees meer ›

  Rens en Laura
 • Getrouwd in het prachtige Lake Tekapo Nieuw-Zeeland

  Wij hebben ons huwelijk in Nieuw Zeeland laten regelen door Interweddings. Wij zijn getrouwd in het prachtige Lake Tekapo. Let wel op; het weer kan daar heel grillig zijn! Onze trouwambtenaar was een hele prettige en humoristische man, de fotograaf was top! Het was best spannend wie we daar zouden... Lees meer ›

  Tanja en Dirkjan
 • We hadden ons niet meer kunnen wensen!

  Marco heeft ons goed geholpen bij het regelen van onze bruiloft in Nieuw Zeeland. Wij hebben een prachtige en perfect geregelde trouwdag gehad bij Lake Tekapo. We hadden ons niet meer kunnen wensen! Voor de bruiloft kwam veel papierwerk kijken, zowel ervoor als erna. Het was fijn om ons hier geen... Lees meer ›

  Ruben en Leonie
Spring naar toolbar