Inspiratie
 • Australië – Thala Beach

  Thala Beach Nature Reserve is het enige luxe Port Douglas resort gelegen op een privé-landtong tussen Cairns en Port Douglas. Het eco-vriendelijke hotel heeft vanuit het restaurant uitzicht op een ongerepte kustlijn.

  Lees verder
  Trouwlocatie Australie Thala Beach Nature Reserve Port Douglas
 • Australië – Kewarra Beach Resort

  Elkaar het 'Ja-woord' geven op een mooi strand, met zijn eindeloze bron van natuurlijke schoonheid en rust, adembenemende zonsopgangen en romantische zonsondergangen, Kewarra Beach Resort & Spa biedt de ideale locatie voor een romantische huwelijksceremonie.

  Lees verder
  Trouwlocatie Kewarra Beach Resort Australie
 • Australië – Port Douglas

  Jullie romantische Port Douglas strandbruiloft zal op het zand van de Four Mile Beach worden gehouden met op de achtergrond het zachte geluid van de Coral Sea. Dit alles binnen enkele minuten lopen van de meeste hotels in Port Douglas.

  Lees verder
 • Australië – Cairns

  Gelegen aan de rand van de beroemde Coral Sea in het tropische North Queensland liggen ongerepte en uitgestrekte gouden stranden die eruit zien als een oude Hollywood-film en het regenwoud met prachtige botanische tuinen.

  Lees verder
 • Australië – Gold Coast

  Deze mooie en schilderachtige locatie aan de Gold Coast is een van de meest romantische en serene trouwlocaties in Australië. Jullie bruiloft vindt plaats op het strand of aan het meer met uitzicht over het landschap en de omliggende bergen in het achterland.

  Lees verder
 • Australië – Sydney

  De trouwlocatie ligt aan het meest romantische, populaire en mooie strand dat Sydney te bieden heeft. Gelegen op slechts 20 minuten rijafstand van het centrum van Sydney.

  Lees verder

Australië

Trouwen in Australië? Voor veel mensen bestaat er geen land dat zo divers en kleurrijk als Australië is. Het grote land strekt zich uit over bijna het gehele continent Oceanië en kent natuurschoon en bezienswaardigheden die bij bijna iedereen bekend zijn. In Australië vind je lange zandstranden, prachtige eilanden, kleurrijke steden en de rustgevende lifestyle waar het land en haar inwoners bekend om staan. Het Great Barrier Reef in Australië is voor duikers een reden om naar Australië te gaan en wanneer jullie er zijn ook absoluut een bezoek waard. Deze uitgebreide onderwaterwereld herbergt de mooiste beplanting in zee en een variatie aan zeedieren. Met een boottocht vanaf de kust is dit prachtige koraalrif eenvoudig te bereiken. Eventueel kun je in Nederland of een ander Europees land een duikcursus volgen om er volledig voorbereid heen te gaan.

Het strand van Australië

Wil je op het strand trouwen? Dan leent de kustlijn van Australië zich daar voor. De prachtige kustlijn bestaat uit stranden waar je heerlijk kunt wegdromen en een bruiloft helemaal op z’n plaats is. Je kunt trouwen op het strand met vrienden en familie of je kunt er samen een intieme aangelegenheid van maken.

Het binnenland van Australië

Ben je uitgekeken op grote steden als Melbourne, Sydney en Brisbane? Dan kun je ook nog het binnenland van Australië bezoeken. Het enorm uitgestrekte binnenland laat je volledig tot rust komen en biedt een atmosfeer zoals je deze op geen andere plaats in de wereld ervaart. Uiteraard kun je daar ook prachtige rotsformaties vinden als bijvoorbeeld in Alice Springs.

Zoals je ziet zijn er in Australië dus tal van mogelijkheden om te trouwen en kun je er ook nog een mooie vakantie beleven. Wil je meer zien? Dan kun je vanaf Australië dagelijks naar Nieuw-Zeeland, ook een prachtig land en zonde om over te slaan als je er toch in de buurt bent.

Spring naar toolbar