Inspiratie
 • Australië – Sydney Harbour Cruise

  De bruiloft aan boord van deze luxe catamaran is privé gecharterd voor het exclusieve gebruik met premium service van jullie persoonlijke wedding coördinator, Cruise Director, Captain en Crew. Dit terwijl jullie genieten van het opwindende uitzicht op de stad Sydney en haar omgeving

  Lees verder
  Sydney harbour yacht
 • Australië – Thala Beach

  Thala Beach Nature Reserve is het enige luxe Port Douglas resort gelegen op een privé-landtong tussen Cairns en Port Douglas. Het eco-vriendelijke hotel heeft vanuit het restaurant uitzicht op een ongerepte kustlijn.

  Lees verder
  Trouwlocatie Australie Thala Beach Nature Reserve Port Douglas
 • Australië – Kewarra Beach Resort

  Elkaar het 'Ja-woord' geven op een mooi strand, met zijn eindeloze bron van natuurlijke schoonheid en rust, adembenemende zonsopgangen en romantische zonsondergangen, Kewarra Beach Resort & Spa biedt de ideale locatie voor een romantische huwelijksceremonie.

  Lees verder
  Trouwlocatie Kewarra Beach Resort Australie
 • Australië – Port Douglas

  Jullie romantische Port Douglas strandbruiloft zal op het zand van de Four Mile Beach worden gehouden met op de achtergrond het zachte geluid van de Coral Sea. Dit alles binnen enkele minuten lopen van de meeste hotels in Port Douglas.

  Lees verder
 • Australië – Cairns Regenwoud

  Loop binnen in een natuurlijk amfitheater van varens, palmen en andere regenwoudflora. Luister naar fluiten van de inheemse vogels in het bos en laat je verrassen door de magische omgeving van het regenwoud.

  Lees verder
 • Australië – Cairns Beach

  Gelegen aan de rand van de beroemde Coral Sea in het tropische North Queensland liggen ongerepte en uitgestrekte gouden stranden die eruit zien als een oude Hollywood-film.

  Lees verder
 • Australië – Gold Coast

  Deze mooie en schilderachtige locatie aan de Gold Coast is een van de meest romantische en serene trouwlocaties in Australië. Jullie bruiloft vindt plaats aan het meer met uitzicht over het landschap en de omliggende bergen in het achterland.

  Lees verder
 • Australië – Gold Coast Beach

  Spreek jullie huwelijksgeloften uit op het gouden zand van de Australische Gold Coast. Onze weddingplanner selecteerde de meest pittoreske strandlocatie van de Gold Coast voor jullie strandbruiloft.

  Lees verder
 • Australië – Sydney Opera House

  Stel je voor: jullie bruiloft in een van de moderne wonderen van de wereld. Het Sydney Opera House is zonder twijfel het meest beroemde gebouw in Australië en een van de belangrijkste en meest herkenbare creaties in de wereld.

  Lees verder
 • Australië – Sydney Beach

  De trouwlocatie ligt aan het meest romantische, populaire en mooie strand dat Sydney te bieden heeft. Gelegen op slechts 20 minuten rijafstand van het centrum van Sydney.

  Lees verder
 • Australië – Sydney Botanische tuinen

  De Sydney Royal Botanic Gardens heeft een prachtig uitzicht op de haven van Sydney en op het Opera House. In de 30 hectare zal je rust en natuur vinden. Verschillende wandelpaden, bruggen, sculpturen, paviljoenen en moderne en historische gebouwen maken het tot een super trouwlocatie.

  Lees verder
  Trouwen in Sydney Royal Botanic Garden
 • Australië – Sydney WeddingClimb

  Deze ultieme bruiloft ervaring hoog boven de haven biedt een spectaculair uitzicht op Sydney. Dit is een once in a lifetime-ervaring voor bruidsparen die de wens hebben hun jawoord hoog in de wolken te geven!

  Lees verder

Australië

Trouwen in Australië? Voor veel mensen bestaat er geen land dat zo divers en kleurrijk als Australië is. Het grote land strekt zich uit over bijna het gehele continent Oceanië en kent natuurschoon en bezienswaardigheden die bij bijna iedereen bekend zijn. In Australië vind je lange zandstranden, prachtige eilanden, kleurrijke steden en de rustgevende lifestyle waar het land en haar inwoners bekend om staan. Het Great Barrier Reef in Australië is voor duikers een reden om naar Australië te gaan en wanneer jullie er zijn ook absoluut een bezoek waard. Deze uitgebreide onderwaterwereld herbergt de mooiste beplanting in zee en een variatie aan zeedieren. Met een boottocht vanaf de kust is dit prachtige koraalrif eenvoudig te bereiken. Eventueel kun je in Nederland of een ander Europees land een duikcursus volgen om er volledig voorbereid heen te gaan.

Het strand van Australië

Wil je op het strand trouwen? Dan leent de kustlijn van Australië zich daar voor. De prachtige kustlijn bestaat uit stranden waar je heerlijk kunt wegdromen en een bruiloft helemaal op z’n plaats is. Je kunt trouwen op het strand met vrienden en familie of je kunt er samen een intieme aangelegenheid van maken.

Het binnenland van Australië

Ben je uitgekeken op grote steden als Melbourne, Sydney en Brisbane? Dan kun je ook nog het binnenland van Australië bezoeken. Het enorm uitgestrekte binnenland laat je volledig tot rust komen en biedt een atmosfeer zoals je deze op geen andere plaats in de wereld ervaart. Uiteraard kun je daar ook prachtige rotsformaties vinden als bijvoorbeeld in Alice Springs.

Zoals je ziet zijn er in Australië dus tal van mogelijkheden om te trouwen en kun je er ook nog een mooie vakantie beleven. Wil je meer zien? Dan kun je vanaf Australië dagelijks naar Nieuw-Zeeland, ook een prachtig land en zonde om over te slaan als je er toch in de buurt bent.