Inspiratie

Australië – Cairns

Cairns in het verre noorden van Queensland biedt schoonheid, romantiek, rust en natuur; alle ingrediënten voor een droomhuwelijk. Oogverblindende blauwe luchten, lange witte stranden, koraalriffen en de warme lucht zijn kenmerkend voor Cairns en de omliggende tropische trouwlocaties in het Noorden. De prachtige dingen die je kan doen en zien zijn is dat er voor elk wat wils is. Na je bruiloft bijvoorbeeld verlaten spooksteden verkennen?

Tropisch North Queensland is een omvangrijk gebied dat zich uitstrekt van de riffen en eilanden, het strand en de wetlands aan de kust tot aan de bergen. Het belangrijkste centrum is Cairns, een gezellige stad met onweerstaanbare markten en winkelgalerijen. Ten noorden van Cairns liggen de stranden van Palm Cove, Trinity Beach, Kewarra Beach en Ellis Beach waar palmbomen lui over de zandstranden hangen.

Verder naar het noorden bevindt zich de badplaats Port Douglas; even verderop vindt je de spectaculaire Mossman Gorge, het World Heritage Daintree-regenwoud en Cape Tribulation.

Avontuurlijk
Romantisch
Strand
  • € 2.113,- per bruidspaar
  • € 2.113,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Spring naar toolbar