Inspiratie

Nieuw-Zeeland – Wanaka Lake

Wanaka is een betoverende stad gelegen aan het zuidelijke einde van Lake Wanaka en de start van de Clutha-rivier, in de prachtige regio Otago. Deze stad staat bekend als een ideale bestemming voor officiële burgerlijke huwelijken in Nieuw-Zeeland. Met zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en diverse trouwlocaties, biedt Wanaka de perfecte setting om jullie liefde te bezegelen.

Of je nu droomt van een romantische ceremonie aan het meer, een schilderachtige bruiloft te midden van majestueuze bergketens, een betoverend gletsjerhuwelijk in het Aspiring National Park of zelfs een avontuurlijk helikopterhuwelijk op een afgelegen locatie, Wanaka heeft voor elk stel iets bijzonders te bieden.

Onze officiële burgerlijke huwelijksarrangementen zijn speciaal ontworpen voor intieme ceremonies met maximaal 8 personen. Of jullie nu een traditionele of niet-traditionele trouwceremonie willen, onze professionele trouwplanners zullen ervoor zorgen dat jullie dag perfect verloopt en aan al jullie wensen voldoet.

Tijdens jullie verblijf in Wanaka kunnen jullie samen genieten van de prachtige omgeving en elkaar opnieuw het ja-woord geven op een plek die voor altijd in jullie herinneringen gegrift zal blijven. Of het nu de zomer is, wanneer jullie kunnen genieten van watersporten en recreatie, of de winter, wanneer Wanaka een populaire bestemming is voor skiërs, jullie zullen versteld staan van de veelzijdigheid en schoonheid van deze stad.

Kom naar Wanaka, Nieuw-Zeeland, en maak van jullie officiële burgerlijke huwelijk een onvergetelijke ervaring. Ontdek de magie van deze bestemming en laat jullie liefde bloeien te midden van de schitterende natuurlijke pracht die Wanaka te bieden heeft.

Avontuurlijk
Sneeuw
  • € 4.340,- per bruidspaar
  • € 5.185,- per bruidspaar
  • € 4.145,- per bruidspaar
  • € op aanvraag per bruidspaar
  • € 3.360,- per bruidspaar
  • € 4.405,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

 
Perfecte dag!
Ron & Iraida
31-10-2018

Wij zijn op 31 oktober in Westport, Nieuw Zeeland getrouwd. De locatie was schitterend. Alles was super geregeld en de ceremonie was exact hoe wij het wilden. Wij hadden alles al geregeld om op reis te gaan naar Nieuw-Zeeland. En hebben...
Lees verder...

 
Koud maar zonnig!
Rens en Laura
05-07-2019

Na een half jaar voorbereiden, regelmatig mailen met Marco en alle documenten verzameld te hebben was het op 5 juli eindelijk zo ver: ons huwelijk aan Lake Tekapo in Nieuw Zeeland kon voltrokken worden! De locale weddingplanner, fotograaf en...
Lees verder...

Spring naar toolbar