Inspiratie

Boek zonder zorgen

All-in autohuur volgens Sunny Cars
Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is? Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Alle verzekeringen die jij nodig hebt tijdens je autohuur zijn inbegrepen. Denk aan een extra WA-verzekering van minimaal €10 miljoen en een schade- en diefstalverzekering. Nét als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. En zelfs sleepkosten en vandalisme zijn bij ons gedekt. Het eigen risico schiet je ter plaatse voor, maar betalen wij aan je terug! En wil je een auto huren, maar heb je geen creditcard in je bezit? Met onze unieke ‘Geen Waarborg service’ kun je gewoon een auto huren. Aan alles is gedacht! Parkeer je zorgen en geniet van ongelimiteerde kilometers, want ook die zijn inclusief.

Autohuur vergelijken, waar moet je echt op letten?
Bij het vergelijken van autohuur kijken de meeste mensen direct naar de prijs, logisch natuurlijk. Maar toch loont het vaak om even verder te kijken. Het is nog belangrijker dat je de specifieke voorwaarden en de verborgen kosten checkt. Is schade aan glas, banden, bodem en dak van de huurauto ook gedekt? Hoe hoog is het eigen risico en de borg? Je zult vrij snel zien dat het bijverzekeren van deze extraatjes hoog in de papieren kan lopen. Wat we bij Sunny Cars weten is dat we, zeker in het eerste vergelijk, niet de goedkoopste zijn. Wel willen we de beste en meest transparante aanbieder in autohuur zijn. Sunny Cars is al jaren dé autohuurspecialist en zorgt ervoor dat jij zorgeloos in je huurauto kunt stappen. Alles is namelijk voor je geregeld en je bent optimaal verzekerd met onze all-in formule.

Kortom: zorgeloze autohuur, dat is waar wij voor staan. Wij houden niet van onverwachte kosten. Ter plaatse dus nog betalen voor extra huurautoverzekeringen? Niet nodig! Bij ons reserveer je de huurauto voor een heldere all-inclusive prijs en je krijgt onze Flexservice cadeau. Hiermee kun je tot 1 uur voor huuraanvang gratis annuleren. Dat is de zonnige kant van autohuur.

Spring naar toolbar