Inspiratie

Europeesche VerzekeringenKortlopende Reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die u verwacht. Dan is het prettig als u kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van A.S.R. is er voor elke vakantie en elke reis. En dankzij alle extra’s bepaalt u helemaal zelf wat u wel en niet verzekert.

Gaat u meer dan 3 weken per jaar op vakantie? Kies dan voor een Doorlopende Reisverzekering.

Altijd een kortlopende reisverzekering op maat

U stelt uw Kortlopende Reisverzekering zelf samen. U kiest voor Europadekking of Werelddekking. Vervolgens kunt u kiezen uit Kortlopende Reisverzekering Basis, Comfort of Optimaal.

Kortlopende reisverzekering Basis

Met de Basis-reisverzekering bent u standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kunt u uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten en skiën en snowboarden. Voor de aanvullende dekkingen die u kiest, betaalt u een lage premie.

Kortlopende reisverzekering Comfort

Met de Comfort-reisverzekering bent u verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die u zelf kiest — zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijgt u een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Kortlopende reisverzekering Optimaal

Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van A.S.R. perfect voor u. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt uw bagage zoek, dan vergoeden wij de nieuwwaarde van uw bagage wanneer uw spullen maximaal 2 jaar oud zijn. U hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

*Dit gaat om Reis Rechtsbijstand binnen Europa. Buiten Europa vergoeden wij maximaal €25.000,- per gebeurtenis.

Spring naar toolbar