Inspiratie

Europeesche VerzekeringenDe Doorlopende Verzekering voor Reizen van A.S.R.

Voor uw reizen & annulering

A.S.R. (voorheen Europeesche Verzekeringen) is al ruim negentig jaar dé specialist in vrijetijdsverzekeringen. De Doorlopende Verzekering voor Reizen verzekert u als u op reis bent, maar ook als u uw reis moet annuleren.

Doorlopende reisverzekering
Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering van A.S.R. gaat u goed voorbereid op vakantie. Gaat u vaker per jaar op vakantie of weekendjes weg? Dan heeft u met de doorlopende reisverzekering meteen al uw trips verzekerd.

Altijd een reisverzekering op maat
U kunt uw Doorlopende Verzekering voor Reizen zelf samenstellen. U mag bijvoorbeeld zelf bepalen of u alleen een reisverzekering, een annuleringsverzekering of een combinatie daarvan wilt. Daarnaast kunt u kiezen uit de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Hiermee bepaalt u zelf hoe goed u verzekerd bent. Tot slot kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reizen. En bent u het hele jaar door verzekerd. Ideaal, als u meerdere keren op reis gaat!

Basis: de belangrijkste risico’s verzekerd
Met de variant Basis bent u goed verzekerd voor de belangrijkste risico’s tijdens uw reis. Zo bent u per reis zestig dagen aaneengesloten verzekerd voor deskundige hulpverlening via A.S.R. Hulplijn. Daarnaast heeft u recht op enkele belangrijke vergoedingen. Zo zijn alle kosten van personenhulp standaard tegen kostprijs gedekt en is bagage tot € 1000,- per persoon per reis gedekt. Heeft u de dekking geneeskundige kosten meeverzekerd? Dan krijgt u alle onverwachte medische kosten standaard vergoed. Zelfs wanneer deze onder uw verplicht eigen risico van uw verzekering vallen.

Comfort: meer dan ruime vergoedingen
De variant Comfort van A.S.R. biedt meer dan de Basis reisverzekering. Met Comfort verzekert u zich bijvoorbeeld per reis voor negentig dagen aaneengesloten. En ook hierbij zijn alle kosten van personenhulp standaard tegen kostprijs gedekt. Bij de variant Comfort is uw bagage bovendien tot € 3000,- per persoon per reis gedekt. Heeft u de dekking geneeskundige kosten meeverzekerd? Dan krijgt u alle onverwachte medische kosten standaard vergoed. Zelfs wanneer deze onder uw verplicht eigen risico van uw verzekering vallen.

Uitbreidingen voor Basis & Comfort
U kunt uw Basis of Comfort reisverzekering verder uitbreiden met dekkingen die uw reisverzekering nog beter laten aansluiten op uw reisgedrag. Gaat u bijvoorbeeld vaak op wintersport of wilt u zich in het buitenland verzekeren voor rechtsbijstand of geneeskundige kosten? U kunt de dekking dan altijd naar wens aanpassen.

Optimaal: alles perfect geregeld
Wilt u geen enkel risico nemen en gewoon met een zeker gevoel op reis gaan? Dan is de variant Optimaal van A.S.R. perfect voor u. Met deze uitgebreide reisverzekering komt u niet voor verrassingen te staan. De kosten van personenhulp zijn standaard tegen kostprijs gedekt. En uw bagage is zelfs tot € 5000,- per persoon per reis gedekt. Bovendien is uw bagage tot twee jaar oud voor de nieuwwaarde verzekerd, zonder eigen risico! Heeft u de dekking geneeskundige kosten meeverzekerd? Dan krijgt u alle onverwachte medische kosten standaard vergoed. Zelfs wanneer deze onder uw verplicht eigen risico van uw verzekering vallen. En gaat u lang reizen of bijvoorbeeld overwinteren in een warm land? Dan bent u maar liefst 180 dagen aaneengesloten verzekerd, wereldwijd.

Deskundige personenhulp
Heeft u hulp nodig op vakantie? Of het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde dokter? Dan kunt u A.S.R. Hulplijn dag en nacht bellen. Onze medewerkers helpen u snel en goed. Met de Doorlopende Verzekering voor Reizen bent u standaard verzekerd van deskundige hulp wereldwijd. Een geruststellend idee.

Daarom belt u de A.S.R. Hulplijn
■ Voor hulp bij pech, ongevallen, ziekte en calamiteiten
■ Voor professionele ondersteuning via de alarmcentrale
■ Voor wereldwijde hulp in uw eigen taal
■ Voor een snel advies bij eenvoudige medische klachten
■ Voor de beste artsen in de buurt

Daarom een doorlopende reisverzekering van A.S.R.

Het hele jaar door zeker van uw vakanties genieten
■ Reiskostenvergoeding bij ziekte/overlijden van 1e, 2e en 3e graad familie
■ Vrijwilligerswerk en stage in het buitenland standaard verzekerd
■ Bijna alle sporten standaard meeverzekerd
■ Standaard twee jaar nieuwwaardedekking op uw bagage bij de optimaal dekking
■ Vergoeding medische kosten die binnen uw verplicht eigen risico vallen
■ Kinderen onder 5 jaar en twee meereizende logeetjes gratis meeverzekerd

Doorlopende annuleringsverzekering
U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van A.S.R. is dan ideaal. Die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. Wel zo makkelijk. Met de doorlopende annuleringsverzekering bent u bovendien het hele jaar door verzekerd voor de kosten van annulering. Handig als u vaker dan één keer per jaar op reis gaat!

U kunt uw doorlopende annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U heeft de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?
Met de standaard Annuleringsverzekering van A.S.R. bent u goed verzekerd, als u uw vakantie moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw vakantie, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u een vergoeding voor uw ongebruikte vakantiedagen. En heeft u zelf uw reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen onvoorzien uit? Dan krijgt u de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen vergoed.

Waarnemer meeverzekeren
Als u wilt, kunt u een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die uw taken op uw werk waarneemt. Of de persoon die altijd op uw huis past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken.
U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen. Als u ook een reisverzekering bij A.S.R. heeft afgesloten vergoeden wij ook uw eventuele terugreiskosten.

Allrisk Annuleringsverzekering
Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw vakantie annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar u mag zelf bepalen om welke reden u liever niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld als uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

Daarom een doorlopende annuleringsverzekering van A.S.R.

Het hele jaar door verzekerd voor annuleringskosten
■ Unieke All risk Annuleringsdekking: u bepaalt zelf de reden van annulering
■ Overlijden derdegraads familie standaard meeverzekerd
■ Ex-partner blijft eerstegraads familie
■ Risico van samengestelde reizen standaard meeverzekerd
■ Ook vergoeding als reisgenoot annuleert en zelf geen verzekering heeft

Meer weten
Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij A.S.R.? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074-3492358 of stuur een bericht via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u deze doorlopende verzekering ook online afsluiten

Spring naar toolbar