Inspiratie

Renewal of the vows

 • Renewal RIU Hotels & Resorts – Jamaica

  Op Jamaica bieden RIU Hotels de perfecte locatie voor een symbolische huwelijksceremonie of de renewal of the vows (vernieuwing van geloften). Geniet van betoverende omgevingen, professionele service en een onvergetelijke ervaring tijdens je verblijf.

  Lees verder
  trouwen riu jamaica strand
 • Ocho Rios – Jamaica

  Jamaica is zo'n mooi eiland en zo zonnig ook... Romantische stranden, een intens blauwe zee, tropische regenwouden, vogels en vlinders en overal die vrolijke reggae deuntjes. Een ideaal eiland dus voor jullie renewal of the vows.

  Lees verder
  Jamaica Ocho Rios

Trouwen

 • Ocho Rios – Jamiaca

  Ocho Rios noemen ze ook wel het groene hart van Jamaica. De tropisch groene heuvels rijken hier tot aan stralende witte stranden. Door de komst van cruiseschepen is het een plaats vol beweging en activiteit. Er zijn zo veel attracties dat je eigenlijk dagen te kort hebt.

  Lees verder
  Jamaica Ocho Rios
 • RIU Hotels & Resorts – Jamaica

  RIU Hotels & Resorts op Jamaica biedt een grote verscheidenheid aan hotels op de beste locaties van het eiland voor een onvergetelijke trouwreis. In de hotels vindt u volledige faciliteiten en geniet u van een breed gastronomisch aanbod, het beste entertainment en de eindeloze exclusieve diensten die zo karakteristiek zijn voor de hotels van RIU.

  Lees verder
  ClubHotel Riu Negril
 • Secrets Resorts & Spa – Jamaica

  Romantische stranden, een intens blauwe zee, tropische regenwouden, vogels en vlinders en overal die vrolijke reggaedeuntjes. Een ideaal eiland dus voor verliefden, voor huwelijksreizen en trouwvakanties.

  Lees verder
  Trouwen op Jamaica Secrets Resorts
 • Couples Resorts – Jamaica

  Couples Resorts Jamaica; Vier legendarische resorts met één unieke filosofie. Van Ocho Rios naar Negril kunnen jullie deze vier top-locaties vinden.

  Lees verder
  Couples Resorts Jamaica Trouwen

Jamaica

Jamaica is een absolute droomlocatie! Deze tropische bestemming beschikt over tropische stranden, prachtig weer, mooie bezienswaardigheden, restaurants en aantrekkelijke locaties om te trouwen. Op dit Caribische eiland draait het om onbezorgd gelukkig zijn, precies het gevoel dat bij een huwelijksreis of trouwbestemming past. Zoals Bob Marley het ooit gezegd heeft: ‘Live the life you love. Love the life yo live.’!

Alles wat Jamaica te bieden heeft

Wanneer jullie op reis gaan naar Jamaica komen jullie aan op de luchthaven van Montego Bay. Direct al komt het aangename klimaat met de tropische sfeer jullie tegemoet! De heerlijke muziek en ook de ontspannen bevolking vallen direct al op! Vervolgens reizen jullie af naar jouw hotel of een andere accommodatie.

Hotels en resorts op Jamaica

Op Jamaica zijn mooie resorts en hotels. De hotels zijn vaak kleinschaliger dan de resorts. Er zijn hotels die gespecialiseerd zijn in trouwvakanties en over uitstekende voorzieningen beschikken. Zo kun je in deze sfeervolle hotels een complete bruiloft organiseren en weten zij precies hoe je een pas getrouwd stel kunt verwennen. Wil je genieten van een resort waar alles tot in de puntjes verzorgd wordt? Dan kun je het best naar een all inclusive resort gaan, op deze manier weet je vooraf precies wat jouw reis zal kosten. Zo zijn alle faciliteiten, maaltijden en zelfs drankjes bij de prijs inbegrepen.

Ook wanneer je voor een resort kiest is er veel variatie, zo zijn er resorts waar je kunt kiezen voor een half pension of kun je kiezen voor een kleiner resort dat het karakter van een exclusief hotel heeft. Veel hotels en resorts beschikken over een privéstrand en eigen ligstoelen. Zo weet je zeker dat je samen van jullie rust kunt genieten!

Wist je dat veel hotels het trouwarrangement gratis aanbieden wanneer je op Jamaica verblijft? Dat is natuurlijk mooi meegenomen! Jullie betalen dan uitsluitend de legalisatie.

Avonturen beleven of uitrusten?

Willen jullie op avontuur of lekker uitrusten in een hangmat? Het maakt niet uit! Iedereen is welkom op Jamaica. Wanneer je voor avontuur kiest raden we je aan bijvoorbeeld de Blue Mountains te bezoeken. Je kunt hier een prachtige tropische tocht maken, de ideale manier om de rijke flora en fauna van Jamaica te bekijken. Lijkt het je spannend om samen te raften? Maak dan een tocht over de Rio Grande en Martha Brae, dit gaan jullie nooit meer vergeten.

Ja-woord op Jamaica geven

Wanneer jullie elkaar het ja-woord willen geven is het belangrijk dat dit goed geregeld is. Gelukkig zijn veel hotels bekend met trouwerijen en ligt daar een procedure voor klaar. Wat is er nu mooier dan elkaar het ja-woord geven tijdens een prachtige zonsondergang op een tropisch strand? De hotels hebben voor het afsluiten van huwelijken een speciale locatie, bijvoorbeeld een prachtig prieeltje. Maar jullie kunnen zelf ook voor een mooie locatie kiezen.

Trouwen op Jamaica is toegankelijk voor ieder budget. Jullie kunnen zelf kiezen voor een bruidstaart, speciaal arrangement of dat jullie met of zonder gasten trouwen. Eén ding is zeker: Interweddings doet er alles aan om het zo goed mogelijk te regelen, volledig naar jullie wensen. Zo verzorgt Interweddings de legalisatie van jouw huwelijk en weet je daardoor zeker dat jouw huwelijk op Jamaica ook rechtsgeldig in Nederland is.

Informatie over trouwen op Jamaica
Informatie over renewal of the vows / symbolsich huwelijk op Jamaica

 • alles top geregeld

  Wij hebben een zeer mooie dag gehad in het ClubHotel Riu Negril. De wedding planner was een pittige en vriendelijke dame ze viel in voor een collega maar heeft alles prima geregeld. De trouw ambtenaar was wel wat eigenaardig hij zat te slapen toen Jeroen aan kwam en kon onze namen niet onthouden... Lees meer ›

  Ilse en Jeroen
Spring naar toolbar