Inspiratie

RIU Hotels & Resorts – Jamaica

RIU weddings

Jamaica, het Caribische eiland dat bekend staat om zijn stijl van leven waarin onbezorgd gelukkig zijn centraal staat. Het motto van de Jamaicanen is “Don’t worry, be happy”, en ze hebben alle reden om gelukkig te zijn. Jamaica is niet alleen een prachtig eiland, maar ook een zonnige bestemming waar romantische stranden, een intens blauwe zee, weelderige tropische regenwouden en een overvloed aan vogels en vlinders te vinden zijn. Overal hoor je vrolijke reggaedeuntjes, waardoor dit eiland een ideale plek is voor verliefde stellen, huwelijksreizen en trouwvakanties.

Als je op Jamaica wilt trouwen of je huwelijksgeloften wilt vernieuwen, bieden wij bij verschillende hotels in de volgende plaatsen speciale arrangementen aan: Montego Bay, Negril en Ocho Rios.

In Montego Bay kun je kiezen uit een van de volgende hotels: Hotel Riu Palace Jamaica, Hotel Riu Montego Bay en Hotel Riu Reggae. Deze prachtige accommodaties bieden de perfecte setting voor een romantische en onvergetelijke trouwceremonie. Of je nu een wettelijk huwelijk wilt sluiten, je huwelijksgeloften opnieuw wilt bevestigen of een symbolische huwelijksceremonie wilt, deze hotels kunnen aan al je wensen voldoen.

Als je de voorkeur geeft aan Negril, dan heb je de keuze uit ClubHotel Riu Negril en Hotel Riu Palace Tropical Bay. Deze hotels bevinden zich in een adembenemende omgeving met prachtige stranden en bieden de perfecte setting voor een romantische huwelijksreis. Of je nu je huwelijksgeloften opnieuw wilt afleggen of een symbolische huwelijksceremonie wilt hebben, deze hotels zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Ocho Rios is ook een geweldige keuze, en hier kun je kiezen voor ClubHotel Riu Ocho Rios. Met zijn idyllische ligging en prachtige voorzieningen, is dit hotel de ideale plek voor een romantisch huwelijk of een vernieuwing van de huwelijksgeloften.

Ongeacht welk hotel je kiest, kunnen wij je verzekeren dat je een onvergetelijke ervaring zult hebben op Jamaica. Het eiland biedt niet alleen een prachtige natuurlijke omgeving, maar ook een warme en gastvrije bevolking die er alles aan zal doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dus pak je koffers en laat je meeslepen door de magie van Jamaica, waar geluk en romantiek hand in hand gaan.

Meer informatie over het trouwen bij RIU Hotels & Resorts >

Strand
  • € 3.275,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

Jeroen en Ilse Riu Jamaica Renewal 
alles top geregeld
Ilse en Jeroen
14 september 2017

Wij hebben een zeer mooie dag gehad in het ClubHotel Riu Negril. De wedding planner was een pittige en vriendelijke dame ze viel in voor een collega maar heeft alles prima geregeld. De trouw ambtenaar was wel wat eigenaardig hij zat te slapen toen...
Lees verder...

Spring naar toolbar