Inspiratie

Renewal RIU Hotels & Resorts – Jamaica

RIU Hotels & ResortsRIU Hotels op Jamaica bieden een betoverende omgeving voor romantische trouwceremonies en onvergetelijke huwelijksreizen. Met verschillende accommodaties verspreid over Montego Bay, Negril en Ocho Rios, hebben stellen de keuze uit diverse prachtige locaties om hun speciale momenten te vieren.

De mooiste locaties op Jamaica!

In Montego Bay, zijn er drie RIU Hotels om uit te kiezen: Hotel Riu Palace Jamaica, Hotel Riu Montego Bay en Hotel Riu Reggae. Deze hotels bieden de ideale setting voor elk type huwelijksceremonie, of het nu gaat om een wettelijk huwelijk, het hernieuwen van huwelijksgeloften, of een symbolische huwelijksceremonie. De betoverende omgeving van Montego Bay, met zijn turquoise wateren en witte zandstranden, zal de bruiloftsgasten zeker betoveren. De hotels zelf zijn uitgerust met moderne voorzieningen en bieden een uitstekende service, waardoor het bruidspaar en hun gasten kunnen genieten van een zorgeloos verblijf.

Voor degenen die de voorkeur geven aan de charme van Negril, kunnen ze kiezen uit ClubHotel Riu Negril en Hotel Riu Palace Tropical Bay. Deze hotels liggen in een adembenemende omgeving met prachtige stranden en bieden de perfecte setting voor een romantische huwelijksreis. Of het nu gaat om het opnieuw afleggen van huwelijksgeloften of het hebben van een symbolische huwelijksceremonie, deze hotels zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Stellen kunnen hier genieten van de ontspannen sfeer en genieten van het adembenemende uitzicht op de zonsondergang, wat de perfecte achtergrond biedt voor hun romantische momenten.

Ocho Rios is ook een uitstekende keuze voor een romantische huwelijksceremonie, en hier kunnen stellen kiezen voor ClubHotel Riu Ocho Rios. Dit hotel is ideaal gelegen met een idyllische omgeving en prachtige voorzieningen, waardoor het de perfecte plek is voor een romantisch huwelijk of een vernieuwing van de huwelijksgeloften. Het schilderachtige landschap van Ocho Rios en de warme Jamaicaanse gastvrijheid zullen het bruidspaar en hun gasten betoveren, en ervoor zorgen dat hun speciale dag onvergetelijk wordt.

Ongeacht welk RIU Hotel op Jamaica wordt gekozen, kunnen stellen rekenen op uitstekende service en accommodatie van topkwaliteit. De hotels bieden professionele huwelijksplanners die ervoor zorgen dat elk detail van de ceremonie en het verblijf perfect wordt verzorgd. Of het nu gaat om een intieme huwelijksceremonie of een grootse viering met familie en vrienden, de RIU Hotels op Jamaica zullen voldoen aan alle wensen van het bruidspaar om van hun speciale dag een onvergetelijke ervaring te maken.

riu wedding collections trouwen in het buitenland

Strand
  • € 1.655,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

Jeroen en Ilse Riu Jamaica Renewal 
alles top geregeld
Ilse en Jeroen
14 september 2017

Wij hebben een zeer mooie dag gehad in het ClubHotel Riu Negril. De wedding planner was een pittige en vriendelijke dame ze viel in voor een collega maar heeft alles prima geregeld. De trouw ambtenaar was wel wat eigenaardig hij zat te slapen toen...
Lees verder...

Spring naar toolbar