Inspiratie

Couples Resorts – Jamaica

Couples Resorts Jamaica; Vier legendarische resorts met één unieke filosofie. Van Ocho Rios naar Negril kunnen jullie deze vier top-locaties vinden. Deze All-inclusive Resort gelegen aan de mooiste stranden van Jamaica geven jullie meer van alles wat je lief is. Of het nu een rondje golf is, een extra scheutje rum of een zeiltocht tijdens zonsondergang, zij gaan net dat stapje verder voor het ultieme all-inclusive gevoel.

Couples Negril – Negril
Het meest intieme all-inclusive resort van de Couples op Jamaica is het Couples Negril. Het resort ligt op 18 hectare grond aan de zuidkust van het eiland. Dit resort direct aan het strand heeft gerenoveerde kamers, een spa in een boomhut.

Couples Swept Away – Negril
Geliefd bij onze actieve gasten is Couples Swept Away aan de wereldberoemde Seven Mile Beach hun grootste resort. Hoogtepunten van deze 19-hectare resort zijn onder andere het grootste fitness complex van het eiland, een zwembad met airconditioning en squashbanen.

Couples Tower Isle – Ocho Rios
Neem plaats in het vlaggenschip van Couples Resorts. Het Couples Tower Isle is een zonovergoten speelplaats met een eigen privé eiland, een verzameling van gerenoveerde kamers en suites, evenals acht exclusieve Oasis Spa Villas waar de gasten onbeperkt genieten van spa-behandelingen.

Couples Sans Souci – Ocho Rios
Bekend als de “Parel van Jamaica,” Couples Sans Souci combineert oude wereld glamour met een moderne stijl. Verscholen tussen de bergen en de zee. Dit strand eiland juweeltje heeft zijn eigen minerale grot, minerale bron zwembad, en een iconische Piano Bar.

Strand
  • € 550,- per bruidspaar
  • € 1.195,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

Jeroen en Ilse Riu Jamaica Renewal 
alles top geregeld
Ilse en Jeroen
14 september 2017

Wij hebben een zeer mooie dag gehad in het ClubHotel Riu Negril. De wedding planner was een pittige en vriendelijke dame ze viel in voor een collega maar heeft alles prima geregeld. De trouw ambtenaar was wel wat eigenaardig hij zat te slapen toen...
Lees verder...

Spring naar toolbar