Inspiratie

Strand

Voel je het zand onder je voeten en het geluid van de branding? Samen met de palmbomen op de achtergrond geven ze de plechtige ceremonie een tropische, ontspannen sfeer. Interweddings vond verspreid over de wereld de perfecte stranden voor een perfecte ceremonie aan zee.

  • Ocho Rios – Jamiaca

    Ocho Rios noemen ze ook wel het groene hart van Jamaica. De tropisch groene heuvels rijken hier tot aan stralende witte stranden. Door de komst van cruiseschepen is het een plaats vol beweging en activiteit. Er zijn zo veel attracties dat je eigenlijk dagen te kort hebt.

    Lees verder
    Jamaica Ocho Rios
  • RIU Hotels & Resorts – Jamaica

    RIU Hotels & Resorts op Jamaica biedt een grote verscheidenheid aan hotels op de beste locaties van het eiland voor een onvergetelijke trouwreis. In de hotels vindt u volledige faciliteiten en geniet u van een breed gastronomisch aanbod, het beste entertainment en de eindeloze exclusieve diensten die zo karakteristiek zijn voor de hotels van RIU.

    Lees verder
    ClubHotel Riu Negril
  • Secrets Resorts & Spa – Jamaica

    Romantische stranden, een intens blauwe zee, tropische regenwouden, vogels en vlinders en overal die vrolijke reggaedeuntjes. Een ideaal eiland dus voor verliefden, voor huwelijksreizen en trouwvakanties.

    Lees verder
    Trouwen op Jamaica Secrets Resorts
  • Couples Resorts – Jamaica

    Couples Resorts Jamaica; Vier legendarische resorts met één unieke filosofie. Van Ocho Rios naar Negril kunnen jullie deze vier top-locaties vinden.

    Lees verder
    Couples Resorts Jamaica Trouwen