Inspiratie

Trouwarrangementen

 • Sri Lanka – Colombo, Mount Lavinia

  De basis van het hotel is gebouwd op een romantisch verhaal dat 200 jaar geleden begon. Als het gaat om het verzorgen van de meest gedenkwaardige dag in je leven, doen zij een stapje extra. Het luxe strandhotel Mount Lavinia staat bekend om de vele traditionele bruiloften die het heeft georganiseerd.

  Lees verder
  Mount Lavinia trouwen op Sri Lanka
 • Sri Lanka – Bentota, Saman Villas

  Saman Villas, één van de meest inspirerende en romantische bruiloftlocatie in Sri Lanka. Of jullie kiezen voor een rustige en intieme bruiloft in de tuin of voor een huwelijk op het luxe gouden zandstrand, Saman Villas is de ideale bestemming voor een onvergetelijke dag om elkaar het Ja-woord te geven.

  Lees verder
  Trouwen Saman Villas Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka, met zijn weelderige natuur, uitgestrekte zandstranden en rijke Aziatische cultuur, is de ideale bestemming voor avontuur en romantiek. Verken eeuwenoude tempels, ontdek exotische fauna in nationale parken, en geniet van intieme momenten op afgelegen stranden. De diversiteit van het landschap biedt een scala aan mogelijkheden voor unieke bruiloftslocaties, van tropische strandceremonies tot serene bergtoppen.

De omgeving van Sri Lanka biedt een overvloed aan bezienswaardigheden, waardoor jullie zich zeker niet zullen vervelen. Van het verkennen van eeuwenoude tempels en historische stadscentra tot het maken van avontuurlijke uitstapjes naar adembenemende nationale parken, er is voor elk wat wils.

Echter, waar Sri Lanka echt om bekend staat, zijn de prachtige zandstranden en weelderige kokospalmen die langs de kustlijn te vinden zijn. Deze idyllische tropische setting, doordrenkt met de rijke Aziatische cultuur, geeft Sri Lanka een unieke charme. Tijdens jullie verblijf zullen jullie worden betoverd door het gezang van exotische vogels, de levendige kleuren van inheemse bloemen en de serene uitgestrektheid van de rijstvelden. Door de diverse religies en etnische groepen die het eiland bewonen, is Sri Lanka een smeltkroes van culturele diversiteit, waardoor het een perfecte setting biedt voor een unieke en onvergetelijke bruiloft.

Trouwen in Sri Lanka betekent trouwen op een unieke locatie doordrenkt met tropische sfeer. Of jullie nu de voorkeur geven aan een ceremonie op het witte zandstrand, tussen de majestueuze bergen of te midden van de weelderige rijstvelden, jullie droombruiloft in Sri Lanka wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. We hebben reeds verschillende droomlocaties geselecteerd die aan jullie verwachtingen voldoen. Hebben jullie specifieke wensen of ideeën? Wij zijn goed bekend met de mogelijkheden die Sri Lanka biedt en staan klaar om jullie te adviseren over hoe jullie bruiloft nog verder gepersonaliseerd kan worden, zodat het een werkelijk unieke en betekenisvolle ervaring wordt voor jullie en eventueel jullie dierbaren.

Kiezen voor een bruiloft in Sri Lanka betekent niet alleen het vieren van jullie liefde in een adembenemende omgeving, maar ook het creëren van blijvende herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren. Laat ons jullie ontzorgen om van jullie droombruiloft in Sri Lanka een realiteit te maken.

Trouwen
Informatie trouwen in Sri Lanka

Renewal of the Vows / Symbolisch huwelijk
Informatie renewal in Sri Lanka

 • Fantastisch!

  Nadat we het besluit hadden genomen om te trouwen in het buitenland, viel de keuze al snel op Sri Lanka en Interweddings. Na het kennismakingsgesprek met Marco hadden we meteen het gevoel in goede handen te zijn. Onze huwelijksdag in Sri Lanka was heel bijzonder. De mensen van het Mount Lavinia... Lees meer ›

  Edwin & Els
Spring naar toolbar