Inspiratie
 • Sri Lanka – Colombo, Mount Lavinia

  De basis van het hotel is gebouwd op een romantisch verhaal dat 200 jaar geleden begon. Als het gaat om het verzorgen van de meest gedenkwaardige dag in je leven, doen zij een stapje extra. Het luxe strandhotel Mount Lavinia staat bekend om de vele traditionele bruiloften die het heeft georganiseerd.

  Lees verder
  Mount Lavinia trouwen op Sri Lanka
 • Sri Lanka – Bentota, Saman Villas

  Saman Villas, één van de meest inspirerende en romantische bruiloftlocatie in Sri Lanka. Of jullie kiezen voor een rustige en intieme bruiloft in de tuin of voor een huwelijk op het luxe gouden zandstrand, Saman Villas is de ideale bestemming voor een onvergetelijke dag om elkaar het Ja-woord te geven.

  Lees verder
  Trouwen Saman Villas Sri Lanka

Sri Lanka

Trouwen in Sri Lanka? Het land bevindt zich in Zuid-Azië en wordt een eilandstaat genoemd. Door de uitstekende ligging is er veel bedrijvigheid in Sri Lanka, maar vind je er bovenal prachtige natuur. Stelletjes die gek zijn van de natuur en Aziatische cultuur zijn in Sri Lanka helemaal op hun plek. In Sri Lanka vind je onder andere tropisch regenwoud, uitgebreide stranden en prachtige landschappen. De rijke cultuur en natuur maken Sri Lanka tot een bestemming die wereldwijd populair is. De taal in Zuid-Azië Engels is één van de drie officiële talen in Sri Lanka. In de meeste gevallen kun je als Europeaan dan ook prima uit de voeten en gaat het regelen van zaken rondom een bruiloft vrij soepel. De omgeving van Sri Lanka In Sri Lanka vind je allerlei bezienswaardigheden. Zowel voor jullie samen als eventuele gasten is er dan ook genoeg te doen. Denk aan het bezoeken van tempels, oud stadscentrums of een bezoek aan één van de nationale parken. De natuur op Sri Lanka Sri Lanka wordt echter het meest geroemd om de enorme zandstranden en mooie kokospalmen. De combinatie van dit tropische met het Aziatische geeft Sri Lanka een geheel eigen identiteit. Je vindt er bijzondere vogels, kleurrijke bloemen en uitgestrekte rijstvelden. Doordat er genoeg te doen en te zien is zal het jullie aan niets ontbreken. De combinatie van veel verschillende religiën en bevolkingsgroepen maken Sri Lanka zeer divers en daarmee ook de mogelijkheden voor een bruiloft. Het Resort Zoek je een mooie accommodatie? Dan kun je bijvoorbeeld terecht bij Saman Villa’s. Dit prachtige resort biedt de rust en luxe die je van een luxe resort verwacht. Faciliteiten als een bar, fitness, spa en watersport zijn hier uitstekend. Wanneer je wilt trouwen zit je op Sri Lanka dus helemaal goed! Volgens veel koppels is het de lange vliegreis naar Azië dan ook dubbel en dwars waard en ook zeker voor eventuele gasten.

 • Fantastisch!

  Nadat we het besluit hadden genomen om te trouwen in het buitenland, viel de keuze al snel op Sri Lanka en Interweddings. Na het kennismakingsgesprek met Marco hadden we meteen het gevoel in goede handen te zijn. Onze huwelijksdag in Sri Lanka was heel bijzonder. De mensen van het Mount Lavinia... Lees meer ›

  Edwin & Els
Spring naar toolbar