Inspiratie

Sri Lanka – Bentota, Saman Villas

Luxueus, intiem villa resort dat een oase van rust en weelde biedt. Eenvoudig weg al jaren een top-resort, voor een onvergetelijke trouwreis! Saman Villas is gelegen op een rots die tot de zee uitloopt en het lange zandstrand in tweeën splitst. Een klein pad leidt naar het witte zandstrand van Bentota. Colombo is op 65 km gelegen.

De twee à la carte restaurants hebben een ruime keuze aan heerlijke lokale en westerse gerechten. Er zijn ook twee bars, waarvan één poolbar is, die uitzicht biedt op zee. Het mooie freeform-zwembad is zo gebouwd dat het lijkt alsof het water overloopt in de Indische oceaan. Een volledig fitnesscentrum, healthclub met spa en massage, tafeltennis en diverse watersportmogelijkheden zijn aanwezig. Er is excursiebalie in de lobby van het hotel en zijn er internet mogelijkheden. Bij het hotel zijn ook diverse winkeltjes. ’s Avonds wordt er veel georganiseerd aan thema avonden en live muziek.

Saman Villas, één van de meest inspirerende en romantische bruiloftlocatie in Sri Lanka. Of jullie kiezen voor een rustige en intieme bruiloft in de tuin of voor een huwelijk op het luxe gouden zandstrand, Saman Villas is de ideale bestemming voor een onvergetelijke dag om elkaar het Ja-woord te geven.

 

Romantisch
Strand
  • € 2.450,- per bruidspaar
  • € 3.625,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

 
Fantastisch!
Edwin & Els
20-03-2019

Nadat we het besluit hadden genomen om te trouwen in het buitenland, viel de keuze al snel op Sri Lanka en Interweddings. Na het kennismakingsgesprek met Marco hadden we meteen het gevoel in goede handen te zijn. Onze huwelijksdag in Sri Lanka was...
Lees verder...

Spring naar toolbar