Inspiratie

Trouwarrangementen

  • Same Sex huwelijk Mexico – Rivièra Maya

    Het homohuwelijk is legaal in Mexico, inclusief populaire bestemmingen zoals de Rivièra Maya. Dit biedt stellen de mogelijkheid om te genieten van een prachtige trouwlocatie en de viering van hun liefde in een gastvrije en mooie omgeving.

    Lees verder
    Trouwen in Mexico

Mexico

Mexico ligt in het zuiden van Noord-Amerika. Mexico grenst in het noorden aan de Verenigde Staten van Amerika en in het zuiden aan Belize en Guatemala. In het oosten grenst het land aan de Golf van Mexico, de straat van Yucatan en de Caribische Zee en in het westen aan de Grote Oceaan. De grens met de Verenigde Staten van Amerika wordt voor het grootste deel gevormd door de rivier de Rio Grande. De grenzen met Belize en Guatemala worden mede bepaald door de Río Suchiate, de Río Usumacinta en de Río Hondo.

Voor de verschillende kusten van Mexico liggen diverse eilanden en archipels. De eilanden Cozumel, Isla Mujeres, Arrecife Alacranes, Holbox, Isla de Sacrificios, San Juan de Ulúa, Isla Guadalupe, Rocas Alijos, San Benedicto, Clarión, Isla Ángel de la Guarda, de Maria-eilanden, de Revillagigedo-eilanden en Tiburón behoren tot de bekendste eilanden van Mexico. Daarnaast behoren de twee schiereilanden Yucatán en Neder-Californië tot Mexico. De kuststreek bij Yucatán staat bekend om zijn prachtige koraalriffen.

Grote delen van het zuiden van Mexico zijn bedekt met tropisch regenwoud terwijl in het noorden van het land weer woestijnen liggen. Hierdoor heeft Mexico een erg brede flora en fauna.

De populairste toeristische bestemmingen binnen Mexico zijn Cancun, Playa del Carmen, Cozumel, Cabo San Lucas, Acapulco, Puerto Vallarta.

Rivièra Maya De Riviera Maya is een toeristisch gebied langs de Caraïbische kust van de deelstaat Quintana Roo in Mexico. Het is niet alleen bekend vanwege zijn witte stranden maar ook doordat er veel Maya-bouwwerken in de buurt te vinden zijn. De bekendste daarvan is Tulum. De bekendste badplaats is Playa del Carmen.

De bekendste bezienswaardigheden in Mexico zijn zonder enige twijfel de Mayatempels. Het bekendste Maya complex is op het schiereiland Yucatán te vinden, de Mayastad Chichen Itza.

Informatie over trouwen in Mexico
Informatie over renewal of the vows / symbolsich huwelijk in Mexico
Informatie Same Sex huwelijk in Mexico

Spring naar toolbar