Inspiratie

Same Sex huwelijk Mexico – Rivièra Maya

Het El Dorado Royale Riviera Maya & Spa resort by Karisma is een idyllische bestemming voor het homohuwelijk. Hier kunnen twee mensen samen genieten van de prachtige zonsondergang vanaf een luxe loungebed aan zee. Of ze kunnen cocktails laten bezorgen in hun eigen suite, waar ze kunnen toosten in het infinity pool op het balkon. Deze bestemming is de perfecte keuze voor een romantisch uitje.

Hoewel het resort zich wat verder van het uitgaansleven bevindt, compenseert het Gourmet All Inclusive concept dit ruimschoots. Met vijf zwembaden, negen toprestaurants en veertien bars is er meer dan genoeg luxe en verwennerij om van te genieten. Daarnaast hebben alle kamers een eigen whirlpool en het vriendelijke personeel herkent de gasten al na een dag. Het culinaire aspect van deze droomvakantie in Mexico zal zeker zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Het El Dorado Seaside Riviera Maya & Spa resort by Karisma is de ideale bestemming voor liefhebbers van luxe en gastronomie. In TUI BLUE El Dorado Seaside Suites & Spa draait alles om verwennen. Het hotel staat bekend om haar Gourmet Inclusive formule, waarbij het eten van hoog niveau is en bovendien All Inclusive is. Hier kunnen gasten genieten van witte gazebo’s aan zee, waar de strandbutler heerlijke wijn serveert, samen met culinaire versnaperingen.

In dit gloednieuwe hotel is er geen gebrek aan romantische mogelijkheden. Er zijn geen kinderen of over-the-top animatieprogramma’s, maar wel een lazy river door het luxe resort en comfortabele loungebedden om in weg te dromen. Gasten kunnen zich laten verwennen in de luxueuze spa en ontspannen in de whirlpool in hun suite. Daarnaast kunnen ze kiezen uit verschillende toprestaurants, waaronder Fusion en Japans, om hun culinaire wensen te vervullen.

Tijdens deze romantische strandvakantie aan de Rivièra Maya in Mexico kunnen twee personen volledig opladen en genieten van elkaars gezelschap.

Strand
  • € 2.985,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar