Inspiratie

Romantisch

Jullie staan op het punt elkaar officieel de liefde te verklaren. Niet zomaar, maar heerlijk romantisch met z’n tweeën of alleen met jullie dierbaren. Kies voor intiem, avontuurlijk of magisch en zeg ja tegen de meest romantische bruiloft die je je voor kunt stellen. Wij ontdekten de prachtigste locaties in Europa en aan de andere kant van de oceaan.

 • Australië – Sydney Harbour Cruise

  De bruiloft aan boord van deze luxe catamaran is privé gecharterd voor het exclusieve gebruik met premium service van jullie persoonlijke wedding coördinator, Cruise Director, Captain en Crew. Dit terwijl jullie genieten van het opwindende uitzicht op de stad Sydney en haar omgeving

  Lees verder
  Sydney harbour yacht
 • Australië – Thala Beach

  Thala Beach Nature Reserve is het enige luxe Port Douglas resort gelegen op een privé-landtong tussen Cairns en Port Douglas. Het eco-vriendelijke hotel heeft vanuit het restaurant uitzicht op een ongerepte kustlijn.

  Lees verder
  Trouwlocatie Australie Thala Beach Nature Reserve Port Douglas
 • Australië – Kewarra Beach Resort

  Elkaar het 'Ja-woord' geven op een mooi strand, met zijn eindeloze bron van natuurlijke schoonheid en rust, adembenemende zonsopgangen en romantische zonsondergangen, Kewarra Beach Resort & Spa biedt de ideale locatie voor een romantische huwelijksceremonie.

  Lees verder
  Trouwlocatie Kewarra Beach Resort Australie
 • Australië – Cairns Regenwoud

  Loop binnen in een natuurlijk amfitheater van varens, palmen en andere regenwoudflora. Luister naar fluiten van de inheemse vogels in het bos en laat je verrassen door de magische omgeving van het regenwoud.

  Lees verder
 • Australië – Gold Coast

  Deze mooie en schilderachtige locatie aan de Gold Coast is een van de meest romantische en serene trouwlocaties in Australië. Jullie bruiloft vindt plaats aan het meer met uitzicht over het landschap en de omliggende bergen in het achterland.

  Lees verder
 • Australië – Sydney Opera House

  Stel je voor: jullie bruiloft in een van de moderne wonderen van de wereld. Het Sydney Opera House is zonder twijfel het meest beroemde gebouw in Australië en een van de belangrijkste en meest herkenbare creaties in de wereld.

  Lees verder
 • Australië – Sydney Botanische tuinen

  De Sydney Royal Botanic Gardens heeft een prachtig uitzicht op de haven van Sydney en op het Opera House. In de 30 hectare zal je rust en natuur vinden. Verschillende wandelpaden, bruggen, sculpturen, paviljoenen en moderne en historische gebouwen maken het tot een super trouwlocatie.

  Lees verder
  Trouwen in Sydney Royal Botanic Garden