Inspiratie
 • 17-Daagse Eilandhoppen Seychellen

  Om de Seychellen beter te leren kennen is het erg leuk om meerdere eilanden te combineren. Het ene eiland is nog mooier dan het andere en daarom is het voor jullie misschien vrij moeilijk om een keuze te maken. We hebben een combinatiemogelijkheid voor jullie uitgewerkt maar uiteraard is het ook mogelijk dat we jullie trouwreis helemaal op maat maken.

  Lees verder
  Eilandhoppen
 • Seychellen – Praslin

  In het nationale park Vallée de Mai vindt u een palmensoort die nergens anders ter wereld groeit: de Coco-de-Mer met haar sensuele vruchten gelijkend op een vrouwenbekken. Ze zijn verworden tot hét symbool van het eiland.

  Lees verder
  Trouwen Seychellen Praslin Anse Lazio
 • Seychellen – Mahé

  Mahé telt maar liefst 68 paradijselijke stranden. Verder vindt u er theeplantages en ’s werelds kleinste hoofdstad. De bonte verzameling restaurants wordt geroemd om de overheerlijke gerechten uit de Creoolse keuken met verrassende variaties van rijst, vis, kruiden en groenten.

  Lees verder
  Trouwen op Seychellen Mahe Anse Royale
 • Seychellen – La Digue

  De schoonheid van de stranden overtreft de schoonheid van het landschap. Het zilveren strand van Anse Source D’Argent, omzoomd met lichtroze granieten rotsblokken en kokospalmen, behoort zelfs tot de meest gefotografeerde ter wereld.

  Lees verder
  trouwen op La Digue Seychellen

Seychellen

Trouwen op de Seychellen is iets waar veel mensen alleen van kunnen dromen. Denk eens aan de witte stranden, helblauwe zee en de prachtige natuur. Waarom kun je deze droom niet tot werkelijkheid maken?

De Seychellen is een verzameling van verschillende eilanden en ligt ten noorden van Madagaskar gelegen in de Indische Oceaan. De Seychellen bestaat uit meer dan 115 eilanden en slechts een derde hiervan is bewoond.

Op Mahé, Praslin en Le Dique kun je het best terecht voor hotels, restaurants en trouwlocaties, want hier wonen de meeste inwoners. Van de drie is Mahé met 80.000 inwoners het meest bewoonde eiland van de archipel, hier woont ongeveer 90% van de totale bevolking.

De natuur van de Seychellen
Als vanzelfsprekend zijn de Seychellen vooral afhankelijk van het toerisme. Daardoor wordt de flora en fauna goed bewaakt en kun je er ongestoord van de natuur genieten. Tropische vissen en prachtige koraalriffen vind je in zee en op de eilanden zelf vind je veel vogels en zelfs schildpadden.

Het weer van de Seychellen
Op de Seychellen vind je een uitstekend klimaat. De temperatuur ligt meestal rond de 25 °C en in maart en april loopt dit op tot rond de 30 °C. Het klimaat is verder vrij vochtig, maar voelt door de bries van zee toch ook verfrissend. Gedurende het jaar valt er af en toe een buitje en is het klimaat vrij constant. De Seychellen staan bekend als luxe bestemming en om haar exclusieve locaties. Zo kun je bij alle hotel heerlijk genieten van een massage, een privé diner nuttigen op het strand of snorkelen langs prachtige riffen.

Op de Seychellen is genoeg te beleven en hoef je zeker niet alleen aan het strand te zitten. Zo kun je op Mahé leren koken, op excursie gaan om te snorkelen en nog veel meer! Een geweldige bestemming dus om te trouwen en tegelijk een mooie huwelijksreis te ervaren.

 • Trouwen op de Seychellen

  Trouwen op de Seychellen met de blote voeten in het zand, zo moest onze mooie dag eruit zien. Interweddings heeft ervoor gezorgd dat wij ons geen zorgen hoefde te maken over de formele zaken zowel voor als na het trouwen, dit was allemaal tot in de puntjes geregeld en begeleid. Ook de trouwdag zelf... Lees meer ›

  Dolf en Natascha
 • een woord: SUPER

  Wat hebben we een mooie herinnering erbij. De Seychellen.... echt een paradijs op aarde. De heenreis hadden we vertraging met het vliegtuig, maar we zijn hierin goed bijgestaan door Marco. Bij aankomst op de Seychellen zijn we van het begin van onze reis tot het einde van onze reis super begeleid... Lees meer ›

  Berry & Marja
 • Verwachtingen meer dan overtroffen

  Hartstikke bedankt voor het organiseren van onze reis met als hoogtepunt natuurlijk het trouwen op het strand Anse Source d'Argent op 8 augustus van La Digue. Zowel de rondreis in Zuid Afrika als het verblijf op de Seychellen was van ongekende kwaliteit en niveau. In Zuid Afrika prima Guesthouses,... Lees meer ›

  Jeroen en Jiska
Spring naar toolbar