Inspiratie

RIU Hotels & Resorts

Trouwen bij RIU Hotels & Resorts

RIU Hotels & Resorts biedt toegang tot de mooiste bestemmingen ter wereld. U kunt hier van fantastische faciliteiten en een onvergetelijke vakantie genieten. Wanneer u verblijft in een RIU hotel of resort is het ook mogelijk er te trouwen! RIU Hotel & Resorts staat voor het beste van het beste en biedt u een ervaring om nooit meer te vergeten.

Hier bieden wij u meer informatie over RIU Hotel & Resorts en de mogelijkheid om er te trouwen. Breng uw droom tot werkelijkheid en lees direct verder.

RIU Weddings

Droomt u van een onvergetelijke trouwerij in RIU Hotels & Resorts? RIU staat voor de hoogste standaarden en een luxueus all-inclusive concept. Al jullie bruiloftsgasten kunnen verblijven in een RIU hotel of resort en u hoeft u geen zorgen te maken om hapjes, drankjes, entertainment en service! Daarnaast kunt u meedoen aan activiteiten en zijn zelfs fooien inbegrepen. Alles is er op ingesteld om u te ontzorgen. Voor meer informatie kunt u deze website bekijken of direct contact opnemen wanneer u vragen hebt over de beschikbaarheid of faciliteiten van RIU.

RIU Hotels & Resorts bestemmingen

Wanneer u voor RIU Hotel & Resorts kiest kunt u kiezen uit tal van verschillende bestemmingen. Zo kunt u kiezen voor een tropische bestemming als Aruba, Mexico, Jamaica, Mauritius of het Dominicaans Republiek.

Bij RIU Hotels en Resorts vindt u zowel locaties voor families als adults only bestemmingen, hier zijn uitsluitend volwassenen welkom. All Inclusive wordt niet bij alle hotels en resorts van RIU aangeboden, dit verschilt per bestemming.

RIU Hotels & Resorts is actief onder de volgende labels:

● RIU Palace Hotels

Kiest u voor het beste van het beste? Ga dan voor een van de RIU Palace Hotels. De RIU Palace hotels is een collectie gericht op het bieden van luxe, uitmuntendheid en verfijning als toegevoegde waarde aan de beste ontspanningservaring. Altijd gelegen aan het strand en met een verzorgd ontwerp in de mooiste natuurlijke omgevingen. De RIU Palace hotels garanderen een ontspannend verblijf waar men kan genieten van de spa- en wellnesszones, sport- en animatieprogramma’s en de overheerlijke buffets en themarestaurants. Resorts waar men zich nergens zorgen over hoeft te maken en je je alleen maar hoeft te richten op het genot van de rust in accommodaties van hoge categorie op paradijsachtige bestemmingen.

● RIU Classic Hotels

RIU Classic Hotels zijn vakantiehotels bedacht om de beste services te bieden aan families, stelletjes, vriendengroepen of gasten die alleen reizen en die willen genieten van comfortabele kamers, uitstekende faciliteiten en services qua entertainment en ontspanning, evenals een verrukkelijk en gevarieerd gastronomisch aanbod. De Classic Hotels zijn ideaal om een aantal dagen weg te zijn met de familie, een onvergetelijke huwelijksreis door te brengen, evenementen en bruiloften te organiseren, in het algemeen, om te genieten van een unieke ervaring.

● RIU Plaze Hotels

De RIU Plaza Hotels zijn stadshotels met de beste faciliteiten voor de reizigers die kiezen voor een stad. Ze bevinden zich altijd op centrale locaties van de grote steden om eenvoudige en snelle toegang te bieden tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De RIU Plaza Hotels zijn gebouwen van moderne en elegante architectuur, vooral uitgedacht om zich aan te passen aan alle technische en esthetische details die nodig zijn voor de hotelaccommodaties van de 21e eeuw.

riu wedding collections

Wij bieden op de volgende bestemmingen de officiële trouwceremonie, renewal of the vows of een symbolische trouwceremonie aan:

Direct contact met ons opnemen

Om te trouwen in een hotel of resort van RIU is het noodzakelijk er te verblijven. Neem contact met ons op wanneer u een reservering wilt maken en u uw trouwerij in het resort wilt organiseren. Heeft u het verblijf al gereserveerd? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u uw verblijf en trouwerij onvergetelijk te maken.

Spring naar toolbar