Inspiratie

RIU Hotels & Resorts

Trouwen bij RIU Hotels & Resorts

RIU Hotels & Resorts biedt toegang tot de mooiste bestemmingen ter wereld. U kunt hier van fantastische faciliteiten en een onvergetelijke vakantie genieten. Wanneer u verblijft in een RIU hotel of resort is het ook mogelijk er te trouwen! RIU Hotel & Resorts staat voor het beste van het beste en biedt u een ervaring om nooit meer te vergeten.

Hier bieden wij u meer informatie over RIU Hotel & Resorts en de mogelijkheid om er te trouwen. Breng uw droom tot werkelijkheid en lees direct verder.

RIU Weddings

Droomt u van een onvergetelijke trouwerij in RIU Hotels & Resorts? RIU staat voor de hoogste standaarden en een luxueus all-inclusive concept. Al jullie bruiloftsgasten kunnen verblijven in een RIU hotel of resort en u hoeft u geen zorgen te maken om hapjes, drankjes, entertainment en service! Daarnaast kunt u meedoen aan activiteiten en zijn zelfs fooien inbegrepen. Alles is er op ingesteld om u te ontzorgen. Voor meer informatie kunt u deze website bekijken of direct contact opnemen wanneer u vragen hebt over de beschikbaarheid of faciliteiten van RIU.

RIU Hotels & Resorts bestemmingen

Wanneer u voor RIU Hotel & Resorts kiest kunt u kiezen uit tal van verschillende bestemmingen. Zo kunt u kiezen voor een tropische bestemming als Aruba, Mexico, Jamaica, Mauritius of het Dominicaans Republiek.

Bij RIU Hotels en Resorts vindt u zowel locaties voor families als adults only bestemmingen, hier zijn uitsluitend volwassenen welkom. All Inclusive wordt niet bij alle hotels en resorts van RIU aangeboden, dit verschilt per bestemming.

RIU Hotels & Resorts is actief onder de volgende labels:

● RIU Palace

Kiest u voor het beste van het beste? Ga dan voor RIU Palace. De hotels beschikken stuk voor stuk over vijf sterren of meer. De hotels zijn luxe, verfijnd en blinken uit als het om het amusement en de restaurants gaat. U hoeft zich geen zorgen te maken over het genot en de rust die u tijdens uw vakantie ervaart. Ook aan heerlijke zwembaden en een wellness concept is aandacht besteed.

● RIU Club Hotels

Bij RIU Club Hotels kunt u terecht voor het All Inclusive concept. De hotels zijn gecreëerd voor families, vrienden en garanderen een volledig verzorgde vakantie. Het gastronomisch aanbod bij deze hotels is enorm en de tevredenheid van de bezoekers is groot.

● RIU Classic Hotels

RIU Classic Hotels zijn hotels die ideaal zijn voor families, stelletjes en vriendengroepen. U kunt hier genieten van prettige faciliteiten, een uitgebreid gastronomisch aanbod en service. U kunt hier een onvergetelijke huwelijksreis beleven en een unieke ervaring meemaken.

 

Wij bieden op de volgende bestemmingen de officiële trouwceremonie, renewal of the vows of een symbolische trouw- ceremony aan:

Direct contact met ons opnemen

Om te trouwen in een hotel of resort van RIU is het noodzakelijk er te verblijven. Neem contact met ons op wanneer u een reservering wilt maken en u uw trouwerij in het resort wilt organiseren. Heeft u het verblijf al gereserveerd? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u uw verblijf en trouwerij onvergetelijk te maken.

Spring naar toolbar