Inspiratie

RIU Hotels & Resorts – Costa Rica

RIU weddingsCosta Rica is de natuur attractie van Centraal-Amerika. Ongeveer een kwart van het land is tot beschermd gebied verklaard. De ‘rijke kust’ is een waar paradijs voor liefhebbers van flora en fauna, ruige vulkanen, jungle, prachtige baaien, mooie stranden en tropisch regenwoud. De vele diersoorten, waaronder apen, papegaaien en luiaarden genieten hier van een prachtig bestaan. Imposante, vulkanische bergketens delen Costa Rica in tweeën. Ook het strand, aan de Atlantische- of aan de Stille Oceaan is nooit ver weg. Op de stranden is het heerlijk ontspannen na een ontdekkingstocht door het groene Costa Rica.

In West Costa Rica bij de plaats Playa Matapalo bieden wij bij onderstaande RIU Hotels & Resorts de volgende arrangementen aan: Wettelijk huwelijk, Renewal of the Vows of Symbolisch huwelijk:

RIU Guanacaste ****
RIU Palace Costa Rica *****

Meer informatie over het trouwen bij RIU Hotels & Resorts >

Romantisch
 • € 999,- per bruidspaar
 • € 1.295,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Ervaringen

   
  GE-WEL-DIG
  Esther
  16-12-2022

  Wat hebben wij genoten van ons huwelijk. Het is zo bijzonder om dit in het buitenland te mogen doen! Net een sprookje, heerlijk op het strand met een lekker zonnetje en de liefste, knapste man. Het fijne van alles was dat we eigenlijk bijna niks...
  Lees verder...

  Spring naar toolbar