Inspiratie

RIU Hotels & Resorts – Costa Rica

RIU weddings

Costa Rica, de natuurlijke schat van Centraal-Amerika, trekt bezoekers aan met zijn overvloedige biodiversiteit. Ongeveer een kwart van het land is uitgeroepen tot beschermd gebied, waardoor het een paradijs is voor natuurliefhebbers. De kustlijn van Costa Rica, die bekend staat als de “rijke kust”, biedt adembenemende flora en fauna, ruige vulkanen, weelderige jungle, prachtige baaien, mooie stranden en tropisch regenwoud. In dit weelderige landschap genieten talloze diersoorten, zoals apen, papegaaien en luiaards, van een schitterend bestaan.

Costa Rica wordt doorkruist door imposante, vulkanische bergketens die het land in tweeën verdelen. Of je nu aan de Atlantische Oceaan of aan de Stille Oceaan bent, het strand is altijd binnen handbereik. Na een ontdekkingstocht door het weelderige groen van Costa Rica is ontspannen op de stranden een ware traktatie.

In het westen van Costa Rica, nabij de plaats Playa Matapalo, bieden wij een scala aan arrangementen aan bij de volgende RIU Hotels & Resorts: RIU Guanacaste en RIU Palace Costa Rica. Of je nu op zoek bent naar een wettelijk huwelijk, een vernieuwing van geloften of een symbolisch huwelijk, deze prachtige resorts staan klaar om je te verwelkomen.

RIU Guanacaste, met zijn viersterrenaccommodatie, biedt gasten een comfortabel verblijf met een scala aan voorzieningen. Van prachtig ingerichte kamers tot diverse restaurants en bars, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en onvergetelijk verblijf.

Voor degenen die op zoek zijn naar een vleugje luxe, biedt het vijfsterren RIU Palace Costa Rica een ongeëvenaarde ervaring. Met zijn elegante architectuur, weelderige kamers, eersteklas gastronomie en uitgebreide faciliteiten, belooft dit resort een verblijf vol weelde en verwennerij.

Of je nu komt om te genieten van de prachtige natuur, een onvergetelijk huwelijk te vieren of gewoon wilt ontspannen op het strand, Costa Rica en de RIU Hotels & Resorts bieden een perfecte combinatie van avontuur, schoonheid en comfort. Beleef de magie van dit betoverende land en creëer blijvende herinneringen in dit paradijs vol natuurlijke pracht.

Meer informatie over het trouwen bij RIU Hotels & Resorts >

Romantisch
  • € 1.535,- per bruidspaar
  • € 2.550,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

trouwen in costa rica interweddings 
GE-WEL-DIG
Esther
16-12-2022

Wat hebben wij genoten van ons huwelijk. Het is zo bijzonder om dit in het buitenland te mogen doen! Net een sprookje, heerlijk op het strand met een lekker zonnetje en de liefste, knapste man. Het fijne van alles was dat we eigenlijk bijna niks...
Lees verder...

Spring naar toolbar