Inspiratie

Renewal Zilwa Attitude – Mauritius

Renewal of the Vows Zilwa Attitude

De hernieuwing van geloften is een prachtige en betekenisvolle ceremonie waarbij jullie de toewijding aan elkaar vernieuwen. Een van de meest romantische plekken om dit te doen is op het prachtige strand van Hotel Zilwa Attitude op Mauritius.

Hotel Zilwa Attitude, gelegen op een idyllisch eiland in de Indische Oceaan, biedt de perfecte setting voor een symbolisch huwelijk of hernieuwing van geloften. Het uitgestrekte witte zandstrand, omgeven door turquoise wateren en weelderige groene landschappen, creëert een adembenemend decor voor een romantische ceremonie.

Bij aankomst in Hotel Zilwa Attitude worden koppels verwelkomd door een toegewijd team van professionals die ervoor zorgen dat elk aspect van de ceremonie perfect wordt uitgevoerd. Ze bieden verschillende pakketten aan die aangepast kunnen worden aan de individuele voorkeuren en behoeften van het paar.

De ceremonie zelf vindt plaats op het strand, waar een prachtig prieel versierd met tropische bloemen en exotische planten wordt opgezet. Het geluid van de zachte golven op de achtergrond en de verfrissende zeewind voegen een vleugje magie toe aan de hele ervaring.

Na de ceremonie kunnen koppels genieten van een intieme strandreceptie, waar ze kunnen kiezen uit een scala aan culinaire hoogstandjes, van lokale gerechten tot internationale lekkernijen. Het vriendelijke en attente personeel zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, zodat het paar zich volledig kan concentreren op het vieren van hun liefde.

De renewal of the vows of een symbolisch huwelijk op het strand bij Hotel Zilwa Attitude op Mauritius is een onvergetelijke ervaring die de band tussen twee mensen versterkt en hen de mogelijkheid biedt om te genieten van de schoonheid en romantiek van dit tropische paradijs.

Romantisch
Strand
  • € 475,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

 
Supermooie trouwdag op Mauritius
Angelique, Kevin Vanderheyden
17-07-2023

Normaal, zouden we 3 jaar geleden getrouwd zijn in Las Vegas (ook via Interweddings) maar Covid gooide roet in het eten. Maar onze nieuwe bestemming Mauritius was vele malen mooier. Ik raad iedereen aan om in het buitenland te trouwen en dit regelen...
Lees verder...

trouwen op mauritius interweddings 
Getrouwd op Mauritius
Ronald en Janke
09-03-2023

Op 9 maart jl was het dan eindelijk zover, en hebben we elkaar in het bijzijn van onze kinderen het JA-woord gegeven op het strand van ons hotel, Canonnier Beachcomber. Het was echt een fantastische ervaring en kan het iedereen aanraden. We hebben...
Lees verder...

trouwen op mauritius alice en brian 
Once upon a time in Mauritius
Brian & Alice
28-07-2018

28 juli 2018 zijn wij getrouwd op Mauritius in Mystik Lifestyle (Mont Choisy). Voorafgaand aan de bruiloft zijn wij door Marco erg goed geïnformeerd over de papieren die wij moesten aanleveren en voor wanneer dit geregeld moest zijn. Ook hebben we...
Lees verder...

Spring naar toolbar